Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninnach
    13. Rujan 2020. 01:55

Znači, nemam pojma šta sam ja ovdje napravila, neka slika ovdje je, ali nije to to što sam htjela. Uglavnom, nešto se vidi. Neda mi se više zezat s tim. Al ajd bar neka razonoda usred nesanice😊☺️

Emmie
    13. Rujan 2020. 03:15

Ninach predivno izgledaš!!! Wowwww😍🥰

• Ninnach
    13. Rujan 2020. 03:50

Emmie

Ninach predivno izgledaš!!! Wowwww😍🥰

Jaooo, koji kompliment i to usred noći🤗🤗🤗🤗🤗🤗 
    Emmie, hvala ti, baš lijepo od tebe💕
    Jedino što ne znam te slike normalno stavit pa se ovo jedva i vidim.
    Inače, zaspala i opet se ja probudila, jaoo i ta nesanica🤔

Girl1234
    13. Rujan 2020. 09:16

Dobro jutro! 
    Jooj, curke, slusajte moju nocnu moru.
    Sanjala sam da mi je beba plakala stalno i da sam ja ja odnijela u wc i negdje polegla (Boga pitaj zas tamo) i otisla na par min da se smiri i zaspe, i proslo nekih desetak min, idem ja vidjeti je li zaspala, ulazim u wc, nema bebe, gledam okolo kad beba u WC SKOLJCI, meni srce stalo, vadim je ja, kad ono nista, ona mirna, prodrmam je da joj iziđe voda koje se nagutala kad ona odjednom počne kašljat i izbacivat vodu... ... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Ines
    13. Rujan 2020. 10:31

Pozdrav cure, kako ste danas? Moja bebica se javlja svako jutro i prvi puta sam osjetila i sinoc da se javila, cak je i muz rekao da je osjetio nesto al nije siguran jel to bilo to 😁
    Ninnach - ajmee trbuscic je bas pravi 👶😘🥰
     Girl1234 - uzass, jel imas stalno takve ruzne snove ili? Hvala Bogu ali moji su svi precudni ali premjesni 🤦‍♀️😅 

Nea 💗

nikkas
    13. Rujan 2020. 11:24

Ninnach presladak je trbuščić!! ja jedva čekam da moj počne rasti hehe iako mi je sad ispao već, al to je od napuhnutosti, pogotovo navečer. Ponekad se osjećam ko balon

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Girl1234
    13. Rujan 2020. 12:31

Ma inače nemam ruzne snove, bas sam se namučila sinoć

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    13. Rujan 2020. 13:17

Ja nocas trecu noc za redom isla piskit oko 03h45 🥳 inace, ujutro, mucnina, ali bez povracanja🙏 skuzila sam da mi je lakse kad se ispovracam, barem je mir. Ali kad nemam sto za povracat, onda je mucnina stvarno muka🤢 ali neka, neka. Sve je to normalno, dok je tako ja se ne bunim👍 danas je u planu nakon rucka setnja po Jarunu sa prijateljima, mozda padne i koji slatkac🍦🌞 uzivajte u nedjelji🥰

Jagodica125
    13. Rujan 2020. 13:18

Ninnach, iako je slikica mala, vidi se busa 😍

• Ninnach
    13. Rujan 2020. 15:02

Jagodica125

Ninnach,iako je slikica mala, vidi se busa 😍

Jagodica125, ma nisam znala kako staviti veću😇 i da, hvalaaaa ti🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.