Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Rujan 2020. 11:32

lena2

I meni je rekao da se digne sama ali da treba pratiti i za 3 tj na kontrolu

Eto vidis. Mene nije nista cesce naručivao zbog toga, svaka 4tj redovno. Digla se vec do sljedeceg pregleda 
    Gle. Ne misli o tome i ne Googlaj 
    Bit ce to dobro 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• lena2
    14. Rujan 2020. 11:38

Hvala ti puno na odgovoru, jos nisam skuzila kako oznacit nekoga

Miki94
    14. Rujan 2020. 12:19

Ines

Curke trbuscici su vam 🔝 🤗 bas je lijepo vide.
    Miki94 - sretan rodendan sa zakasnjenjem i sve najbolje ti zelim od srca 😘
    Sto se tice boli, da istina treba usporit. Znam i sama po sebi, sve hoces da bude tip top, ali onda sam rekla ne, necu..ako ce netko zamjerit sto ne znam nije sve ko u filmu, sto nisam oprala zavjese ili sto nisam napravila 3 vrste kolaca ne mora mi ni dolazit. Mislim na sebe i bebicu max i bas onako napravim koliko mogu i to je to. Tako bi savjetovala i tebi, naravno zene koje vec imaju djecu su druga stvar, ali mi koje nam je prvo i kad si vec mozemo ugodit i napravit raspored kako nama pase, zasto ne. Bezveze se trpat tabletama stvarno nema smisla, a vremena za sve ce se uvijek naci 👍👍 pazi na sebe.
    Bebolinka - sretno na pregledu i drzim fige da se obradujes sa spolom, javi kako je proslo 🤞🤗

Da, u pravu si sa svim sto kazes.. Mi smo pomalo lude, pa zelimo da sve bude tip top, a s druge strane mislimo da to nece ostaviti nikakve negativne posljedice. Ma sada cu da oduzim, imam jos posla, ali polako, umjesto za dva dana, srredim za pet, i opet je dobro :) Bolje ipak nego leci navece i misliti dal je beba ok, kao ja sinoc, molim Boga da se pomjeri samo da znam da je dobro, ali to jos nikako da osjetim :D

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

nikkas
    14. Rujan 2020. 12:19

Pozdrav cure! Danas smo obavili pregled i na UZV se vidi gestacijska vrećica i u njoj se nazire mala loptica, ginićka kaže da sam u petom tjednu idući pregled je za 3 tjedna i kaže da bi tada trebali čuti srce i vidjeti malo više  
    Simptome neke baš i nemam za sada, jedino me grudi nastavile boliti kao u PMS-u. I danas osjećam malo okus metala u ustima

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Miki94
    14. Rujan 2020. 12:29

Miki, sretan ti rođendan! 🎈😍
    Ja u srijedu idem na prvi pregled, tad cu biti ravno 8t tako da jedva čekam i nadam se svemu pozitivnome!!
    Što se tice mucnina, jucer mi je krenulo na bolje, a danas ih uopce nemam, cak se malo i apetit vratio pa sam uspjela doruckovat i popit kavu, tlak mi je jako bio nizak jucer i danas ujutro (85/55) pa sam se odlucila dovest u red s prehranom, tako da je super sjelo što nema mučnina. Ako bude prilike navecer ću u malo dužu šetnju jer vec 4 dana ležim 😂
    Isto ovih dana osjetim zatezanje, ne boli, samo je neugodno.. Nadam se da je sve ok i da lijepo raste 😊
    I ne znam za vas, ali jedva čekam da zahladi!! Zima mi je oduvijek pasala, bura, čak i kiša, po toplini mi je inace tlak nizak pa sam sva nikakva 😬

Hvalaa ti 
    Sve je to sasvim normalno, nista ne briini, prosetaj ako stignes, iskoristi jos koji dan dok je lijepo vani i dok nema kisa. Pa i ja nekako cekam da malo zahladi, nekako mi na poslu uvijek dodje muka negdje u ovo vrijeme, previse toplo, ako klimu ukljucim ni tada mi nije ugodno, tako da bas ljeto nije lako podnositi. Nadam se da ce zima biti ljepsa, i da nece biti mnogo snijega Bas neki dan spominjem rodbini kako mi je ovo nekako najljepse doba za zatrudniti, opet sam iskoristila ljeto za odlazak na more, nisam imala stomak, a zimi kada mi bas stomak dodje "do zuba" mislim da ce biti lakse podnijeti, nego sada. Moozda grijesim, ne znam, ali voljela bih da sam u pravu

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ines
    14. Rujan 2020. 12:43

Slazem se s vama i ja isto jedva cekam hladnije dane. Meni su i inace najdaza doba proljece i jesen. Obozavam te temp kad nije prehladno da se smrzavas, a ni pretoplo da ne mozes disati. A i da mislim da ce nam definitivno bolje odgovarati nego ovo sada.

Nea 💗

pupetta
    14. Rujan 2020. 13:11

Miki, neka ti je sa srecom! 
    Meni se generalno jede i slatko i slano, mogla bih cijeli dan rotirati. Iako bas imam zelju za svime sa sirom, i pizzom. Imala sam dosta pristica, sad se to lagano povlaci. Meni je svejedno sto nosim, ali sad me vec lagano zanima spol bebice hihi 

Baby P 03/21 💙

• Ninnach
    14. Rujan 2020. 13:12

Bok svima, cure javljajte za preglede i ako koja sazna spol🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤰🤰
    Miki, sretan rođendan i sve naj naj želim! 
    Sretno svima! 🍀🍀🍀

Korra
    14. Rujan 2020. 13:16

Hey cure 😊
    Miki sretan rođendan sa malim zakasnjenjem 😊🎉🎂
    Miki pazi se, nemoj se forsirati, znam i ja sam prije tjedan, dva sve u jednom danu isforsirala pa sam cijeli vikend lezala jer me bolio trbuh i leđa...moramo se naviknuti da moramo od sada usporiti ❤ 
    Bebolinka sretno danas na pregledu ❤
    Ostale cure koje su vec bile, cestitam na dobrim pregledima 🥰
    Sto se tice hrane i spola djeteta...mislim da to nema veze s vezom 😄 meni se stalno jede slatko a nosim decka 💚
    Ja isto jedva cekam hladnije dane 🍂🍁 😊 ove vrucine su mi bas dosadile i bas mi smetaju 😔

Miki94
    14. Rujan 2020. 13:27

Hvala i ostalim curama na cestitkama 
    Korra, mislim da kod nekog ove pretpostavke bas nemaju veze s vezom, a kod nekog ipak sve bude onako kako pisu na netu, pa hajde ga znaj. Inace najcesce cujem da ukoliko nosis djevojcicu, onda se lice trudnice malo promijeni, jer djevojcice kradu ljepotu majkama, a ja eto i dalje lijepa, pa sto god da nosim  

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.