Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    14. Rujan 2020. 10:08

Bebolinka sretno danas i trebalo bi se vidjeti, valjda će ti raditi utz. Odmah javi čekamo vijesti.
    Miki ja bi isto stalno hranu baš i pečeni krumpir onako fini iz pećnice i nikako da mi dosadi. 🤣🤣🤣

Miki94
    14. Rujan 2020. 10:22

EmEn9

Bebolinka sretno danas i trebalo bi se vidjeti, valjda će ti raditi utz. Odmah javi čekamo vijesti.
    Miki ja bi isto stalno hranu baš i pečeni krumpir onako fini iz pećnice i nikako da mi dosadi. 🤣🤣🤣

Iste smo, ja sam luda za krompirom. :D Svaki dan bih ga mogla jesti, mislim da je muzu dosadilo. :D Mislim da mu padne mrak na oci kada moj prijedlog za veceru sadrzi krompir 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    14. Rujan 2020. 10:41

Ja isto stalnižo jedem krumpir hahahah kuhani, peceni, svakakvi

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• EmEn9
    14. Rujan 2020. 10:49

Miki sigurno isto čekaš dečka kao ja. 
    Uh, jedva sam našla listu da pogledam ko još ima danas pregled i vidim da uz bebolinku ima i  ruža . Javite nam kako je proslo. 
    Trebali bi mozda napisati na kojoj stranici nam je zadnja lista da možemo na brzinu pogledati hehe.

Miki94
    14. Rujan 2020. 10:51

EmEn9

Miki sigurno isto čekaš dečka kao ja.
    Uh, jedva sam našla listu da pogledam ko još ima danas pregled i vidim da uz bebolinku ima i ruža . Javite nam kako je proslo.
    Trebali bi mozda napisati na kojoj stranici nam je zadnja lista da možemo na brzinu pogledati hehe.

I ja sam vidjela na internetu da ukoliko imaš želju za slanim jelima, kao nosiš muško dijete.
    Obzirom da mi je doktorica već dva puta rekla da misli da je dečkić, biti će da su u pravu s ovim pretpostavkama 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ines
    14. Rujan 2020. 10:56

Curke trbuscici su vam 🔝 🤗 bas je lijepo vide.
    Miki94 - sretan rodendan sa zakasnjenjem i sve najbolje ti zelim od srca 😘
    Sto se tice boli, da istina treba usporit. Znam i sama po sebi, sve hoces da bude tip top, ali onda sam rekla ne, necu..ako ce netko zamjerit sto ne znam nije sve ko u filmu, sto nisam oprala zavjese ili sto nisam napravila 3 vrste kolaca ne mora mi ni dolazit. Mislim na sebe i bebicu max i bas onako napravim koliko mogu i to je to. Tako bi savjetovala i tebi, naravno zene koje vec imaju djecu su druga stvar, ali mi koje nam je prvo i kad si vec mozemo ugodit i napravit raspored kako nama pase, zasto ne. Bezveze se trpat tabletama stvarno nema smisla, a vremena za sve ce se uvijek naci 👍👍 pazi na sebe. 
    Bebolinka - sretno na pregledu i drzim fige da se obradujes sa spolom, javi kako je proslo 🤞🤗

Nea 💗

Ines
    14. Rujan 2020. 11:01

I da sto se hrane tice, meni je pregled u srijedu i tad ce mi reci prvi puta za spol..medutim uopce nemam pojma sto bi moglo biti. Jer ja sam luda za slatkim i kiselim, bila i prije trudnoce a drzi me i sada, za slano bas jako rijetko ni prije nisam bila nesto preluda za slanim. E sad lice mi je onako, uvijek bilo problematicno pa mi ni to nije mjerilo. Mucnine imala, ali bez povracanja. I sve te nekakve stvari su mi ni vamo ni tamo. Mada mi moja intuicija stalno govori da je curica, ali ne znam..vidjet cemo u srijedu 🤞🤭

Nea 💗

• lena2
    14. Rujan 2020. 11:15

Cure moje danas sam bila na kontroli s bebicom je sve uredu ali posteljica mi je nisko dali je nekoj od vas tako bilo ? Iskreno se bojim da ne izgubim bebu 

Sanjarka88
    14. Rujan 2020. 11:17

lena2

Cure moje danas sam bila na kontroli s bebicom je sve uredu ali posteljica mi je nisko dali je nekoj od vas tako bilo ? Iskreno se bojim da ne izgubim bebu

Meni je bilo u prosloj t. Digla se sama 
    Meni je gin rekao da se obicno i digne sama 
    Sta su tebi rekli? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• lena2
    14. Rujan 2020. 11:22

I meni je rekao da se digne sama ali da treba pratiti i za 3 tj na kontrolu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.