Ružica, prvi put kad sam imala smedji iscjedak zvali su me na ultrazvuk. Beba je bila oko 7 tjedana i sasvim u redu pa nisu mi ništa dali, samo su mi zabranili odnose neko vrijeme. Imala sam tamno smeđu krv oko 9-10 tt i svježu krv sa nekim grudvicama pred 12 tt preglede. Izmedju tamno crvene i crvene krvi sam uvijek imala smedji sluzavi isjedak, posebno poslije šetnje ili neke aktivnosti. Sve sam to spomenula babici, ali 12tt ultrazvuk je potvrdio da je beba napredna i mnogo aktivna, i da je sve u redu. Nisu mi ništa dali i nisu mi naredili mirovanje. Od 12 tt nisam više imala ništa osim bijelog iscjedka.

Sanjarka drago mi je da je sve prošlo u redu i bilo je lijepo družiti se sa tobom. Želim ti sve najbolje 😘🌹

Cure moram da se malo pojadam i ja...
Jucer i prekjucer sam cijeli dan nesto stresna i samo sam plakala. Brinem se da li sam mozda bebi nastetila 😔 Od kako sam saznala da sam trudna odmah smo pokrenuli promjenu u veci stan, pa se tu koljemo oko lokacije i velicine, ja bi jedno on drugo, emotivno mi tesko izaci iz naseg malog stancica za koji godinama sam radila i trudila se a svjesna sam da sa dvoje djece moramo i veci.....nista ovo nije strasno ali sam emotivna i bas sam se naplakala onako posteno🤧

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Emmie,
Super da je sve u redu prošlo, ipak krvarenje nikada nije poželjno.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curke evo i mene, sinoc sam bas rano zaspala i odrundala dobrih 12h u komadu 🤣🙈 ali bome i trebalo mi je. Bas sam se probudila naspavana, odmorna i opet ujutro uzivala 10tak minuta u miru sa svojom bebicom koja mi se i danas javila ❤❤🥰 ja vam ne mogu opisat svoju srecu, ponekad se osjecam kao da jos nisam svjesna da napokon prozivljavam sve ovo.
Nove trudnice dobro nam dosle i cestitam od srca 🤗
Sto se kave tice, ja nisam onaj tipicni kavopija da mora popit kavu cim otvori oci, cak jako rijetko pijem kavu tako rano ujutro nekako mi ne pase. Za vrijeme mucnina ju nikako nisam mogla smislit. Sad i dalje pijem normalno, velika salica poslije rucka, mala oko 5, 6 ako mi se bas bas pije..i nekad pijem tursku nekad nesicu ovisi kakav mi je dan. Medutim ne zamaram se u smislu brojeva koliko sam popila itd, jer ni ne mogu popit vise, a i ne sekiram se oko toga.
Sto se kilaze tice ja sam vam unazad 10tak godina na jednoj te istoj kilazi 58/59 na mojih 174cm, na zadnjem pregledu sa 12tj sam bila 58kg, jucer se vagala kuci 59kg e sad vidjet cemo u srijedu koliko ce biti na pregledu ali ja sam i vise nego zadovoljna 👍💪
Sanjarka88 - tako mi je drago da se sve uspjelo rijesit prirodno i da napkon brzo mozete poceti na bebici br 3, ja vjerujem da ce se brzo primiti i da ces ugledati taj velikii plusic i da ce sve biti u najboljem redu. Puno ti srece zelim i svakako cemo te pratiti na drugim temama na kojima budes bila 😘😘

Nea 💗
Ajmeee ja sam se sad toliko isplakala da nemogu sebi doc🥺🥺 a razlog neznam😥🤷♀️ svašta.
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Sanjarka88 super sto se sve prirodno ocistilo. Zelim ti puno srece dalje, vjerujem da ces se brzo javiti s dobrim vijestima ❤

Draga Sanjarka, sretno dalje, drzimo fige 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji