Ja noću idem sigurno 4 puta, ako ne i više.. Izludi me to 😐
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure samo da javim
Kod mene se vecina ocistila. Nema vise ploda ni gestacijske. Nije jos sve cisto ima
Pa kontrola u petak. Vadili mi danas betu i opet ce u petak
On viruje da ce i ostalo izac samo ako ne vjerovatno ce me kiretirat
Drzite fige 🙏
Kontesa sretno danas ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da se javim brzinskii pozdravim vas, nove cure dobrodošle.
Prošli tjedan mi bio baš naporan i nisam stigla sve popratiti pa ću ukratko
Čestitam svima na dobrim pregledima, MareiKate drago mi je da hematoma više nema
Nannach super za nalaze i sretno s prilagodbom
Sanjarka i Bajo žao mi je što morate prolaziti kroz sve to…drži te se i Bajo sretno na pregledu <3
—
Ja sam skroz razočarana u svog ginekologa i nemam povjerenje…znači svaki put me pita gdje radim pa i danas..pa začuđena faca aha trudni ste, to je prvi pregled, a ne nije…dao sam vam uputnicu, a ne nisam…užas
Danas mi je trebao "raditi" kombinirani, pitam za nuhalni (ne bi mi ni rekao da nisam pitala) - kao manji je od 1 nemate brige, slikajte uzv, nemam papira, na uzv nigdje podatka za NN
Tako da sam se odmah zvala privatnika i sva sreća ima slobodno u 13:00
I da nije mi uopće radio briseve, rekao je bude ali samo je papu uzeo zadnji put..ste vi sve radile briseve? se to mora ili ima određeni tjedan do kad se to treba napraviti?
Ja bih briseve napravila za svaki slučaj...tako sam ja otkrila ureaplasmu, gadnu beštiju za trudnoću, bez ikakvih simptoma, a zna napravit sranje...jedva je se riješila:-(((
Jagodice možeš pls mi zapisati pregled 16.9., hvala
EmEn9 ni ja još ništa za bebu ne gledam, niti znam spol, a i imam većinu stvari od prvog djeteta. Nešto će dobiti novog i ova beba, ali ima još ohohoho vrermena. Čekam ona sniženja nakon Božića
Ja noću zasad stagniram na jednom ustajanju, nekad se razbudim pa zaspem pred samo ustajanje Još me muči glupa ambrozija, teško dišem, puno kišem. Rekli su mi na zadnjem pregledu da slobodno popijem terapiju za alergiju, ali me nekako strah pa trpim, ispirem Aqua Marisom i onim rogom i čekam da zahladi da satre tu neman... Ima li vas još alergičarki? Kako izdržavate?
Sanjarka- nadam se da će proći bez kiretaže, držim fige!
Što se tiče briseva, odradila sam ih taman prije trudnoće pa se nadam da je i dalje sve ok. Radi se još bris krajem trudnoće, kako je MareiKate rekla već, to je na onaj stretokok, i to je bitno prije poroda napraviti. Ja moram još papu obaviti, taman će biti godina dana od zadnje, mada je dr. rekla da i nije toliko bitno trenutno, ali budem.
Sanjarka baš mi je žao ipak sam mislila da će bit dobar ishod, baš sam se nadala dobrom ishodu do zadnjega. Držimo sada fige da se sama očistiš do kraja da izbjegneš kiretažu. Uz tebe smo ❤❤
Hvala vam ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i mene k vama, pratim vec dugo, ali nikako procitati sve pa da vas sustignem... ))
Upisite i mene, pregled 09.09., termin 06.03.
Sanjarka puno te pozdravljam, drzi se.
Sanjarka, drzim fige da se sve do kraja ocisti samo, i da se ako Bog da u skorije vrijeme obradujes novim plusicem, i trudnocom koju ces dovesti do kraja :) Uzivaj sada sa svoje dvoje djece, izbaci negativne misli, jer za sve sto se desi, uvijek pomisli da sigurno ima neki dobar razlog zasto se tako zavrsilo, ne daj Boze gore <3
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji