Ja sam radila kasno u 17 ili 18 tjednu jer se sjećam da su mi nalazi od amnio došli tek u 21 tjednu znam da sam bila već očajna jer mi je bio trbuh do zuba i baš sam bila u komi . Uglavnom nisu mi bili javili za loše nalaze nego ja slučajno zvala da provjerim kad sam vidjela da nalazi ne dolaze i oni mi rekli da se odem hitno javit gin jer da su mi nalazi jako loši i došla ja kod gin i pitam zašto me nije zvala a kaže ona zvala sam jednom na kućni i vi se niste javili a ja nemogu zvati s kućnog na mob iz ordinacije znači katastrofalan odgovor popizdila sam i naravno stalno plakala i drugi dan odmah na amnio a to isto popodne sam odmah otišla na 4D utz da tamo vidim šta kaže privatno doktorica za bebu i napravila baš detaljan utz i rekla mi je da je po njoj beba zdrava i da je sve ok da odgovara tjednima , mjerenjima i sve i da uopce ne vidi neki znak da bi mogao bit down ali da mi ona nemože reć dal da idem na amnio kao ili ne s obzirom da sam dobila loše nalaze tj ogradila se za svaki slučaj ali me bar malo smirila na tom utz. Sad neznam dal bi tebi pomogao 4D utz po tom pitanju jer neznam baš detalje o tom poremećaju ali ja bi na tvom mjestu svejedno probala i otišla nemaš što izgubit da vidis šta će ti reć tj ili da te malo umire ili da znaš na čemu si ako i oni nešto mogu vidit. Znam kako ti je ta neizvjesnost je užasna prošla sam to i stvarno to nebi nikome poželila zato je najbolje čim prije obaviti bilo šta da znaš. Mislim i ja da se nemože amnio prije 16 tjedna mislim da sam to negdje pročitala ali zovi u bolnicu di ćeš ići na amnio pa pitaj oni će ti najbolje reći. Držim ti stvarno fige da čim prije saznaš i rješiš neizvjesnost i da sve bude ok. ❤❤❤ Ako te još nešto zanima slobodno pitaj. 🥰😍🤩😘
Ajme Bajo draga 😔😔😔 pa ne mogu ni zamisliti kako se sad osjecas
Mislim na tebe i molim se za dobre nalaze 🙏🙏🙏🙏
Nisu ti testovi 100% niti amen. Bit ce sve dobro sigurna sam!!! ❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme Bajo draga 😔😔😔 pa ne mogu ni zamisliti kako se sad osjecas
Mislim na tebe i molim se za dobre nalaze 🙏🙏🙏🙏
Nisu ti testovi 100% niti amen. Bit ce sve dobro sigurna sam!!! ❤️❤️❤️
Hvala puno❤❤❤
Cure moje kako vi mislite na mene jako ste drage 🤗🤗🤗
Ja sam dobro. Uz sve obveze i dvoje djece namam kada mislit na tu tugu.
Najgora mi je ova neizvjesnost kada i kako ce sve zavrsit. Iskreno, jedva cekam da to ostavim izad sebe.
Puno napetosti je bilo zadnja 4tj i strahova i lose intuicije. Ma ono kao neki ruzan san iz kojeg se jedva cekam probuditi.
Fizicki - nista nova. I dalje krvarenje, malo srednje, malo izljevi, malo oskudno skroz. I dalje cista svijeza krv. Ali nista posebno obilno, nista ugrusaka, boli.... Ugl nista od mog samostalnog ciscenja 😔 a bas sam se nadala...
U srijedu sam trebala ic na pregled ali zvala sam ga danas i reka mi je s obzirom da krvarim od petka da necemo cekat srijedu da dodem ujutro kod njega u bolnicu.
Ugl.ako budem imala izbora birat cu tablete
Prosla sam vec jednu kiretazu i bas nebi da mi opet struzu po maternici 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarko, mislim na tebe i drzim fige da to sve prije ostavis iza sebe i krenes dalje🙏 Bajo, drzi se, kao sto sam vec napisala, ti nalazi nisu 100% tocni 🤷♀️ samo smireno (znam da glupo zvuci da ja kazem smireno, a polako u sebi luuuudim jer cu tek za 3 tjedna opet vidjet srceko), ali zaista ne mozemo nista forsirat, stetimo sebi i bebi☝️ cure koje imaju preglede sutra, sretno 🤞
Ako se slazete cure, ja bih preuzela listu od nase Sanjarke 🙋♀️ Dakle evo popisa termina:
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️ / Požega
Miki94 21.02. ❤️
Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura /London
Malamarelica 27.02. 💙 Decko
Korra 28.02. 💙 Decko / Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn9 08.03. 💙 Decko /Rijeka
MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️ / DU
Fancy 10.03. 💗 Cura / Sarajevo
MissGraz 10.03. ❤️ /ST
Blossom 11.03. ❤️
Katy1503 11.03. ❤️
Ana_mb 12.03. 💙 /Zabok
Deicadec 13.03.❤️
Bajo 18. 03. ❤️ /ST
Busybee 19.03.❤️/ZG
Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur
Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh
Mea 26.03. ❤️/Sarajevo
Pupetta 28.03.❤️
IneskaZg 29.03.❤️/ZG
TRAVANJ
Duga89 01.04. ❤️/ ST
Elsa 08.04. ❤️/ZG
Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
Leptir30 11.04.❤️
Avama 15.04. ❤️
Girl1234 15.04. ❤️/ZG
Jagodica123 15.04. ❤️
Momof3 16.04. ❤️ /Pula
Martha 20.04. ❤️
Mateja91 22.04. ❤️/ZG
SVIBANJ
Krisi123 03.05. ❤️
Deleted user 05.05.❤️
Ivanaa33 05.05. ❤️
I lista predstojecih pregleda:
PREGLEDI🤞❤️
9mj.
MissGraz 04.09. 👍
Fancy 08.09.
Ninnach 08.09.
Bebolinka 14.09
Bajo 14.09.
Ruza11 14.09.
Deicadec 15.09.
EmEn9 15.09.
Korra 16.09.
Ines 16. 09.
Deleted user 16.09.
Momof3 25.09.
Javite ako treba sto mjenjati/dodati.
Sretno Fancy i Ninach sutra na pregledu 🙌
I lista predstojecih pregleda:
PREGLEDI🤞❤️
9mj.MissGraz04.09. 👍
Fancy08.09.
Ninnach08.09.
Bebolinka14.09
Bajo14.09.
Ruza1114.09.
Deicadec15.09.
EmEn915.09.
Korra16.09.
Ines16. 09.
Deleted user16.09.
Momof325.09.
Javite ako treba sto mjenjati/dodati.
Sretno Fancy i Ninach sutra na pregledu 🙌
Jagodica125 i mene stavite na listu... Moj pregled je 17.9🥰🥰🥰🥰
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Bajo, žao mi je što prolaziš kroz ovo.
Samo sam htjela reći da je meni babica rekla da su Nifty/Panorama/Harmony testovi samo prihvaćeni što se tiče preciznosti za 3 testa a to su Down, Edwards i Patau.
Rekli su mi također da mnoge žene završe na amniocintezama radi lažnih pozitivnih rezultata ostalih testova i savjetovali su me da ne radim više od ta 3 testa jer rezultati nisu baš najpouzdaniji.
Ima još nade da je sve ok! Sretno ti i mislim na tebe! 🌹
Pronašla sam nešto u vezi toga. Kažu da većina žena kojima je ustanovljen veći rizik za Turner's je dobila lažni rezultat i da do 80% beba nema tu anomaliju.
Sortiraj odgovore
Najstariji