Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    08. Rujan 2020. 12:35

Ja se upravo vratila iz grada, bila kod psihijatrice, lijepo popricale, rekla mi da se cuvam i ne zivciram, da ne nosim tesko i ne idem "među koronaše"😅 obavila jos i plac i sad si idem oprati grožđa i dignut noge u zrak 🤰 ruzica, ja uzimam utrogestan kao vaginalete, ali mi nije prepisao strogo mirovanje 🤔 htjela sam vas pitati nekaj - naime, 10.10. od decka necakinja ima krizmu. Bit ce oko 20ak uzvanika, rucak u restoranu nakon mise. Sad si ja mislim 20ak uzvanika nije sad puno, ali ova korona-morona hara, kako vi gledate na takva obiteljska okupljanja sada kad ste trudne?

• Anna0410
    08. Rujan 2020. 12:37

Cestitam svim curama na odlicnim vijestima. Sanjarka ❤️❤️❤️
    Kontesa dupla srecaaa ❤️💜
    Ja sutra idem vaditi krv imam 3 uputnice. 10.9 imam zakazani 2.pregled pa se nadam da ce se vidjeti plod konacno i da ce sve biti u redu 🙄

01.02.2019.kiret. Missed ab
    22.8.+💜

Ines
    08. Rujan 2020. 12:38

Jagodica125 - super sto si preuzela listu i sto se tice psihoterapije drzi se, drago mi je da nisi vise na lijekovima i da ces izgurati tako i dalje 🤞💪 tu smo za tebe kao i za sve curke ovdje 🤗
    Blossom - ja nisam radila niti papu niti briseve. Papu sam radila prosle godine krajem 10mj a sve sto je unutar godine dana nema potrebe da se ponovno radi tako da jos uvijek nisam, vjerujem da ce me slati kada prode taman godina vjerovatno pred Bozic pa mi odradi i briseve.
    Hedwiga - ja dosta idem na wc preko dana al nije ni cudno kad pijem oko 2l vode dnevno, a gdje je jos kava i ostali napitci tokom dana 🤣 sto se tice veceri usla sam u onaj lijepi period gdje idem 1 max 2 puta i spavam citavu noc ko top 🙈😁 
    Sto se Lidla tice, isla sam odmah ujutro pa sam si uzela 4 para tajica, dva u svojoj velicini i dva u vecoj jer znam da ce mi trebat sigurno pa reko dok ih ima. A po pitanju alergija nikako se ne borim, ja sam alergicar kroz cijelu godinu ne samo kad su cvatnje odredenog drveca i trave. Prije jesam koristila lijekove za alergiju al kad sam skuzila da mi ne pomazu nista pretjerano okanila sam se svega toga. Meni je tako i tako nos do sad kroz citavu trudnocu zacepljen konstantno pa sam se vec i naviknula, isto korstim Aqua maris cisto da mi vlazi sluznicu i to je to. Dosta mi pomaze mirisanje limuna i inhalacije nad parom caja od mente i to bi bilo to. 
    Sanjarka88 - drzi se i bit ce to sve dobro, mi se nadamo za tebe 🤞🤞i da sto prije osvane bebica br 3 🤗🥰
    Kontesa - hehe ajmee predivnoo 🥰 mogu mislit koja je to sreca 😁🤗🤭 samo neka srceka kucaju i bebice rastu 💪

Nea 💗

Ines
    08. Rujan 2020. 12:42

Jagodica125

Ja se upravo vratila iz grada, bila kod psihijatrice, lijepo popricale, rekla mi da se cuvam i ne zivciram, da ne nosim tesko i ne idem "među koronaše"😅 obavila jos i plac i sad si idem oprati grožđa i dignut noge u zrak 🤰 ruzica, ja uzimam utrogestan kao vaginalete, ali mi nije prepisao strogo mirovanje 🤔 htjela sam vas pitati nekaj - naime, 10.10. od decka necakinja ima krizmu. Bit ce oko 20ak uzvanika, rucak u restoranu nakon mise. Sad si ja mislim 20ak uzvanika nije sad puno, ali ova korona-morona hara, kako vi gledate na takva obiteljska okupljanja sada kad ste trudne?

Ja osobno izbjegavam ne toliko radi nekog straha vec ne daj Boze da bude i jedan pozitivni svi kontakti moraju u izolaciju, a nije mi bas privlacno sada da budem u izolaciji em zbog pregleda koji mi dolaze, em zbog muza, sef pizdi kad trazis sat vremena ranije izlazak s posla a kamoli da cuje da mora bit na bolovanju..pa smo mi vise tipovi osoba ako mi nije slila necu ic

Nea 💗

Miki94
    08. Rujan 2020. 12:43

Kontesa, divne vijesti, vjeruj da sam se i ja uzbudila, kao da se meni to desilo, a pogotovo jer sam ja ranije imala želju da dobijam blizance  Uživajjj 
    .
    Jagodica125, vjerujem da ćeš uz tako stručnu pomoć uspjeti i bez tableta, i nadam se da ti više neće ni trebati

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    08. Rujan 2020. 12:43

Kontesa, čestitammm 😍😍😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    08. Rujan 2020. 12:47

Jagodica125

Ja sam bas sad u nedjelju bila na krštenju, isto je bilo oko 20tak ljudi možda i vise. Nisam se brinula nekako 🤷🏽‍♀️ 

Miki94
    08. Rujan 2020. 12:49

Jagodica125

Ja idem normalno i roditeljima, sestri, imamo ta određena porodična okupljanja. Zatim dolazim na posao, moji direktori su stariji ljudi, sa cca 60 godina, ali ne nosimo maske nikada, i uz to još imam posjete od različitih partnera, svih ovih prethodnih mjeseci, i uz to su još putovali van granica, tako da za sada nikome ništa nije bilo. I nadam se da će na tome ostati :) Ja se čuvam prehlade, klasične, koliko mogu, jer sam po tom pitanju osjetljiva, pa se mislim da mi sada to stvarno ne treba. 
    Za koronu, iskreno, ne znam sta da mislim, polako se to sada i povlaci, ne znam kako je to u vasoj zemlji, ali kod nas vise nije udarna tema, i nadam se da ce uskoro sve proci i da ce nam otvoriti granice. Pogotovo se nadam da to nece biti aktuelno kada stignu nase bebice  Dosta im je sto su nastale za vrijeme korone 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

bebolinka
    08. Rujan 2020. 13:12

Bas sad kako ste spomenule coronu sam se sjetila kako sada muževi nesmiju biti na porodu, šta vi mislite o tome? I da li želite da bude vas muž s vama? 
    Ja sam spremna pobit se tamo da on ide samnom hahahah

Ines
    08. Rujan 2020. 13:19

bebolinka

Bas sad kako ste spomenule coronu sam se sjetila kako sada muževi nesmiju biti na porodu, šta vi mislite o tome? I da li želite da bude vas muž s vama?
    Ja sam spremna pobit se tamo da on ide samnom hahahah

Curke evo popisa gdje partneri smiju biti na porodu i pod kojim uvjetima. Moj muz svakako biti sa mnom i nema uopce govora o suprotnom osim ako ne daj Boze ne donesu drugaciji zakon sto se iskreno nadamo da nece 🙏🙏🤞 
     https://rodilista.roda.hr/rodilista-prijatelji-majki/pratnja-na-porodu-u-vrijeme-koronavirusa.html

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.