Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elsa
    08. Rujan 2020. 13:57

Monn3

Curke, samo da se pozdravim s vama i zahvalim na svim lijepim savjetima. Trudnoca je natalost bila biokemijska, iako nisam dobila uobičajeno krvarenje.
    Beta je pala na 0 tako da sad krecemo ispocetka.
    Zelim vam svima ugodnu i predivnu trudnoću.

Draga Monn3 hvala na lijepim željama, sretno i hrabro dalje po novi plusić:-)

• EmEn9
    08. Rujan 2020. 13:58

Kontesa čestitam, baš mi je drago. Baš fora, sorry ako si prije pisala ali nemogu toliko zapamtit dali imaš već djece ili ti je ovo prva trudnoća? I da šta ti na prvom pregledu nisu vidjeli da su dvije bebe a sada da? I još jedno pitanje hehehe si bila  na umjetnoj oplodnji ili prirodno dva bebača? Jaoooo sorry imam sto pitanja kad je to baš lijepo dvije beboline ćeš dobiti hehe😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗🤗🥰😘🤩😍

• EmEn9
    08. Rujan 2020. 14:00

Monn3

Curke, samo da se pozdravim s vama i zahvalim na svim lijepim savjetima. 

Baš mi je žao, držim fige da što prije ugledaš novi plusić i da bude sve u redu. 🤗🤗

Girl1234
    08. Rujan 2020. 14:03

Draga Monn, žao mi je i sretno u novim pokušajima :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Kontesa1
    08. Rujan 2020. 14:52

Hvala svima na čestitkama cure 😀
    Ovako ja se ni u snu nisam nadala iako s tatine strane ima dosta blizanaca. Čak sam jednom prilikom izjavila da mislim da bi poludila s blizancima. I evo ti ga sad na. Da podsjetim EmEn da ovo mi je druga trudnoća,prva biokemijska. I prirodnim putem sam začela. Dakle došla kod dr i izmolila ne znam koliko Očenaša dok sam ležala. Zadnji put prije tjedan dana vidila je samo gestacijsku vrećicu. A sad dvije. Vidila sam da se nešto stala čudit i proučavati pa je krenula abdominalno gledati. Okrenula mi ekran i počela se smijati. 2 vrećice odvojene i 2 srca kucaju. Pokrila sam lice rukama i klonula nazad na stol od šoka. Dala mi duphaston da pijem i kontrola za 2 tjedna. I naravno provjera krvi i urina. Jedva sam odradila smjenu do kraja. Nazvala muža,prvo rekao sranje pa me 5 puta pitao jel se zezam pa se smije. Kaže da će raditi duplu feštu,lud skroz 🤣 došla sam kući,meni još u glavu ne ide. Svekrva sva sretna,znam da će mi njena pomoć puno značiti. Eto valjda ću se nekako naviknuti. 
    Sanjarka na tebe puno mislim. Ne boj se,proći će i imaš opet šanse,sve će biti u redu. 
    Mona drži se,puno žena je to prošlo,pa tako i ja. Nažalost to se često događa. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

bebolinka
    08. Rujan 2020. 14:53

Monn3 jako mi je zao, ali ne odustaj i vrati nam se brzo ❤️

• Ninnach
    08. Rujan 2020. 15:45

Kontesa1

Cure moje evo mene s drugog pregleda. Ja sebi još ne mogu doći i neću dugo moći razumijeti da se baš meni događa. Cure moje, 2 srčeka kucaju 😳😝🤣💗👶

Predivno, ma nemam riječi.... Čestitam ti!!! 

• Ninnach
    08. Rujan 2020. 15:58

Cure, ja bila na pregledu, sve je kako treba biti. Srce kuca hvala bogu i dobila sam uputnicu za anomaly scan. Svi nalazi su dobri zasada pa nismo puno ni pričale, lijepo me otpremila brzinski. Ah, tako to ide kod nje. No, ja zadovoljna, vijesti su dobre! Kontesa ne ugodno iznenadila! Divne vijesti. Cure koje ste danas na pregledima nadam se da je sve dobro prošlo, a Monn žao mi je da je biokemijska, sad natrag u akciju po novi plusić, sretno svima od ❤️

blossom
    08. Rujan 2020. 16:09

Sanjarka držim srećice da neće trebati nikakvi zahvati
    Kontesa čestitam, to se predivne vijesti, 2 srčeka ❤️❤️
    Jagodice - drago mi je da si dobro i samo uživaj ...ja sam nedavno bila na fešti od 20tak ljudi, bili smo na otvorenom...ali recimo u svatove ne bi išla
    Monn drži se..želim da što prije ugledaš novi plus i da bude sve u redu
    Ninnach super za pregled ❤️
    Muževi na porodu moj je rekao da ga ne tjeram, pa ga ne tjeram, jedino sam rekla da bi mi bilo lakše da je uz mene, a kad krene da slobodno izađe ...možda se i predomisli
    .
    Cure hvala vam na odgovorima
    Evo me od ginekologa - kaže da sam zakasnila (do 13tj se radi) da nema smisla da išta sad radimo, da ovaj moj šta je radio da to nije to, naravno da sam se rasplakala tamo, baš me pogodilo...ali stvarno je bio divan i umirio me i savjetovao, na kraju je rekao da ako ću biti mirnija da odem na Nifty, ali po njemu ne trebam (kaže nisam tak stara)
    Dogovorila sam kod njega briseve, kaže da treba to napraviti (kao u bolnici nemaju više praksu to raditi jer hzzo nekad ni ne plati, pa rade samo onaj zadnji)..sve u svemu zaključak je da nam je zdravstvo u banani odavno i on je zato otišao u privatnike
    Eto do kraja trudnoće ići ću kod njega
    Sad kad mi se sve sleglo i kad sam danas vidjela male rukice i prstiće kako se miču , nekako vjerujem da je sve u redu i da neću ni raditi Nifty, vjerujem da se neke stvari vide i kasnije na UZV pa da se ne stresiram bez veze

• lena2
    08. Rujan 2020. 16:11

@Monn3 jako mi je žao , želim ti svu sreću dalje.
    Ja bila na konbiniranom testu nalazi su dosli uredu , bas mi je nekako pao kamen sa srca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.