Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    08. Rujan 2020. 09:21

Bajo,

Ne bih htjela puno pametovati budući da je tema teška, a neznam gotovo ništa o tome, ali ti od srca želim uredne nalaze amniocinteze i sve ovdje držimo velike fige.
    Cure, koje ste pile duphaston i utrogestan, dokad se on pije? Ja ga pijem sad već skoro 10 dana, pregled mi je tek idući utrorak, a dana sam 13+4.
    Meni se nekako čini da dr nema namjeru brzo ga ukinuti, a dok se on pije ide i strogo mirovanje...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    08. Rujan 2020. 09:39

Curke sretno na pregledu danas! 
    Emmie uživaj sa svojima ☺️
    Što se tiče testa, ja ga nisam radila, i dobila sam istu informaciju, točan je samo za 3 sindroma, ovi ostali su toliko rijetki da ne postoji dovoljno širok spektar za usporedbu i zato su nepouzdaniji testovi u tom dijelu...

Mimi20
    08. Rujan 2020. 09:57

bebolinka

Curkeee sretno na pregledimaaa, ja jedva čekam svoj u ponedjeljak 😁
    Super je vidjeti listu 😍
    .
    Mene opet malo boluckaju sise a stvarno nisu dugo, eeee i da vas pitam jel i vama trbuh bude veći navečer? Meni kao da se podupla do večeri 🤣🤣 bas bude veliki i tvrd

Oo daaaa itekako😂😂😂 

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

• EmEn9
    08. Rujan 2020. 09:59

Ja sam u prethodne dvije trudnoće pila duphaston do 16 tjedna tako mi je gin rekla. Ja bi ga pila na tvom mjestu do sljedećeg pregleda i onda ju pitaj pa vidi sta će reć.

• ružica
    08. Rujan 2020. 10:09

Emen9 zašto si ga pila? Cijelo vrijeme mirovanje?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    08. Rujan 2020. 10:21

Ružice, ne mora značiti da moraš mirovati cijelo vrijeme dok ga piješ... Ovisi što ti je doktor rekao.

blossom
    08. Rujan 2020. 10:28

Da se javim brzinskii pozdravim vas, nove cure dobrodošle.
    Prošli tjedan mi bio baš naporan i nisam stigla sve popratiti pa ću ukratko 
    Čestitam svima na dobrim pregledima, MareiKate drago mi je da hematoma više nema 
    Nannach super za nalaze i sretno s prilagodbom
    Sanjarka i Bajo žao mi je što morate prolaziti kroz sve to...drži te se i Bajo sretno na pregledu <3
    ---
    Ja sam skroz razočarana u svog ginekologa i nemam povjerenje...znači svaki put me pita gdje radim pa i danas..pa začuđena faca aha trudni ste, to je prvi pregled, a ne nije...dao sam vam uputnicu, a ne nisam...užas
    Danas mi je trebao "raditi" kombinirani, pitam za nuhalni (ne bi mi ni rekao da nisam pitala) - kao manji je od 1 nemate brige, slikajte uzv, nemam papira, na uzv nigdje podatka za NN
    Tako da sam se odmah zvala privatnika i sva sreća ima slobodno u 13:00
    I da nije mi uopće radio briseve, rekao je bude ali samo je papu uzeo zadnji put..ste vi sve radile briseve? se to mora ili ima određeni tjedan do kad se to treba napraviti?

Hedwiga
    08. Rujan 2020. 10:36

Jagodica- super da si preuzela liste, tako mi je lakše sve pratiti Mogu i ja na listu kad ćeš drugi put ažurirati- termin 27.2., spol ne znamo još
    Bebolinka- i moj je trbuh duplo veći navečer, jedva se saginjem preko njega, sve me strah koliki će biti do kraja
    Ružica- i ja još trošim utrogestan, ja sam se baš iznenadila da su mi ga još ostavili (plan je trošiti ga do 17-18 tt, odnosno do sljedećeg pregleda), u prvoj trudnoći su mi ga ukinuli poslije 12 tt kad posteljica preuzme svoju ulogu u potpunosti
    Emmie- uživaj u Kanadi, svaka čast na tolikom putu, ja sam jedva izdržala put do mora od nepuna 2 sata..

Cure, jel piškite puno i preko dana? Imam osjećaj da idem svakih 15 minuta, ne da mi se više nalazi su mi ok urina, nije infekcija. I jeste li što pazarile jučer u Lidlu? Ja sam uhvatila hlače, prevelike trenutno, ali nema veze, popunit ću ja njih s vremenom Tajice sam uspjela naći u svom broju.

• EmEn9
    08. Rujan 2020. 10:45

Ružice ja sam pila jer mi je bio hematom u obe trudnoće odmah kraj ploda i do 16 tjedna se to povuklo i nisam morala skroz mirovati ali naravno da moras malo pripazit. Ovisi sve šta ti kaže gin. 
    Hedwiga ja sam isto uspjela uzet jedne tajice a drugo bas ništa nije niti bilo, za bebu jos niš ne kupojem još mi je rano za to spremati po kući o da pišam stalno, imam osjećaj da sam stalno u wc-u a noću trenutno 2 puta idem.

MareiKate
    08. Rujan 2020. 11:09

Blossom, kužim razočaranje u ginekologa, meni se slično dogodilo s privatnikom na prvom pregledu. Vodila prvu trudnoću kod njega , i pokušavala ostati trudna prvi put, sve je on pratio, i ja dođem sad u drugoj trudnoći da bi se čovjek ponašao kao da me prvi put vidi i razgovarao s visoka. Odmah sam ga prekrižila. Ja briseve nisam radila, mislim da je bitan samo onaj pred kraj tamo oko 35 TT. Papu će mi napraviti idući put.
    Super da ideš odmah kod drugog da ti lijepo sve provjeri... Sretno i javi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.