Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    08. Rujan 2020. 01:42

Pokušala sam unijeti sliku, ali ne radi. Uglavnom, samo amniocinteza može reći. Vjerujem i nadam se da je sve u redu. 

• EmEn9
    08. Rujan 2020. 05:37

Jagodice superrrr, baš je lijepo vidjeti listu. 🤗
    Emmie da i meni je gin rekla da za ova tri sindroma je 99% točno a ostalo da su puno manji postoci točnosti tako da sam ja radila samo za ta 3 po njihovim preporukama.

Miki94
    08. Rujan 2020. 06:39

EmEn9

Jagodice superrrr, baš je lijepo vidjeti listu. 🤗
    Emmie da i meni je gin rekla da za ova tri sindroma je 99% točno a ostalo da su puno manji postoci točnosti tako da sam ja radila samo za ta 3 po njihovim preporukama.

A ja sam bas mislila kako su ti testovi 100% tacni, zapravo sam i dobila takvu informaciju, ali nisam za detalje, odnosno da je siguran samo za te tri vrste sindroma. 😔 Nisam ih ni radila, iskreno, a zao mi je kada se desi da i jedan takav test probudi takvu sumnju. Bajo, drzi se. Sada vidis da ima mmogo slucajeva kod kojih se desila pogreska🙂

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

SAYURI
    08. Rujan 2020. 07:26

Jagodoce ja mislim da je danas Kontesa na pregledu...
    Kontesa sretno , da cujes srceko a hoces i javi nam 😚

Ako mogu i ja na listu 22.09 😃

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Jagodica125
    08. Rujan 2020. 08:26

PREGLEDI🤞❤️
    9mj

MissGraz 04.09.👍
    Fancy 08.09.
    Ninnach 08.09.
    Kontesa 08.09.
    Bebolinka 14.09
    Bajo 14.09.
    Ruza11 14.09.
    Deicadec 15.09.
    EmEn9 15.09.
    Korra 16.09.
    Ines 16. 09.
    Deleted user 16.09.
    Mimi20 17.09.
    Sayuri 22.09.
    Momof3 25.09.
    Sretno cure danas na pregledima🙌 evo ja idem danas na kontrolu kod svoje psihijatrice 👍nisam dugo bila, svasta se izdesavalo, pa ce mi dobro doc malo razgovora. Nadam se da cu uspijet "ulovit" drugog doktora, jer bih vrlo rado opet krenula na psihoterapiju, buduci da vise nisam na lijekovima, osijecam potrebu za takvom vrstom "potpore". Drzite se cure!

Emmie
    08. Rujan 2020. 08:27

Miki94, mislila sam i ja da su svi testovi precizni kao oni za Down , Edwards i Patau (preciznost je oko 99% jer Nifty/Harmony/Panorama nisu diagnostični testovi kao što je amniocinteza na primjer)  ali izgleda da to nije tako, pa ponekad ostali testovi daju lažne pozitivne rezultate. Ja sam radila ta 3 prva testa i još su provjerili spolne kromosome, ali to me nije koštalo više🤷🏻‍♀️

Emmie
    08. Rujan 2020. 08:53

EmEn9…izgleda da smo dobile iste informacije što se tiče preciznosti pojedinih testova. Ja sam se baš iznenadila 😐 

Trenutno sam u posjeti mami, bratu i starijoj kćerki koje žive u Kanadi, pa se nisam dugo javljala. Let je bio dug, pa još pod maskom, baš neugodno. Inače mrzim letiti, pa sam oplakala najmanje 2 puta😆😆😆

Dobrodošle sve  mame i buduće mame🌹

bebolinka
    08. Rujan 2020. 09:12

Curkeee sretno na pregledimaaa, ja jedva čekam svoj u ponedjeljak 😁
    Super je vidjeti listu 😍
    .
    Mene opet malo boluckaju sise a stvarno nisu dugo, eeee i da vas pitam jel i vama trbuh bude veći navečer? Meni kao da se podupla do večeri 🤣🤣 bas bude veliki i tvrd 

• EmEn9
    08. Rujan 2020. 09:13

Emmie

Trenutno sam u posjeti mami, bratu i starijoj kćerki koje žive u Kanadi, pa se nisam dugo javljala. Let je bio dug, pa još pod maskom, baš neugodno. Inače mrzim letiti, pa sam oplakala najmanje 

Aime super baš lijepo, uživaj sad s njima i lijepo se provedi 🤗🤗

• EmEn9
    08. Rujan 2020. 09:14

bebolinka

Mene opet malo boluckaju sise a stvarno nisu dugo, eeee i da vas pitam jel i vama trbuh bude veći navečer? Meni kao da se podupla do večeri 🤣🤣 bas bude veliki 

Ista stvar, bas bude duplo veći navečer.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.