Kontesa, wooowww 😍 čestitke!!
Što se tiče korone, pazim maksimalno, odem na veća okupljanja samo ako znam sve ljude tamo, odnosno imam povjerenja da se paze koliko mogu. Ne toliko zbog trudnoće koliko zbog djeteta koje još doji i koje ako se ja ozbiljnije razbolim nema tko paziti. Mislim uvijek bi se našlo rješenje ali ne treba mi to.
Sv. duh u ZG prima pratnje, mislim i KBC Rijeka ... Ja sam i prvo rodila na Sv. Duhu i drugo planiram, iako ne vjerujem da će suprug moći samom zbog moje prvorođene ☺️ razmišljam o douli ovaj put, ali nisam stigla istražiti kako to funkcionira, tj našla sam neku stranicu za doule gdje piše da su one s tobom do polaska u bolnicu, a što će mi to onda 😅 i prvi put sam taj dio savršeno odradila do trudova na 3 minute 😅 ugl ako doule idu u bolnicu, mislim da ću jednu angažirati ovog puta...
Kontesa- čestitam na divnim vijestima, ajme, dupla sreća, ne mogu ni zamisliti taj osjećaj
Ines- suborko alergičarko, hvala na iskustvu, znam da nema druge nego trpiti i čekati da se malo smiri. Srećom, ambrozija mi je najgore, ali imam ja još toga kroz cijelu godinu, uglavnom polen i pelud raznih biljaka, drveća i trava. A i muž i mali se bore s alergijama, mi maramice kupujemo na tone
Jagodica- drago mi je da ti je bilo super na terapiji, budi i dalje tako pozitivna i smirena. I hvala na stavljanju na listu
Što se tiče raznih okupljanja, idemo samo na neophodno, izbjegavamo maksimalno velike skupine ljudi, srećom su nam sve svadbe ove godine odgođene, a većina fešti na koje smo išli je bila na otvorenom. Znam da je sve uzalud ako nam je suđeno, i muž radi, mali ide u vrtić, svi smo u doticaju s potencijalnim prenositeljima, ali eto, bar na neki način reduciramo potencijalni rizik..
Bas sad kako ste spomenule coronu sam se sjetila kako sada muževi nesmiju biti na porodu, šta vi mislite o tome? I da li želite da bude vas muž s vama?
Ja sam spremna pobit se tamo da on ide samnom hahahah
Iskreno se nadam da ce se do 2.mjeseca situacija promijeniti i da ce muzevi smjeti s nama na porod 😏 ja bi voljela da moj bude na porodu 😊
Joj, ja bih da muž ide sa mnom i ovaj put, nadam se da će se to korona sranje smiriti dotad. Ines, čini mi se da je to stari popis kad su još davali skoro svi da se ide na porod dok je bilo ono zatišje u lipnju, znam da sad svega par bolnica dopušta. Prvo sam rodila u Vinogradskoj, i drugo bih, ali tamo trenutno nema pratnje. Osim toga, bojim se i gripe koja hara još tada kad mi je termin pa i tada znaju zabraniti posjete i pratnje.
Što se tiče doule, mislim da one idu i na sami porod, ali nisam toliko proučavala, nadam se mužu, sad već ima i iskustva, a prvi put se stvarno iskazao. I uživao što je najbolje, odmah rekao da jedva čeka da ide opet
Bas sad kako ste spomenule coronu sam se sjetila kako sada muževi nesmiju biti na porodu, šta vi mislite o tome? I da li želite da bude vas muž s vama?
Ja sam spremna pobit se tamo da on ide samnom hahahah
Curke evo popisa gdje partneri smiju biti na porodu i pod kojim uvjetima. Moj muz svakako biti sa mnom i nema uopce govora o suprotnom osim ako ne daj Boze ne donesu drugaciji zakon sto se iskreno nadamo da nece 🙏🙏🤞
https://rodilista.roda.hr/rodilista-prijatelji-majki/pratnja-na-porodu-u-vrijeme-koronavirusa.html
E super 😊 hvala na info 😁
Joj, ja bih da muž ide sa mnom i ovaj put, nadam se da će se to korona sranje smiriti dotad. Ines, čini mi se da je to stari popis kad su još davali skoro svi da se ide na porod dok je bilo ono zatišje u lipnju, znam da sad svega par bolnica dopušta. Prvo sam rodila u Vinogradskoj, i drugo bih, ali tamo trenutno nema pratnje. Osim toga, bojim se i gripe koja hara još tada kad mi je termin pa i tada znaju zabraniti posjete i pratnje.
Što se tiče doule, mislim da one idu i na sami porod, ali nisam toliko proučavala, nadam se mužu, sad već ima i iskustva, a prvi put se stvarno iskazao. I uživao što je najbolje, odmah rekao da jedva čeka da ide opet
Moze biti da je, u svakom slucaju koliko ja znam treba svako malo poslati mail ili nazvati info centar, oni znaju kako se sto mijenja. Kolegica zvala skoro svaki tj i mislim da cu tako i ja.
Nea 💗
Curke, samo da se pozdravim s vama i zahvalim na svim lijepim savjetima. Trudnoca je natalost bila biokemijska, iako nisam dobila uobičajeno krvarenje.
Beta je pala na 0 tako da sad krecemo ispocetka.
Zelim vam svima ugodnu i predivnu trudnoću.
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Ja nisam razmišljala o tome da li će muž ići sa mnom, moj nažalost radi terenski posao, van zemlje, tako da je vikendom kući, a radnim danima rijetko. Eh, obzirom da su to stvari gdje ne možeš sa sigurnošću znati u koje vrijeme će se desiti, vidjeti ćemo kako će ispasti na kraju. Obzirom da smo svi zaposleni, ja ću biti sretna samo ako u datom momentu bude neko blizak prisutan da me odveze do klinike :) A vjerujem da je to posebno kada je muz tu, osjecaj sigurnosti je veci, a i drugacije je opet kada i on vidi kako bebica stize na svijet, mnogo slatko
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Kontesa divno divno predivno ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Cestitam od srca ❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke, samo da se pozdravim s vama i zahvalim na svim lijepim savjetima. Trudnoca je natalost bila biokemijska, iako nisam dobila uobičajeno krvarenje.
Beta je pala na 0 tako da sad krecemo ispocetka.
Zelim vam svima ugodnu i predivnu trudnoću.
Zao mi je sto cujem takvu vijest, nemoj da te deprimira. :) Cuvaj se, ides dalje, i ako Bog da, ubrzo da vidis novi plusic, i da trudnocu izneses do kraja. Sve najljepse ti zelim, i javi nam se kada se to ponovo desi. Biti ce nam drago cuti tako lijepe vijesti od tebe
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji