Pozdrav zenice 😘
Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢
O daaa, i definitivno nezz kako da ga se rijesim, vec tjedan, dva mi traje
Evo meni jutros tek…4 sedmice i 3 dana po mojoj racunici je T :) U ponedjeljak prvi pregled..
Sta mislite hoce li se barem gestacijska vidjeti sa 5 tjedana?
Meni je sa 5+6 srčeko kucalo
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Pozdrav zenice 😘
Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢
O daaa, i definitivno nezz kako da ga se rijesim, vec tjedan, dva mi traje
Evo meni jutros tek…4 sedmice i 3 dana po mojoj racunici je T :) U ponedjeljak prvi pregled..
Sta mislite hoce li se barem gestacijska vidjeti sa 5 tjedana?
Meni je sa 5+6 srčeko kucalo
Super...jedva cekam...ne ocekujem srce ali samo da je sve na svom mjestu 🙏
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pregled prosao super, bebac odgovara tjednima, duzina/vrat sve u redu kaze doktor. Jos se ne vidi spol, tj. jedva smo ga/ju namjestili za sliku, nece mrva da se slika danas i gotovo 😅
Nove cure dobrodosle.❣
Fancy ja to osjecam, pogotovo kod kihanja ili kad u snu naglo promjernim polozaj toliko me probode da me probudi. Primjetila sam da je to samo kod naglih pokreta, pa predpostavljam da ne znaci nista strasno.
Evo i mene :) sve dobro, hematoma više nema (ja oduševljena jer...nemojte nikome reći, ali ja uopće nisam stavljala utrogestane 😂🙈)
Doktorica je gotovo sigurna da je dečko, rekla je da ostavim malo prostora da nije tako ali ona je sigurna da je pošten visuljak 😍 meni iznenađenje, iskreno mislila sam da je curka jer u mojoj obitelji sve same curke 😇
Drago mi jeee.. Cestitam na super pregledima😍😍😍
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Fancy, meni ti je identicno tako! MissGraz i MareIKate, odlicno, bas mi je drago za vas :)
Mare, moja je tek krenula na adaptaciju, super prolazi. Ako te tjesi, onda dode uz vrtica vec oko 10🤣 pa nemam jos koristi od toga. Ja te razumim za utrogestane, meni ti iskreno idu na zivce jer ih dijele sakom i kapom i to u najvecoj dozi. Ja ih nekad preskocim (vise zbog trudnicke pameti), ali kuzim nestavljamje
Zna li iko od vas konkretan razlog ostre boli sa desne a nekad s obje strane nisko u stomaku prilikom kihanja, kasljanja, cak i protezanja nogu nocu 😫 nekad me tako presjece da minut moram ostati zgrcena dok ne prodje. Na pregledu naredne sedmice cu pitati dr da mi objasni a do tad me interesuju vase teorije, jer sam citala da vas ima jos kojima se ovo desava 🤔
Meni je tako bilo u svakoj trudnoći...doktori rekli da su to ligamenti, sve se širi da se napravi mjesta i da nema brige:-)
Ja sam isto dobila utrogestan, stavljala 2 dana i prestala, nisam mogla k sebi doći koliko mi je mučno bilo...s tim da nije bilo ni hematoma ni drugih indikacija osim što imam 37 godina, pa za svaki slučaj...nije mi bilo svejedno, ali nisam mogla funkcionirati uz posao i dvoje djece...jbg:-)
Sanjarka88 - aaa dajj raznjezila sam se 😥 drago mi je da smo se bas nekako nasle. Hvala ti puno na divnim rijecima. I ja tebi zelim sto brzi oporavak ako je vec sudeno da tako mora biti i da vrlo brzo ugledas svoje trece sunce 🥰🥰💪
Momof3 - ja sam jucer nakon 6 sati u salonu 🙄🙈 ne pitajte, fizerka mislila da me narucila u 1, a meni rekla u 12, na kraju me pocela u pol 2 i jos imala dve zene na pramenovima vanredno uzas, ali bilo mi je lijepo bas 😁 uglavnom da nakon jucerasnjeg dana noc provela s jednim budenjem nakon dugooo vremena 😁🤭 bas sam si sredivala noktice i sad cu si skuhat kavicu i uzivat dok muzic ne dode, pa onda idemo do grada s mojom mamom idemo joj pomoci birat laminat, pa iduci tj smo kod njih dva dana na postavljanju bit ce zanimljivo u svakom slucaju 👍
Sayuri - cestitam na plusicu i dobro nam dosla 👏🤗 sto se tice metalnog okusa imam ga od samog pocetka i jos uvijek povremeno, meni jedino sto pomaze je pranje zubi i zvakanje zvake 🙄 da uzasan osjecaj ali kazem eto mene je pratio uglavnom tijekom noci i jutra dok ne bih bar ujutro i poslije rucka oprala zube, e onda ostatak dana bi bilo okej.
Fancy - probadajuca bol jako dobro poznata takoder prilikom kihanja najcesce, ali ne boj se sasvim normalna pojava prilikom istezanja ligamenata. Ja sam svoju gin odmah na pocetku izresetala svakakvim pitanjima pa dosta toga znam 🙄🤗 u svakom slucaju ne brini nije nista strasno samo tako izgleda.
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji