Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    04. Rujan 2020. 09:35

Sretno MissGraz, i ja čekam red. Nervoza na entu...

MareiKate
    04. Rujan 2020. 09:37

busybee

Dobro dosle nove cure. Procitala sam i neke tuzne vijesti na zadnjih par stranica, zao mi je :(
    Ja sam isto pomalo u soku, zivim na nekom oblaku u kojem je pobacaj tako rijetka situacija, a zapravo je ocito jako cest.
    Pratim vas i citam ali imam doma haharicu od jedne godine, stvarno ne stignem nista napist, a ne bi ipk da me svi zaborave🤣🤣 ja sam i dalje bez simptoma, ali bila sam na pregledu prije 7 dana, sve je super, nalazi kombiniranog su odlicni, pa sam i ja pozitivna.

Super za dobre nalaze i pregled :) mene moja haharica isto ubija, zadnji dana poslijepodne imam osjećaj da ću pasti u nesvijest od umora. Kupim ju u pola 4 iz vrtića i ne želi zaspat do 10 navečer... Ja umrem do tada...

Girl1234
    04. Rujan 2020. 09:42

Sretno, curee, javitee

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    04. Rujan 2020. 10:03

Sretno sa pregledima cure, bit ce sve u redu! Samo hrabro!😇 ja se upravo probudila😅🥱

• Elsa
    04. Rujan 2020. 10:41

Sretno svim curama na pregledima, čekamo lijepe vijesti
    Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan...za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao

Miki94
    04. Rujan 2020. 10:46

Elsa

Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan…za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao

Ja se divim vama koje imate već jedno ili dvoje djece. Tačno je bilo momenata kada samu sebe nisam mogla snositi, i sad mi nekad naleti, i od umora spavam kao medo, i baš sam razmišljala rekoh hvala Bogu pa nemam djece, sada bi se svi napatili sa mnom. Za to je potrebna ogromna snaga, drzite se :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    04. Rujan 2020. 10:57

Miki94

Elsa

Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan…za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao

Ja se divim vama koje imate već jedno ili dvoje djece. Tačno je bilo momenata kada samu sebe nisam mogla snositi, i sad mi nekad naleti, i od umora spavam kao medo, i baš sam razmišljala rekoh hvala Bogu pa nemam djece, sada bi se svi napatili sa mnom. Za to je potrebna ogromna snaga, drzite se :)

Daaa, istina, svaka čast, ja sam sigurna da ne bih izdržala 😂

SAYURI

Pozdrav zenice 😘
    Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Girl1234

SAYURI

Pozdrav zenice 😘
    Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢

O daaa, i definitivno nezz kako da ga se rijesim, vec tjedan, dva mi traje

SAYURI
    04. Rujan 2020. 10:59

Girl1234

SAYURI

Pozdrav zenice 😘

O daaa, i definitivno nezz kako da ga se rijesim, vec tjedan, dva mi traje

Evo meni jutros tek...4 sedmice i 3 dana po mojoj racunici je T :) U ponedjeljak prvi pregled..

Sta mislite hoce li se barem gestacijska vidjeti sa 5 tjedana?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI