Dobro dosle nove cure. Procitala sam i neke tuzne vijesti na zadnjih par stranica, zao mi je :(
Ja sam isto pomalo u soku, zivim na nekom oblaku u kojem je pobacaj tako rijetka situacija, a zapravo je ocito jako cest.
Pratim vas i citam ali imam doma haharicu od jedne godine, stvarno ne stignem nista napist, a ne bi ipk da me svi zaborave🤣🤣 ja sam i dalje bez simptoma, ali bila sam na pregledu prije 7 dana, sve je super, nalazi kombiniranog su odlicni, pa sam i ja pozitivna.
Super za dobre nalaze i pregled :) mene moja haharica isto ubija, zadnji dana poslijepodne imam osjećaj da ću pasti u nesvijest od umora. Kupim ju u pola 4 iz vrtića i ne želi zaspat do 10 navečer... Ja umrem do tada...

Sretno, curee, javitee

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sretno sa pregledima cure, bit ce sve u redu! Samo hrabro!😇 ja se upravo probudila😅🥱
Sretno svim curama na pregledima, čekamo lijepe vijesti
Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan...za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao

Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan…za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao
Ja se divim vama koje imate već jedno ili dvoje djece. Tačno je bilo momenata kada samu sebe nisam mogla snositi, i sad mi nekad naleti, i od umora spavam kao medo, i baš sam razmišljala rekoh hvala Bogu pa nemam djece, sada bi se svi napatili sa mnom. Za to je potrebna ogromna snaga, drzite se :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan…za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao
Ja se divim vama koje imate već jedno ili dvoje djece. Tačno je bilo momenata kada samu sebe nisam mogla snositi, i sad mi nekad naleti, i od umora spavam kao medo, i baš sam razmišljala rekoh hvala Bogu pa nemam djece, sada bi se svi napatili sa mnom. Za to je potrebna ogromna snaga, drzite se :)
Daaa, istina, svaka čast, ja sam sigurna da ne bih izdržala 😂

Pozdrav zenice 😘
Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav zenice 😘
Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢
O daaa, i definitivno nezz kako da ga se rijesim, vec tjedan, dva mi traje

Pozdrav zenice 😘
O daaa, i definitivno nezz kako da ga se rijesim, vec tjedan, dva mi traje
Evo meni jutros tek...4 sedmice i 3 dana po mojoj racunici je T :) U ponedjeljak prvi pregled..
Sta mislite hoce li se barem gestacijska vidjeti sa 5 tjedana?

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji