Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    04. Rujan 2020. 18:35

mare.su

Meni je isto strasno muka jucer i dns cijeli dan,ne znam jel od duphastona ili cega al eto🤷🏻‍♀️ Doslovno me prikovalo za stolicu i krevet,uzas☹️☹️☹️
    Od hrane mi se nistaaa ne jede,sve mi ne bljak,mogu samo krastavce i francusku🤷🏻‍♀️

Jooj, ja mogu apsolutno sve, dobit cu 700 kila

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Korra
    04. Rujan 2020. 19:24

Fancy ja isto imam ponekad tu ostru bol u donjem dijelu stomaka, narocito kad napravim neki nagli pokret, ali vec su cure rekle, nije nista strasno, ligamenti ili misici koji se prilagođavaju promijenama 😊
    Kontesa1 ja sam isla na prvi pregled kad sam imala 7+1 i vidjela sam tada i srce kako kuca 🥰 sretno u utorak na pregledu ❤
    Hedwiga dobrodosla 😊
    Ostalim curama cestitam na dobrim pregledima 🥰
    Dosta vas se bori jos s mucninama 😔 nadam se ce vas brzo proci taj period, meni se prestale negdje nakon 10 tjedna, drzim figice da i vas brzo prestanu muciti 🤞
    Ja sam danas spremala stan...i bas mi je nekako bilo tesko 😩 bas su me leđa pocela ubijati nakon vec par saginjanja, sve si kontam kak ce tek biti kad budem imala veci trbuh 🙈

• baMAMA
    04. Rujan 2020. 19:35

Elsa

baMAMA

Da vas pitam, ocete li raditi kombinirani probir? Dr mi je preporucila da napravim zbog povijesti spontanih pobacaja, ali sam joj rekla da ne zelim, jer kakav god da je rezultat ne bih isla na amniocintezu a kamoli na inducirani pobacaj radi nekog rezultata.
    Kako vi stojite po tom pitanju? Citala sam da su mnoge od vas radile Nifty i Harmony, a vi ostale ocete na kombinirani ili ne?

Na kombinirani ne jer može debelo fulati, a ne bi riskirala sa amnio…ići ću na jedan od ovih neinvazivnih genetskih ne zato što bi prekidala trudnoću već zato što mi je dokica savjetovala da obzirom da se takve trudnoće vode drukčije s posebnom pažnjom za bebu i mamu da nešto ne bi krenulo krivo za razliku od onih u kojima je sve u redu je dobro znati o čemu se (ne daj Bože) radi…a radi ostale dvije cure me strah takve stvari prepustiti slučaju i moram napraviti sve da ih gnjavim što duže mogu

Razumjem te skroz jer sam i sama mama dvojici djecaka. :)

Kontesa1
    04. Rujan 2020. 20:28

SAYURI

Kontesa1

Cure ja sam u utorak naručena kod gin. Mislite li da će se vidit nešto više od gestacijske,ili čuti srce? Tada ću bit 7+1.

Kontesa, trebalo bi se cuti srce koliko ja znam. 🤞🤞
    Ti si dan iza mene sa pregledom, ja u ponedjeljak..

Nadam se da će bit sve ok. I tebi i meni. Sjećam te se s prošlog foruma. Brzo si dobila plus,čestitam 🤗

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Jagodica125
    04. Rujan 2020. 21:17

Fancy

Ja sam inace na dosta jakoj dozi od starta,sad sam na 3×2 i apsolutno ne osjetim bilo kakvu reakciju, ne znam. A ne bih se usudila tako na svoju ruku ne koristiti ga ako dr smatra da mi treba. Hrabre ste. Ja uz njega koristim jos i injekcije progesterona i opet nisam bez bolova. Jedva cekam kontrolu da vidim sta dalje.

Fancy, ja sam isto od 4.tj do kraja 7.tj pila 3x2, sad na zadnjem pregledu mi je smanjio na 2x1. Meni je ono sto mi docent kaze zakon, ako imam nekih nuspojava ili dvojbi, konzultiram se sa sestrom ili s njim na iducem pregledu, ali bas zato jer mi je ovo prva trudnoca, ne pada mi napamet raditi ista na svoju ruku 😱 ako je propisao, zna on zasto ☝️ 

SAYURI
    04. Rujan 2020. 21:34

Kontesa1

SAYURI

Kontesa1

Cure ja sam u utorak naručena kod gin. Mislite li da će se vidit nešto više od gestacijske,ili čuti srce? Tada ću bit 7+1.

Kontesa, trebalo bi se cuti srce koliko ja znam. 🤞🤞
    Ti si dan iza mene sa pregledom, ja u ponedjeljak..

Nadam se da će bit sve ok. I tebi i meni. Sjećam te se s prošlog foruma. Brzo si dobila plus,čestitam 🤗

Hej jesam. Bas si me ti utjesila za plodnu sluz. Ja je isto nisam imala puno kao ni ti sto si rekla i eto, ispade da nije toliko nuzna...😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• mare.su
    04. Rujan 2020. 22:16

Girl1234

mare.su

Meni je isto strasno muka jucer i dns cijeli dan,ne znam jel od duphastona ili cega al eto🤷🏻‍♀️ Doslovno me prikovalo za stolicu i krevet,uzas☹️☹️☹️
    Od hrane mi se nistaaa ne jede,sve mi ne bljak,mogu samo krastavce i francusku🤷🏻‍♀️

Jooj, ja mogu apsolutno sve, dobit cu 700 kila

Hahaha ne znas sta je gore hahah ja bi sad rado da mi se nesto konkretno jede,al stvarno ne mogu😕

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• Elsa
    04. Rujan 2020. 23:03

Jagodica125

Fancy

Ja sam inace na dosta jakoj dozi od starta,sad sam na 3×2 i apsolutno ne osjetim bilo kakvu reakciju, ne znam. A ne bih se usudila tako na svoju ruku ne koristiti ga ako dr smatra da mi treba. Hrabre ste. Ja uz njega koristim jos i injekcije progesterona i opet nisam bez bolova. Jedva cekam kontrolu da vidim sta dalje.
    Fancy, ja sam isto od 4.tj do kraja 7.tj pila 3x2, sad na zadnjem pregledu mi je smanjio na 2x1. Meni je ono sto mi docent kaze zakon, ako imam nekih nuspojava ili dvojbi, konzultiram se sa sestrom ili s njim na iducem pregledu, ali bas zato jer mi je ovo prva trudnoca, ne pada mi napamet raditi ista na svoju ruku 😱 ako je propisao, zna on zasto ☝️

Cure totalno vas kuzim i u pravu ste... ni ja ne bi imala hrabrosti radit ista na svoju ruku da mi je prva trudnoća, ali da mi je prva mogla bi si i priuštit da ne mogu funkcionirat, ali ovako nisam mogla...morala sam ic na posao i morala sam brinut za cure...javila sam dokici jer je jedini razlog za to bilo “evo za svaki slučaj” obzirom da imam 37, bez ikakvih drugih indikacija...pa sam razmislila, izvagala i donijela odluku...da se radilo o tome da imam povijest da ne mogu zadržati plod ili da moram mirovati radi hematoma ili nešto slično naravno da bi otvorila bolovanje i ne bi uopće ni pričale o tome sada...ali razlog za svaki slučaj dok s druge strane smijem ići na posao, vježbati i imati odnose mi jednostavno nije bio dovoljno dobar obzirom na nuspojave...nije da ovim savjetujem ikome da učini isto, dapače...

Ninnach
    05. Rujan 2020. 04:13

Cure,koje ste mi napisale iskustva i savjete za jaslice, puno vam hvala. Malo sam mirnija kad sam to pročitala. Znam da će na kraju biti moja odluka samo eto želim napraviti što je najbolje za svog dečkića kao i svaka mama. Drago mi je da sam ovdje pisala o tome iako nije takva tema, ali ste mi podrška i vi. Netko je pitao za 7+1... Hoće se vidjeti srčeko, ja mislim da će se vidjeti, meni se sa 6+5 vidjelo. Sretno! 

• ružica
    05. Rujan 2020. 07:24

Cure koje pijete duphaston i utrogestan, jeli vi i strogo mirujete? Meni su nakon krvarenja pred par dana propisali oboje, također mirovanje, ali mora li to mirovanje trajate do kraja trudnoce? Ja neznam kako bi to izdrzala. Da me krivo ne shvatite, dobro se osjecam, želim, željela bih raditi a ja moram ležati.
    Imate li kakva saznanja koliko ležanje traje otprilike  akonje krvarenje bilo doslovno 1 dan.
    Inače sam jako aktivna, žvim ato na sat i ovo mi je jako teško palo.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.