Ja sam s dosla na pregled (s prvom trudnocom)s pozitivnim testom i kasnjenjem od 2-3 M i nije mi se vidilo nista . Radila betu koja je iznosila svega 20. Rodila sam uredno u terminu♥️.
Fascinatno. 9mj od te zadnje si rodila?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam s dosla na pregled (s prvom trudnocom)s pozitivnim testom i kasnjenjem od 2-3 M i nije mi se vidilo nista . Radila betu koja je iznosila svega 20. Rodila sam uredno u terminu♥️.
Fascinatno. 9mj od te zadnje si rodila?
Od zadnje menge sam mislila

Sanjarka88 - nemas pojma koliko mi je zao sto sve ovo citam 😥 uzasnoo. Ne mogu naci rijeci kojim bi opisala koliko sam uzasnuta, pogotovo jer se znamo jos sa prijasnje tebe Tko planira i radi na bebi. Tako mi je zao i ne daj Boze nikome nikada. Nadam se da se drzis nekako i ne daj se, mozes ti to prebroditi 💪💪 tu smo svi za tebe. Ja osobno ne znam kako bih ti pomogla jer hvala Bogu dragom nisam imala, a nadam se da i necu takvih situacija, ali znaj da sam uz tebe kako god se ti osjecala 😥
Draga Ines bas si me dirnila s ovim postom.
Super su mi sve cure ovdje, posebno moja ekipa sa drugog foruma ❤️ ali ti si ostavila poseban dojam na mene. Tako si jednostavna i pozitivna ❤️
Uzivaj u svojoj trudnoci i sreci koju ce ti donit ta beba kad se rodi ❤️🥰
Ja sam dobro. Tesko mi je Al dobro sam.
Zivot nosi puno teze i bolnije stvari od ovoga, svjesna sam toga i zato pokusavam bit razumna. Imam dvoje djece a zivot te ovako iznova podsjeti koji je to blagoslov i koliko ih dobro trebas cuvati, grliti i ljubiti ❤️ proc ce i ovo, a onda dalje u borbu za jos jedan komadic srece.

Joj cure držim vam fige da sve bude dobro, bas mi je zao sto se to događa.
Nemojte mi se smijati ali ja inače kao da sam pala s marsa ja vam uopce nisam isla za tim i uopce nisam imala pojma koliko je u biti tih spontanih i koliko cura se bori da ostanu trudne, to sam tek sad skužila od kad sam tu na forumu u ovoj grupi, bas uopce nisam znala da ima toga toliko puno, baš mi je jako žao što se to događa, u biti ja vam vec oko 13 godina možda pijem kontracepciju i svaki put kad sam htjela ostat trudna sam prestala pit tablete i odmah ostala trudna. Tako da sam stvarno zahvalna što je to tako i što nisam imala problema, dok nisam ovo vidjela čovjek stvarno nezna koliko je sretan i koliko se netko muči da bi to postigao. Baš mi je bed a kad u biti pogledaš to je baš prirodan proces na kojeg ne možeš utjecat tako da uopće neznam zašto se to događa.
Stvarno vam želim svu sreću i da bude sve dobro.
Nisi jedina i ja sam iznenađena koliko se nazalost to cesto događa 😔
Cure drzim vam svima figice da bude sve ok 🤞 drzite se ❤
Sayura dobrodosla 🥰 mene si isto zbunila, citam i razmisljam jesam li preskocila koju stranicu 🤔😁😊

Cure, meni se vec dva dana jutarnja mucnina preselila navecer.. Sinoc zaspala oko 20:30, kaos 🙄

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jutro curke!
Kako ste?
Baš je lijepo vrijeme. Što ćete vi danas?
MissGraz sretno na pregledu danas
Jutro cure :)
Nadam se da ce svaka briga koju imate zavrsiti pozitivnim ishodom..
Sayura, dobrodosla, i nadam se da ces nakon prvog pregleda potvrditi trudnocu i pridruziti se nasem malom timu

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jutro curke!
Kako ste?
Baš je lijepo vrijeme. Što ćete vi danas?
MissGrazsretno na pregledu danas
Divim se vasem lijepom vremenu, kod nas u BiH je danas hladno i maglovito, a ja dosla na posao samo u majjici kratkih rukava. Lijepo cu se smrznuti :S
MissGraz, sretno i od mene :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Dobro dosle nove cure. Procitala sam i neke tuzne vijesti na zadnjih par stranica, zao mi je :(
Ja sam isto pomalo u soku, zivim na nekom oblaku u kojem je pobacaj tako rijetka situacija, a zapravo je ocito jako cest.
Pratim vas i citam ali imam doma haharicu od jedne godine, stvarno ne stignem nista napist, a ne bi ipk da me svi zaborave🤣🤣 ja sam i dalje bez simptoma, ali bila sam na pregledu prije 7 dana, sve je super, nalazi kombiniranog su odlicni, pa sam i ja pozitivna.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji