Sretno svim curama na pregledima, čekamo lijepe vijesti
Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan...za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao
Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan…za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao
Ja se divim vama koje imate već jedno ili dvoje djece. Tačno je bilo momenata kada samu sebe nisam mogla snositi, i sad mi nekad naleti, i od umora spavam kao medo, i baš sam razmišljala rekoh hvala Bogu pa nemam djece, sada bi se svi napatili sa mnom. Za to je potrebna ogromna snaga, drzite se :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Meni se mučnine nisu preselile - još su tu cijeli dan…za popsvako jutro mi treba nadljudska snaga da odvedem malu u vrtić i dovučem se na posao
Ja se divim vama koje imate već jedno ili dvoje djece. Tačno je bilo momenata kada samu sebe nisam mogla snositi, i sad mi nekad naleti, i od umora spavam kao medo, i baš sam razmišljala rekoh hvala Bogu pa nemam djece, sada bi se svi napatili sa mnom. Za to je potrebna ogromna snaga, drzite se :)
Daaa, istina, svaka čast, ja sam sigurna da ne bih izdržala 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Pozdrav zenice 😘
Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav zenice 😘
Da li neka od vas ima odvratni metalni okus u ustima, ko da sam se eksera najela🤢
O daaa, i definitivno nezz kako da ga se rijesim, vec tjedan, dva mi traje
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Pozdrav zenice 😘
Evo meni jutros tek...4 sedmice i 3 dana po mojoj racunici je T :) U ponedjeljak prvi pregled..
Sta mislite hoce li se barem gestacijska vidjeti sa 5 tjedana?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Zna li iko od vas konkretan razlog ostre boli sa desne a nekad s obje strane nisko u stomaku prilikom kihanja, kasljanja, cak i protezanja nogu nocu 😫 nekad me tako presjece da minut moram ostati zgrcena dok ne prodje. Na pregledu naredne sedmice cu pitati dr da mi objasni a do tad me interesuju vase teorije, jer sam citala da vas ima jos kojima se ovo desava 🤔
Not that fensi, ekšli..
Pozdrav zenice 😘
Evo meni jutros tek…4 sedmice i 3 dana po mojoj racunici je T :) U ponedjeljak prvi pregled..
Sta mislite hoce li se barem gestacijska vidjeti sa 5 tjedana?
Trebalo bi, meni su se vidjele gestacijska i zumancana sa 5+1
Not that fensi, ekšli..
Eto i mene cure, ja očistila detaljno jednu sobu od jedne moje cure da bude spremna za školu bez prašine, još samo moram krevet namjestit i baš mi je sad nekako mučno morala sam malo leći pa ću poslije krenuti na drugu sobu od druge cure 🙄🙄 I onda za kraj ostaje još moja ali ja neidem u školu pa nije toliko bitno da bude danas sve čisto hehehe
Baš mi je nekako teško brisat podove odmah me neka mučnina uhvati neznam kako cu to kad bude trbuh još veći. S tim da se sjecam da sam tjedan dana pred porod isla ribat sve plocice u kupaoni detaljno tako da valjda ću moć hehe
Cure sretno na pregledima, čekamo vijesti 🤗🤗🤗
Zna li iko od vas konkretan razlog ostre boli sa desne a nekad s obje strane nisko u stomaku prilikom kihanja, kasljanja, cak i protezanja nogu nocu 😫
Neznam ali i kod mene ista stvar čisto da ti bude lakše da znaš da je to i meni. Baš točno kako si navela.
Sortiraj odgovore
Najstariji