Spavate li vi na stomaku? Ja da ali stomak mi je jos uvijek ravan. Navikla sam zaspati na stomaku i ne mogu jos da se odreknem toga pa me pomalo brine jel to ok 😰
Ne spavam jer mi ne odgovara taj polozaj, ali mi je doktor rekao da slobodno spavam na trbuhu i idem na masaze leda sve dok mi ne pocne smetati trbuh. Da je beba jos premala da bi osjetila ikakav pritisak i da nema straha, tako da uzivaj na trbuhu dok mozes 😊
Baby P 03/21 💙
Cestitam curama koje su saznale spol 🥰
Miki94 svjesna sam na to sto me sve ceka, ali iskreno mislim da nikad psihicki necu biti spremna na to sve (porod, dijete opcenito, brige oko svega itd...) tako da je bolje da o tome ne razmisljam unaprijed 😁 ali nekako vjerujem da ce sve doci na svoje kad se uhodamo i da sve biti dobro. Strah me jedino toga sto ne znam sta me tocno ceka 😏 Ja cu imati pomoc od moje mame, koja je inace teta cuvalica, pa mi je odma nekako lakse ako nesto ne budem znala kako i sto ona ce biti uvijek tu blizu 😊
Bebolinka hehehehe eto kukala si kako nemas simptome 😂 eto lijepo te podsjetila da je tu 😉😊
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩VELJAČAInes19.02. ❤️ / Požega
Miki9421.02. ❤️
Lilika23.02. 💙 Decko / VU
Bebolinka24.02. ❤️/ Pula
Emmie24.02. 💗 Cura /London
Malamarelica27.02. 💙 Decko
Korra28.02. 💙 Decko / Osijek
OŽUJAKNinnach02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn908.03. 💙 Decko /Rijeka
MareiKate08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala08.03. ❤️ / DU
Fancy10.03. ❤️ / Sarajevo
MissGraz10.03. ❤️ /ST
Blossom11.03. ❤️
Katy150311.03. ❤️
Ana_mb12.03. 💙 /Zabok
Deicadec13.03.❤️
Bajo18. 03. ❤️ /ST
Busybee19.03.❤️/ZG
Ruza1119.03. ❤️ /Pula
Tonkica119.03. ❤️ / ZG - Merkur
Bebanomoje22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh
Mea26.03. ❤️/Sarajevo
Pupetta28.03.❤️
IneskaZg29.03.❤️/ZG
TRAVANJDuga8901.04. ❤️/ ST
Elsa08.04. ❤️/ZG
Kona1311.04 ❤️/Preko Bare
Leptir3011.04.❤️
Avama15.04. ❤️
Girl123415.04.❤️/ZG
Jagodica12315.04. ❤️
Momof316.04. ❤️ /Pula
Martha20.04. ❤️
Mateja9122.04. ❤️/ZG
Sanjarka8828.04. ❤️ /ST
SVIBANJKrisi12303.05. ❤️
Deleted user05.05.❤️
Sanjarka, mozes li dodati kod mene CURICA 🥰
🥰😍
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩VELJAČAInes19.02. ❤️ / Požega
Miki9421.02. ❤️
Lilika23.02. 💙 Decko / VU
Bebolinka24.02. ❤️/ Pula
Emmie24.02. 💗 Cura /London
Malamarelica27.02. 💙 Decko
Korra28.02. 💙 Decko / Osijek
OŽUJAKNinnach02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn908.03. 💙 Decko /Rijeka
MareiKate08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala08.03. ❤️ / DU
Fancy10.03. ❤️ / Sarajevo
MissGraz10.03. ❤️ /ST
Blossom11.03. ❤️
Katy150311.03. ❤️
Ana_mb12.03. 💙 /Zabok
Deicadec13.03.❤️
Bajo18. 03. ❤️ /ST
Busybee19.03.❤️/ZG
Ruza1119.03. ❤️ /Pula
Tonkica119.03. ❤️ / ZG - Merkur
Bebanomoje22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh
Mea26.03. ❤️/Sarajevo
Pupetta28.03.❤️
IneskaZg29.03.❤️/ZG
TRAVANJDuga8901.04. ❤️/ ST
Elsa08.04. ❤️/ZG
Kona1311.04 ❤️/Preko Bare
Leptir3011.04.❤️
Avama15.04. ❤️
Girl123415.04.❤️/ZG
Jagodica12315.04. ❤️
Momof316.04. ❤️ /Pula
Martha20.04. ❤️
Mateja9122.04. ❤️/ZG
Sanjarka8828.04. ❤️ /ST
SVIBANJKrisi12303.05. ❤️
Deleted user05.05.❤️
Sanjarka, mozes li dodati kod mene CURICA 🥰
I ja svoj nalaz ocekujem ovi tjedan bas sam lagano nervozna
Vidim dosta je vas dobilo neke zadatke,tipa vađenja krvi,skupljanje nalaza...meni moja jučer nije ništa rekla osim da dođem sljedeći tjedan. Vidila se samo gestacijska vrećica. Inače je ta moja gin nekako čudna i škrta s riječima. Ja stvarno nisam pričalica i ne zapitkujem stalno ali nekako sam očekivala više od prvog pregleda 🙄
Dijete smo planirali i presretna sam da nam je uspjelo jer smo pola godine skoro pokušavali nakon jedne biokemijske i unatoč polipima. Ali sad kad razmišljam,znam da za 9 mjeseci nisam više tako "slobodna". Sve što bi ikad htjela ili bilo šta sad uključuje bebu. I mislim da će mi to teško pasti. Imam 30 godina ali mislim da još nisam spremna. Valjda će se to nekako posložiti sve jer nitko nije posve spreman kad beba dođe. Inače nisam tip osobe koja se rastapa na slatke bebe u kolicima,djecu skoro ne primjećujem uopće ali znam se super slagati s njima začudo 😂 ništa učiti ćemo polako. Inače sam radila s nedonoščadi na intenzivnoj i o njegi i higijeni beba,potrebama znam sve.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Sigurno se sad pitate zašto želim uopće djecu? Ne zato da zadovoljim društvene norme,daleko od toga.
Nego zato što smatram da bi mi dijete obogatilo život i zato što mislim da ću biti zabavna mama 😂 (tako kažu moji nećaci koje obožavam a i oni mene). Znam da ćemo uživati s bebom jednom kad dođe 💗
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Kontesa ma to je sve normalno i takav osjećaj i sve. Nitko ne može reć da je spreman za prvo dijete jer ne znas sta te čeka i nikad nisi spreman na to ali bez brige sve to ide svojim tokom i osjećaj da si mama i sve samo polako dođe i iz dana u dan bez puno planiranja ja i beba cemo ovo ili ono jer često od toga ništa, dan po dan i polako i sve će bit ok. Meni je pa treće pa svejedno nisam sigurna dali sam spremna za treće heheehe. U biti opet nešto novo neznam kako je imat troje 😂😂 tako da bez brige svi smo na istome na kraju 🤗🤗🤗
Da i zaboravila sam napomenut kad dođu djeca ona su ti od tog dana najbitnija na svijetu i sve se vrti oko njih i makar ti bude i teško i svakako i dok su mali a i kad su veći voliš ih najviše na svijetu i sve bi napravio za njih, kao da više ne postojiš ti nego samo oni. Sve gledas kako bi oni bili sretni i banalan primjer vise u ducanu ne gledas nista za sebe nego samo za njih. Zahtjevno je biti mama ali je istovremeno i jako lijep🤗🤗🤗🤗🤗
Vidim dosta je vas dobilo neke zadatke,tipa vađenja krvi,skupljanje nalaza…meni moja jučer nije ništa rekla osim da dođem sljedeći tjedan. Vidila se samo gestacijska vrećica. Inače je ta moja gin nekako čudna i škrta s riječima. Ja stvarno nisam pričalica i ne zapitkujem stalno ali nekako sam očekivala više od prvog pregleda 🙄
Dijete smo planirali i presretna sam da nam je uspjelo jer smo pola godine skoro pokušavali nakon jedne biokemijske i unatoč polipima. Ali sad kad razmišljam,znam da za 9 mjeseci nisam više tako "slobodna". Sve što bi ikad htjela ili bilo šta sad uključuje bebu. I mislim da će mi to teško pasti. Imam 30 godina ali mislim da još nisam spremna. Valjda će se to nekako posložiti sve jer nitko nije posve spreman kad beba dođe. Inače nisam tip osobe koja se rastapa na slatke bebe u kolicima,djecu skoro ne primjećujem uopće ali znam se super slagati s njima začudo 😂 ništa učiti ćemo polako. Inače sam radila s nedonoščadi na intenzivnoj i o njegi i higijeni beba,potrebama znam sve.
Ja sam dio zadataka dobila na prvom a dio na drugom pregledu, ne brini vjerojatno ce te slati isto sve sto smo svi isli kada bude vrijeme 😊
Ni ja nisam tip osobe koja se rastapa na slatke bebe...i slazem se s tobom, mislim da nitko nije bas bas spreman na sve, ali vjerujem da ce se sve posloziti kad bude vrijeme 😊
Cure bit će sve to super i kada dođu bebe prilagodite se njima
Kod nas se kaže: mala djeca mala briga, velika djeca velika briga. I točno je tako.
Evo imam jednu pubertetliju kući i nekad mi se diže kosa na glavi
Ajme da tko misli da joj je moja mama mama..super joj je što sam mlada, ali nekada misli ko da smo ovce skupa čuvale.
I tako te neke stvari. Uživajte u bebicama, jako brzo odrastu
Sortiraj odgovore
Najstariji