Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    30. Kolovoz 2020. 17:40

Curke vidim da svi uzivate sa najdrazima. Evo ja se maloprije probudila. Ne znam sta mi je bilo, ali bas sam se osjecala umorno i zakrnjala dobra 3 sata. Sad si skuhala kavicu i razmisljam sta cu dalje. Nesto me zadnja 2,3 dana bolucka trbuh cak nije ni da me boli vec vise kao neki neugodan osjecaj. Bas kako smo jucer bili kod mojih i pita me mama jel osjetis sta, ja onak mislim si pa jel nije rano, kaze ona ja sam tvog brata osjetila sa 14,15tj i onda mi prica da sve zene s njezine strane su prvu bebicu dosta rano pocele osjecat i sad si ja zabrijavam jel moguce da zapravo ova "boluckanja" ubrzo prerastu u pravi osjecaj da se bebica mrda. Hahha sad sam se bas zaintrigirala dal ce i meni biti tako kao i njima 🤞🤞🤭 

Nea 💗

• Doraa
    30. Kolovoz 2020. 18:36

Pozdrav cure, prije par dana sam saznala da sam trudna i vec imam tegobe, ugl zna me probat desni jajnik i kao da me bocka rebro isto s desne strane. Zanima me jel to normalno i jel se koja susrela s time? Hvala na odg 😊

• EmEn9
    30. Kolovoz 2020. 18:45

Hvala Vam cure , onda je to normalno kad su i vas naručili na pregled s istim razmakom kao i mene.

Ines
    30. Kolovoz 2020. 19:06

Doraa

Pozdrav cure, prije par dana sam saznala da sam trudna i vec imam tegobe, ugl zna me probat desni jajnik i kao da me bocka rebro isto s desne strane. Zanima me jel to normalno i jel se koja susrela s time? Hvala na odg 😊

Cestitam Dora i dobro nam dosla 👍🤗 sto se bockanja tice meni je tako bilo ispocetka i pitala sam gin zasto samo s jedne strane jer mi je isto bilo cudno i onda mi je ona objasnila da obicno ona strana iz koje je bila oplodnja tako bolucka, ali to je sve normalno dokle god bolovi nisu neizdzivi i dok nema ne daj Boze krvarenje i cudnog iscjedka. Tako da samo polako i bez brige budi 🤗 zelim ti sto mirniju i zdravu trudnocu i da se druzimo do samog kraja 

Nea 💗

• Doraa
    30. Kolovoz 2020. 19:21

Joj puno hvala na odgovoru 😊i na dobrodoslici🥰
    Nadam se da ce sve biti u redu, ja sam vec pomisila na najgore. Sve je okej, samo to boluckanje..

bebolinka
    30. Kolovoz 2020. 20:07

Curke meni svi simptomi mogući nestali, kao da nisam trudna. Niti mi je bas veliki trbuh sve neka normala, vec samo počela previše razmisljat 🙄

Miki94
    30. Kolovoz 2020. 20:30

bebolinka

Curke meni svi simptomi mogući nestali, kao da nisam trudna. Niti mi je bas veliki trbuh sve neka normala, vec samo počela previše razmisljat 🙄

Draga, ne brini, i kod mene je u jednom momentu tako bilo 😊 Sada ponekad naleti mucnina, ali zato nos krvari i imam vrtoglavice, ali ce i to s vremenom vjerovatno proci. 
    Uglavnom ne brini nista, nego uzivaj u tom periodu dok nema nikakvih zezancija 😊😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    30. Kolovoz 2020. 20:31

Nove cure, zelim vam dohrodoslicu. 😊 Sada smo jedna velika porodica, i bas mi je drago☺ 
    Toliko iskustava i savjeta🙂

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Jagodica125
    30. Kolovoz 2020. 20:32

bebolinka

Totalno te razumijem, ja sam jutros vec gruntala koji moze bit razlog da me sise ne ubijaju🤔 sve je u redu sa nasim bebicama, meni je ovo prva trudnoca, ali mislim da ti simptomi kako odlaze, tako i ponovo dodu kroz neko vrijeme, pa opet odu. Ja se tjeram mislit pozitivno, ne uspijevam zamaskirwt brigu svaki put, ali si govorim sve je u redu. Sve je onako kako mora biti, mogu se opustiti🧘‍♀️ ne pali uvijek, kazem🥴

Ines
    30. Kolovoz 2020. 21:26

bebolinka

Eii draga ne brini nije to nista, vec sam puno puta pricala da sam ja dosta rano (sa 9tj) ostala bez svih simptoma i tek su mi se javili tipa prije mozda tjedan i nesto boluckanja u trbuhu vise zapravo zatezanja jer se maternica siri isto trajalo dan, dva i nista do eto jucer ponovno i danas me bas dosta zateze cak vise nekakva neugodnost. I sad se bas pravo zaoblicio trbuh. Tako da nije to nista, samo si nemoj razbijat glavu glupostima jer nema smisla..simptomi dolaze i odlaze. 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani