Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    30. Kolovoz 2020. 20:32

bebolinka

Curke meni svi simptomi mogući nestali, kao da nisam trudna. Niti mi je bas veliki trbuh sve neka normala, vec samo počela previše razmisljat 🙄

Totalno te razumijem, ja sam jutros vec gruntala koji moze bit razlog da me sise ne ubijaju🤔 sve je u redu sa nasim bebicama, meni je ovo prva trudnoca, ali mislim da ti simptomi kako odlaze, tako i ponovo dodu kroz neko vrijeme, pa opet odu. Ja se tjeram mislit pozitivno, ne uspijevam zamaskirwt brigu svaki put, ali si govorim sve je u redu. Sve je onako kako mora biti, mogu se opustiti🧘‍♀️ ne pali uvijek, kazem🥴

Ines
    30. Kolovoz 2020. 21:26

bebolinka

Curke meni svi simptomi mogući nestali, kao da nisam trudna. Niti mi je bas veliki trbuh sve neka normala, vec samo počela previše razmisljat 🙄

Eii draga ne brini nije to nista, vec sam puno puta pricala da sam ja dosta rano (sa 9tj) ostala bez svih simptoma i tek su mi se javili tipa prije mozda tjedan i nesto boluckanja u trbuhu vise zapravo zatezanja jer se maternica siri isto trajalo dan, dva i nista do eto jucer ponovno i danas me bas dosta zateze cak vise nekakva neugodnost. I sad se bas pravo zaoblicio trbuh. Tako da nije to nista, samo si nemoj razbijat glavu glupostima jer nema smisla..simptomi dolaze i odlaze. 

Nea 💗

Kontesa1
    30. Kolovoz 2020. 21:53

Pozz cure. Moram primjetiti da i mene muči plačljivosti i neka ranjivost. Sad sam gledala film kad je Harry sreo Sally i rasplakala se više puta,prije toga se zakačila s mužem. I on je skužio promjene u mom ponašanju pa je se radije povukao. Inače nisam cmizdrava ili neka zahtjevna žena. Nadam se da neću bit neka rospijja koja će se udebljati 30 kila. 😭 Ovo je ko da sam u PMS-u non stop

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Monn3
    30. Kolovoz 2020. 22:35

Sanjarka88 🦋

monn3

Pozdrav cure, evo i mene. :) prekjucer nakon čudnog krvarenja radila test i bio pozitivan. Onda jučer ponovila dva, opet isto pozitivni. Tako da sad očekujemo prinovu krajem 4.mjeseca. Jako sam sretna jer smo skoro 4 godine od prve neuspjele trudnoće pokusavali. Kod gin idem u četvrtak. Nadam se pozitivnom ishodu, iako me strah.

Dobro dosla ❤️ cestitke! 🥰
    Koliko ces bit trudna na pregledu?

Pa po kalendaru od ZM  7+4.  Hvala na cestitkama. :)

04.09.2011. 👫
    29.06.2019. 💒
    PCOS - Gyinositol
    28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
    05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
    17.05.2021. UZV 🔜🔎

• Monn3
    30. Kolovoz 2020. 22:43

mateja91

Jutro curke 😊
    Monn3, je li ti krvarenje jos prisutno ili? Mozda je bilo samo implantacijsko… mislim da u svakom slucaju nemas razloga za brigu ako nije svjeza krv popracena bolovima, ali naravno da ce ti tek ginekolog dati odgovor. Ako ti se nesto pojaca mozda da odes i prije na pregled? Iako je rano pa je pitanje sto ce moci vidjet… u svakom slucaju sretno i dobrodosla 😁
    Vidi se da je vikend i da sve imamo neku zanimaciju kad malo tipkamo 😁 Uzivajte u ostatku vikenda 😘

Mateja91,  Nije, to je bilo samo taj jedan dan, i drugi dan malo smeđeg iscjetka, i nakon toga nista. Nemam nikakvih bolova koje bi povezala s tim. Danas me onako lagano boluckalo na lijevoj strani, ali vise kao pritisak nego neka bol, ali čitam da je to normalno u pocetku. Nemam nikakve pretjerane simptome, osim blage glavobolje i mučnine ujutro, brzo se umaram, i nekako mi je veliki pritisak na križa dok dugo stojim.  To je u principu to. Inace sam sasvim dobro. 

04.09.2011. 👫
    29.06.2019. 💒
    PCOS - Gyinositol
    28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
    05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
    17.05.2021. UZV 🔜🔎

Martha
    30. Kolovoz 2020. 22:48

Curke, imam jos jedno pitanje za vas koje ste malo duze trudne od mene...meni je sutra 7 tt.

Kad vam se pojavio trbuscic? 
    Meni je vec sad donji dio trbuha kao napuhan pa ne znam jesam li to samo ja ili se vec vidi trbuscic? ☺️

• Elsa
    30. Kolovoz 2020. 22:51

Bebolinka ušla si u najljepši dio trudnoće...meni su s ulaskom u 2. tromjesječje u prethodnim trudnoćama nestali i umor i mucnine, vratila se energija, hormoni stabilizirali i moglo je početi bas pravo uživanje u činjenici da sam trudna...ne brini i uzivaj😀ja jedva cekam doći do tog dijela jer ovih zadnjih par tjedana je fkt koma🤪

Ines
    30. Kolovoz 2020. 23:12

Martha

Curke, imam jos jedno pitanje za vas koje ste malo duze trudne od mene…meni je sutra 7 tt.

Kad vam se pojavio trbuscic?
    Meni je vec sad donji dio trbuha kao napuhan pa ne znam jesam li to samo ja ili se vec vidi trbuscic? ☺️

Draga nije samo tebi i meni je tako bilo sa negdje od 8tj da se poceo primjecivati jer sam inace imala bas ravan trbuh. Isto sam prvo mislila da ga samo ja vidim, medutim onda je primjetio i muz, mama, tata pa su kasnije polako vec oko 10tj kad se vec poceo zaobljavat poceli i drugi primjecivat. Tako da da ima nas 👍

Nea 💗

bebolinka
    30. Kolovoz 2020. 23:49

Hvala drage moje ❤️

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2020. 06:06

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩

VELJAČA
    Ines 19.02. ❤️ / Požega 
    Miki94 21.02. ❤️ 
    Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
    Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
    Emmie 24.02. 💗 Cura /London 
    Malamarelica 27.02. 💙 Decko 
    Korra 28.02. 💙 Decko / Osijek 
    OŽUJAK
    Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
    EmEn9 08.03. 💙 Decko /Rijeka 
    MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
    Saramala 08.03. ❤️ / DU
    Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
    MissGraz 10.03. ❤️ /ST
    Blossom 11.03. ❤️ 
    Katy1503 11.03. ❤️
    Ana_mb 12.03. ❤️ /Zabok
    Deicadec 13.03.❤️
    Bajo 18. 03. ❤️ /ST
    Busybee 19.03.❤️/ZG
    Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
    Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur 
    Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh 
    Mea 26.03. ❤️/Sarajevo 
    Pupetta 28.03.❤️
    IneskaZg 29.03.❤️/ZG
    TRAVANJ
    Duga89 01.04. ❤️/ ST
    Elsa 08.04. ❤️/ZG
    Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
    Leptir30 11.04.❤️
    Avama 15.04. ❤️
    Girl1234 15.04. ❤️/ZG
    Jagodica123 15.04. ❤️
    Momof3 16.04. ❤️ /Pula 
    Martha 20.04. ❤️
    Mateja91 22.04. ❤️/ZG
    Sanjarka88 28.04. ❤️ /ST
    SVIBANJ
    Krisi123 03.05. ❤️
    Deleted user 05.05.❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.