EmEn9 i ja sam imala pregled 17.8. Isto za Harmony, i imam opet 15.9.2020. idući pregled a imam super ginekologinju tako da to ti je sve po p.s.u🥰.
Netko je pitao za hranu, ja nemam te neke posebne trudničke želje, osim što sam veeeliki kavopija i brinula sam se kako će bez kave tj. sa jednom dnevno i onda tamo negdje od petog tjedna me prirodno napustila volja za kavom tj popijem jednu dnevno na poslu bez toga ne mogu…
Kako vi curke s kavom, hranom, kilama, probavom itd….
Meni je probava u početku jako štekala sad je nešto malo bolje…
Ja isto nemam neke posebne zelje za nekom hranom, osim ako mi bas nesto negdje zamirisi 😊
Sto se tice kave, odustala sam jer mi je u pocetku bilo mucno od nje, pa sam se sad nekako odviknula, tak sa ju ne pijem vise 😏
Ja sam se za sada udebljala 2 kile, a probava je za sada dobra, nemam nikakvih problema 😊
Pozdrav cure, evo da se javim sa svojim iskustvom.
U prošloj trudnoći sam imala uredan prirast kilograma, sve skupa plus 10 kila na kraju, a sada sam gubim kile, na minus sam 3 kg od početka, u 13.sam tjednu.
Jednostavno, mučnine su me prva 2 mjeseca ubijale, i jela sam samo osnovno šta bi tad podnosila.
Ručak uglavnom dobro pojedem, ali opet sve ovisi od dana do dana. Primjetila sam da su mi najjače kad treba ići skuhati ručak, oko 15 h. 😂
Sutra ponovno počinjem raditi, nakon podužeg GO, pa ćemo vidjeti kako će to ići.
Što se tiče probave, bila je štekala, ali to je radi oskudnih namirnica koje sam jela i sad je malo bolje. Veliki sam kavopija inače, sad se ograničavam na 1 dnevno ujutro, i paše mi 😀
Glede testova, ja sam i u prošloj tr. I sada radila Harmony Expert, u 10.tjednu i sve je, hvala Bogu bilo u redu, a nakon toga sam naručena za 4 tjedna na pregled.
Šaljem svima 🥰
Curke vidim da svi uzivate sa najdrazima. Evo ja se maloprije probudila. Ne znam sta mi je bilo, ali bas sam se osjecala umorno i zakrnjala dobra 3 sata. Sad si skuhala kavicu i razmisljam sta cu dalje. Nesto me zadnja 2,3 dana bolucka trbuh cak nije ni da me boli vec vise kao neki neugodan osjecaj. Bas kako smo jucer bili kod mojih i pita me mama jel osjetis sta, ja onak mislim si pa jel nije rano, kaze ona ja sam tvog brata osjetila sa 14,15tj i onda mi prica da sve zene s njezine strane su prvu bebicu dosta rano pocele osjecat i sad si ja zabrijavam jel moguce da zapravo ova "boluckanja" ubrzo prerastu u pravi osjecaj da se bebica mrda. Hahha sad sam se bas zaintrigirala dal ce i meni biti tako kao i njima 🤞🤞🤭
Nea 💗
Pozdrav cure, prije par dana sam saznala da sam trudna i vec imam tegobe, ugl zna me probat desni jajnik i kao da me bocka rebro isto s desne strane. Zanima me jel to normalno i jel se koja susrela s time? Hvala na odg 😊
Hvala Vam cure , onda je to normalno kad su i vas naručili na pregled s istim razmakom kao i mene.
Pozdrav cure, prije par dana sam saznala da sam trudna i vec imam tegobe, ugl zna me probat desni jajnik i kao da me bocka rebro isto s desne strane. Zanima me jel to normalno i jel se koja susrela s time? Hvala na odg 😊
Cestitam Dora i dobro nam dosla 👍🤗 sto se bockanja tice meni je tako bilo ispocetka i pitala sam gin zasto samo s jedne strane jer mi je isto bilo cudno i onda mi je ona objasnila da obicno ona strana iz koje je bila oplodnja tako bolucka, ali to je sve normalno dokle god bolovi nisu neizdzivi i dok nema ne daj Boze krvarenje i cudnog iscjedka. Tako da samo polako i bez brige budi 🤗 zelim ti sto mirniju i zdravu trudnocu i da se druzimo do samog kraja
Nea 💗
Joj puno hvala na odgovoru 😊i na dobrodoslici🥰
Nadam se da ce sve biti u redu, ja sam vec pomisila na najgore. Sve je okej, samo to boluckanje..
Curke meni svi simptomi mogući nestali, kao da nisam trudna. Niti mi je bas veliki trbuh sve neka normala, vec samo počela previše razmisljat 🙄
Curke meni svi simptomi mogući nestali, kao da nisam trudna. Niti mi je bas veliki trbuh sve neka normala, vec samo počela previše razmisljat 🙄
Draga, ne brini, i kod mene je u jednom momentu tako bilo 😊 Sada ponekad naleti mucnina, ali zato nos krvari i imam vrtoglavice, ali ce i to s vremenom vjerovatno proci.
Uglavnom ne brini nista, nego uzivaj u tom periodu dok nema nikakvih zezancija 😊😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Nove cure, zelim vam dohrodoslicu. 😊 Sada smo jedna velika porodica, i bas mi je drago☺
Toliko iskustava i savjeta🙂
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji