Ja isto sve jedem i vec neko vrijeme niti malo ne pazim jer mi mucnine ne dozvoljavaju. Kad me skroz napuste onda zelim uvesti malo vise voca i povrca jer mi i inace tako odgovara. Samo se nemojte opterecivati, jedite sve po malo i umjereno. Bitan je balans 😊
Baby P 03/21 💙
Slazem se, cure! Mene je proslih dana toliko mucila mucnina i onda tijekom dana naglo ogladnim, sve me zeludac pece, tako da sam proslih dana jela svega jer sam bila sretna da uopce jedem🙏 inace, muci me zatvor 🤭 mene trazi samo slano, iako mislim da cu veceras zicat decka da mi napravi palacinke sa linoladom 😇🤤
Hvala na dobrodoslici! Mene ubija muvnina po cijeli dan, cak i po noci. Jednom sam do sad povratila. Ali muka mi je uzas.
Ima koja mama da koristi heparin?
Da li ste isle na kombinirani probir (znam da je statistika) ili ste ipak isle na ove testove koji se placaju? Koji od njih i moze cijena?
Dobro jutro, cure! Ja zadnjih 2 noci spavam cijelu noc 🙏 nocas sam sanjala neke takve cudne snove, da me netko proganja, zeli koknuti 😅 ma uzas 🥴 inace jucerasnja setnjica u gradu je bila divna, nasminkala sam se malo valjda nakon cini mi se 100 godina, obukla haljinu i opet osijecala koliko toliko normalno 🥰 danas je u planu rostilj kod mojih. Decko ide sad frendu pomoc samo vesmasinu odcukat nis stepenice zbog selidbe, a ja si idem popit capuccino i popapat cokolino, taaako mi pase ta "kombinacija"🤗 inace me malo dolje nekako onak zateze, pika i moram priznati da me danas po ustajanju prvi put nisu dojke ubijale od bolova, jos uvijek su osjetljive, ali danas ne bole tako jako. Malo sam zabrinuta da to nije neki znak, ali nemam nikakva krvarenja niti grceve bolne, niti ista, tako da se ne zelim izludivati. Moram priznati da po prvi put razumijem cure koje su bile za baby watcher. Da mi je sada samo na trenn cuti srce da je sve u redu, bila bih mirnija, ali ok. Mislim pozitivno, idem si skuhati kavicu i napravit jutarnju yogu 🧘♀️ zelim vam lijepu nedjelju, koje ste na moru, kupajte se, uzivajte maaaksimalno. Prije par dana je netko od cura pitao za kavicu za nas koje smo iz ZGa, suuuper ideja🥳 kako bi bilo dobro da se sastanemo sve iz citave grupe, ajmeeeee🥰
Dobra ideja za kavicu🤗
Jagodica, jedva čekam!!!
Sanjam već gluposti koliko razmišljam o tome, užasno sam u stresu jer ne znam što i kako očekivati, a najgore je jer sam orerano krenula na preglede…ali molimo se i nadamo se najboljem. ♥️
Cure, jeste vi dobile posebnu želju za nekom hranom (tipa čips, čokolada, krastavci itd.), jel pazite što jedete?
Negdje sam pročitala da je najbolje jesti raznoliko i naravno ne pojesti čokoladu kad šećer padne, nego radije neku voćku, međutim da nije zdravo uskratiti si i da treba slušati svoje tijelo. ☺️
Kod mene je takav slučaj da imam želju za narančama😊
Evo baš poslala mm u trgovinu da mi ih kupi... Hehe
Hvala na dobrodoslici! Mene ubija muvnina po cijeli dan, cak i po noci. Jednom sam do sad povratila. Ali muka mi je uzas.
Ima koja mama da koristi heparin?
Da li ste isle na kombinirani probir (znam da je statistika) ili ste ipak isle na ove testove koji se placaju? Koji od njih i moze cijena?
Išla na Panorama test, 4300kn srednji panel. U principu ti pišu cijene na internetu kad upišeš koji te zanima i onda vidiš što ti odgovara i gdje. Sretnooo
Zdravo zene 😀 Obzirom da pisete o hrani meni se jedno brijeme toliko jeo cips, da sam ja radije to jela nego neki normalan obrok. Jos uvijek nemam potrebe za hranom, i citala sam da je sad u ovom periodu trudnoce u kojem sam ja, normalno dobiti do 4kg, a ja sam zapravo na oba zadnja preglesa u minusu po 2kg, ukupno znaci 4. Postoji par namirnica koje mi se jedu, sve ostalo nula bodova. U piletini sam uzivala ranije, a sada je ne mogu smisliti, kao i ostalo meso, sve mi cudno mirise. Jedino me krompir za sada drzi u zivotu 😁😁
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
EmEn9 i ja sam imala pregled 17.8. Isto za Harmony, i imam opet 15.9.2020. idući pregled a imam super ginekologinju tako da to ti je sve po p.s.u🥰.
Netko je pitao za hranu, ja nemam te neke posebne trudničke želje, osim što sam veeeliki kavopija i brinula sam se kako će bez kave tj. sa jednom dnevno i onda tamo negdje od petog tjedna me prirodno napustila volja za kavom tj popijem jednu dnevno na poslu bez toga ne mogu…
Kako vi curke s kavom, hranom, kilama, probavom itd….
Meni je probava u početku jako štekala sad je nešto malo bolje…
Ja sam sa svime okej. Ne znam da li je to do organizma, ali ne zalim se stvarno ni na probavu, cak mi je ostala ista kao i prije trudnoce..nisam imala hvala Bogu niti jednom problema sa zatvorom, a nadam se da ni necu. Kavu pijem kao i inace, nisam nikad pila ujutro jer mi ne pase, moja navika je velika salica poslije rucka i ako mi se bas jako pije jos oko 5, 6 mala. S kilazom sam ostala ista kao i prije dva tj na pregledu 58 imala tad imam jos uvijek, bas se jucer vagala ajde mozda ako sam dobila pola kg, kg max iako ne vjerujem jer sam se vagala popodne. Doduse ja sam zadnjih 10tak god na istoj kilazi pa znam kako mi tijelo reagira na koju hranu itd. A curke koje imate problema s probavom probajte pit na prazan zeludac limunadu ili u vodu ubacite krisku limuna, ja si uglavnom iscjedim pola liumna na 3dl vode i to pijem uhh godinama vec i super mi pase, probava radi ko svicarski sat 👍
Nea 💗
Mene je narucio specijalist za 4 tjedna na kombinirani test. Prije toga hrpa pretraga za obavit. I 1. kontrola kod redovnog ginekologa. Dosad ove raaane preglede obavljap specijalist koji mi je operirao endometriozu. On ne vaze, mjeri tlak itd. Tako da krecemo s tim 🥳
EmEn9 ja sam isla na Nifty 18.08. isto mi je napravila ultrazvuk i narucila me na redovan pregled 16.09., tako da kontam ako je sve ok da je to normalan razmak između pregleda.
Netko je pitao za testove, ja sam isla na Nifty i kostao je 4400kn, ali imas i jos verzije za 3700 i 3400kn.
Sto se tice hrane ja isto jedem vise manje sve sto sam i do sada jela...minus neke namirnice od kojih mi se jos uvijek ponekad vrati mucnina 😏.
Meni je cokolino super odgovarao kad su mi mucnine bile najjace 😊😋
Sortiraj odgovore
Najstariji