Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    30. Kolovoz 2020. 07:21

Jutro curke 😊
    Monn3, je li ti krvarenje jos prisutno ili? Mozda je bilo samo implantacijsko... mislim da u svakom slucaju nemas razloga za brigu ako nije svjeza krv popracena bolovima, ali naravno da ce ti tek ginekolog dati odgovor. Ako ti se nesto pojaca mozda da odes i prije na pregled? Iako je rano pa je pitanje sto ce moci vidjet... u svakom slucaju sretno i dobrodosla 😁
    Vidi se da je vikend i da sve imamo neku zanimaciju kad malo tipkamo 😁 Uzivajte u ostatku vikenda 😘

pupetta
    30. Kolovoz 2020. 08:14

Jutro, drage trudnice! Dobro nam dosle nove clanice, neka vam je sa srecom ❤

Baby P 03/21 💙

• EmEn9
    30. Kolovoz 2020. 09:06

Dobro jutro svima. Sretno curama koje su na pregledu sutra. 
    Imam samo jedno pitanje,nisam skroz popratila pa da pitam, ja sam bila na prvom pregledu 30.7 i nakon toga sam bila na panorama testu 17.8 na kojem mi je radio samo brzinski utz samo da vidi dal beba odgovara tjednima da se test može napravit znači utz bio gotov za minutu i sad sam naručena tek 15.9 na redovan  pregled. Dali su i vas narucili tako s velikim razmakom.na pregled? 

Jagodica125
    30. Kolovoz 2020. 09:10

Dobro jutro, cure! Ja zadnjih 2 noci spavam cijelu noc 🙏 nocas sam sanjala neke takve cudne snove, da me netko proganja, zeli koknuti 😅 ma uzas 🥴 inace jucerasnja setnjica u gradu je bila divna, nasminkala sam se malo valjda nakon cini mi se 100 godina, obukla haljinu i opet osijecala koliko toliko normalno 🥰 danas je u planu rostilj kod mojih. Decko ide sad frendu pomoc samo vesmasinu odcukat nis stepenice zbog selidbe, a ja si idem popit capuccino i popapat cokolino, taaako mi pase ta "kombinacija"🤗 inace me malo dolje nekako onak zateze, pika i moram priznati da me danas po ustajanju prvi put nisu dojke ubijale od bolova, jos uvijek su osjetljive, ali danas ne bole tako jako. Malo sam zabrinuta da to nije neki znak, ali nemam nikakva krvarenja niti grceve bolne, niti ista, tako da se ne zelim izludivati. Moram priznati da po prvi put razumijem cure koje su bile za baby watcher. Da mi je sada samo na trenn cuti srce da je sve u redu, bila bih mirnija, ali ok. Mislim pozitivno, idem si skuhati kavicu i napravit jutarnju yogu 🧘‍♀️ zelim vam lijepu nedjelju, koje ste na moru, kupajte se, uzivajte maaaksimalno. Prije par dana je netko od cura pitao za kavicu za nas koje smo iz ZGa, suuuper ideja🥳 kako bi bilo dobro da se sastanemo sve iz citave grupe, ajmeeeee🥰

Martha
    30. Kolovoz 2020. 10:02

Dobro jutro drage trudnice! ☕️

Hvala svima na dobrodoslici! ☺️♥️

Kad sam saznala da sam trudna, bilo mi je koga pitati, jer moja mama je bila trudna zadnji put prije 28 godina 😂 
    Srecom od dragog sestricna je rodila prije godinu dana i moja kuma isto prije 4 mjeseca. Medutim njihove trudnoce su bile drugacije, pa mi je bilo tesko usporedivati se s njima, jer sam ja na prvom pregledu bila po zm prije dva tjedna i tad je trebalo biti 7 tjedana, medutim bilo je 5. 😅 Dok su one isle tek s 9 tjedana na prvi pregled i odmah su cule srceko, gastacijska velicine 17mm otprilike, a ja nis ne znam, jel sve okej, nije okej...
    I onda skuzim da ima grupa di se sve buduce mame druze i pisu si medusobno i rekoh to je to. ☺️☺️☺️☺️

Kako je Jagodica spomenula cokolino, umirem od zelje pojest jedan sad, mada moram smanjit u os secera jer mi je bio 5.5 s zadnjim nalazima. ☺️
    Ja sam isto sutra na pregledu, sutra smo 7 tjedana i ocekujemo cuti srceko ako sve bude dobro, a s obzirom da nema krvi, nema cudnih nekih bolova, a grudi su idalje bolne i osjetljive onda se drzim onoga da je sve okej. 

Jagodica125
    30. Kolovoz 2020. 10:35

Martha, bit ce sve u redu, samo smireno i javi nam kako je proslo. Ja sam imala neka pitanja za svog ginica, onda mi je okrenuo ekran i vidjela sam kako srce tuce i ostala sam bez teksta - takav osijecaj, ma za neopisat. Nemam pojma kako sam se obukla izasla iz bolnice van🤣🤷‍♀️

Martha
    30. Kolovoz 2020. 11:04

Jagodica, jedva čekam!!!
    Sanjam već gluposti koliko razmišljam o tome, užasno sam u stresu jer ne znam što i kako očekivati, a najgore je jer sam orerano krenula na preglede...ali molimo se i nadamo se najboljem. ♥️

Cure, jeste vi dobile posebnu želju za nekom hranom (tipa čips, čokolada, krastavci itd.), jel pazite što jedete?

Negdje sam pročitala da je najbolje jesti raznoliko i naravno ne pojesti čokoladu kad šećer padne, nego radije neku voćku, međutim da nije zdravo uskratiti si i da treba slušati svoje tijelo. ☺️

Ines
    30. Kolovoz 2020. 11:23

Martha

Jagodica, jedva čekam!!!
    Sanjam već gluposti koliko razmišljam o tome, užasno sam u stresu jer ne znam što i kako očekivati, a najgore je jer sam orerano krenula na preglede…ali molimo se i nadamo se najboljem. ♥️

Cure, jeste vi dobile posebnu želju za nekom hranom (tipa čips, čokolada, krastavci itd.), jel pazite što jedete?

Negdje sam pročitala da je najbolje jesti raznoliko i naravno ne pojesti čokoladu kad šećer padne, nego radije neku voćku, međutim da nije zdravo uskratiti si i da treba slušati svoje tijelo. ☺️

Jutro curke, evo da se i ja javim. Sto se hrane tice ja ne pazim ni malo. Jedem sve sto i prije, jer sam inace jela dosta raznoliko pa si nista ne uskracujem ni sada. Nekako ne opterecujem se time hocu pojest koju kockicu cokolade vise, hocu popit jednu ili dvije case cole, pijem i jedem ono sto mi pase u tom trenu i mislim da je to najbolji nacin jer time slusam svoje tijelo sto me trazi. Ne znam oduvijek sam takva, a bez voca ja ne zivim. 

Nea 💗

• ružica
    30. Kolovoz 2020. 11:26

EmEn9 i ja sam imala pregled 17.8. Isto za Harmony, i imam opet 15.9.2020. idući pregled a imam super ginekologinju tako da to ti je sve po p.s.u🥰.
    Netko je pitao za hranu, ja nemam te neke posebne trudničke želje, osim što sam veeeliki kavopija i brinula sam se kako će bez kave tj. sa jednom dnevno i onda tamo negdje od petog tjedna me prirodno napustila volja za kavom tj popijem jednu dnevno na poslu bez toga ne mogu...
    Kako vi curke s kavom, hranom, kilama, probavom itd....
    Meni je probava u početku jako štekala sad je nešto malo bolje...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• MissGraz
    30. Kolovoz 2020. 11:41

Ines

Martha

Jagodica, jedva čekam!!!
    Sanjam već gluposti koliko razmišljam o tome, užasno sam u stresu jer ne znam što i kako očekivati, a najgore je jer sam orerano krenula na preglede…ali molimo se i nadamo se najboljem. ♥️

Jutro curke, evo da se i ja javim. Sto se hrane tice ja ne pazim ni malo. Jedem sve sto i prije, jer sam inace jela dosta raznoliko pa si nista ne uskracujem ni sada. Nekako ne opterecujem se time hocu pojest koju kockicu cokolade vise, hocu popit jednu ili dvije case cole, pijem i jedem ono sto mi pase u tom trenu i mislim da je to najbolji nacin jer time slusam svoje tijelo sto me trazi. Ne znam oduvijek sam takva, a bez voca ja ne zivim.

Ja isto tako. Osim sto umjesto sokova gledam da je voda radije, zbog infekcije koju imam. Iako tu i tamo tako slatko colu popijem 😅 evo meni se danas nesto jedu cupavci... probudila se sa zeljom za njima i ne mogu prestat mislit na to. Mislim da cu molit mamu popodne da mi ih napravi 🙈 ne znam odakle mi cupavci, al' eto. I da, jucer kad sam procitala burek, odmah sam navece isla po jedan. Nije zgodno ni kad prestanu mucnine izgleda 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.