Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    29. Kolovoz 2020. 09:16

Mene mucnina preko cijelog dana u navratima muci, ali sam skuzila da je najjaca raaano ujutro. Ja vec znam tko ce biti kuma, nadam se da ce do nasih poroda i ova korona se primirit🙏 inace, ja mislim da nosim djecaka 🥰 nekako to osijecam, jos jucer kad sam vidjela slikicu sam pomislila "Pa to je decko!"😇👶 kao da ja ista kuzim na onoj slikici sa uvz-a😅danas je dragi trazio slobodan dan, ali nije dobio pa smo ja i beba same do poslijepodne 😔inace, ten mi je sve gori i gori, bas luduje🥴🤪

Martha
    29. Kolovoz 2020. 09:40

Pozdrav,

jos jedna beba proljetnica ako sve bude dobro!
    Termin oko 20.04.2021 ☺️

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 09:45

Martha

Pozdrav,

jos jedna beba proljetnica ako sve bude dobro!
    Termin oko 20.04.2021 ☺️

Dobro nam dosla 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

29. Kolovoz 2020. 09:49

Martha dobrodošla  
    Cure moje, što ćete danas? Evo ja i mali sami kući. Cure prespavale kod bake, muž se prije sat vremena odgegao na posao  
    Ja nemam problema s mučninama već sa vrtoglavicama  

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 10:07

Momof3

Martha dobrodošla
    Cure moje, što ćete danas? Evo ja i mali sami kući. Cure prespavale kod bake, muž se prije sat vremena odgegao na posao
    Ja nemam problema s mučninama već sa vrtoglavicama

Ja sam neka sva nervozna danas 🤪
    Nemam nista u planu. Vjerovatno cemo na more iako nesto puše vani 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

pupetta
    29. Kolovoz 2020. 10:09

Sanjarka mozes dodati mene na na popis 28.03. 😊
    Mucnine - meni je u zadnje vrijeme sve bolje, ali jedno vrijeme je bilo koma. Nisam povracala, ali mucnina bi se vukla po cijeli dan. Jedino sto bi mi otprilike pomagalo je da redovito nesto jedem, svaka 2 sata. Ali sam sigurno 2 tjedna zivjela na slancima, slanim stapicima i slicnome. Nista od normalne hrane nisam mogla staviti u usta. I nisu mi pomagali nikakvi cajevi (menta, kamilica) nego sam pila samo vodu i mineralnu.
    Kumstvo - mi jos nismo odlucili, ali smo razgovarali o tome. Imamo par opcija pa cemo vidjeti. Uvijek sam mislila da zelim brata i nevjestu, ali otkad sam trudna imam osjecaj da bi to trebala biti moja prijateljica. Bas nju zamisljam kao kumu 😍 Mislim da cemo pitati kada se beba rodi ili pred kraj trudnoce 😊

Baby P 03/21 💙

Ines
    29. Kolovoz 2020. 10:19

MizzGraz - to sto ti simptomi nestaju neka te ne obeshrabri. Meni su dosta rano svi odjednom stali negdje par dana poslije prvog pregleda sa 8 i pol tj, mislila sam si isto kojesta. Medutim nisam se previse osvrtala na njih i uzivala sam sto mogu normalno funkcionirati, cekala pregled sa 12tj i vidjela da bebica super raste, srceko kuca na veliko i nema straha. Nekako sam pustila da tijelo radi svoje. 
    Miki94 - bas mi je drago da je bebica super i da ja se sve kako treba 🤗 ja isto jedva cekam da vidim svoju i da saznamo spol iako ja tek idem sa 18tj tko ce to docekat 🤣 ali brzo ce i to proci samo neka bebica raste 
    Deleted user - ja sam kao ti nekako i prizeljkujem curu a i oslovljavam ju kao da vec znam da je cura, dok moj muz vice decko hahha, iako i on prizeljkuje curu ali nekako kaze da ima osjecaj da je pisolinac, e sad vidjet cemo tko ce bit pravu 😁 mada nam je u krajnjem slucaju svejedno posto nam je prvo bitno da je zivo i zdravo 🤞🙏
    Sto se mucnina tice nisam nista koristila od tih stvari iz ljekarne. Ali me voda s limunom spasavala, zapravo opcenito sve kisele stvari, zelena salata, kupus salata, kiseli bomboni..svima je bilo precudno al eto trudnoca je cudo samo po sebi. I trajale su mi kroz cijeli dan, ali sam imala tipa periode da 2, 3 sata mi bude okej, pa opet krene i tako..sto i sama kazes nema pravila. Samo eto nadam se da ces biti srece kao ja pa da ce ti brzo proci. Meni su trajale od 5  do 9tj.
    Jagodica125 - ja sam kao ti vec sam i prije trudnoce znala koga cu za kumu i ostala je odluka ista i sada, samo vidim da cure pisu da su vecinom pitale par mj prije krstenja, ja bi svoju pitala vec sad ahhaahha 🤣🤣 iako nekako ne zelim izazivat sudbinu kako bi se reklo, ali opet bas sam nestrpljiva jer ju znam jako dugo i ne mogu docekat da joj kazem 😁🤞🤞👍🤭 
    Martha - cestitke na trudnoci i dobro nam dosla 🥰👍 neka je sto mirnija i zdrava trudnoca 
    Momof3 - mi cemo danas laganini, do sad malo po kuci spremala, popodne cemo do mojih i onako bas sve danas opusteno. Kolegica pita da idemo na Aurea Fest medutim ljudi moji to je kaos u gradu, nisam ni u svatove isla nigdje a imali smo ih 4 ovaj mj i iduci isto, pa bogami necu ni na Aureu, nije da se bojim korone ali nije mi bas ni svejedno ici tako u guzve jer su ljudi ful bezobrazni 🙄 

Nea 💗

• MissGraz
    29. Kolovoz 2020. 10:48

Hvala ti ines, malo si me umirila. 🧡
    Sto se mucnina tice, meni su pomagali bademi i limunada (ali blaga verzija, sa vise vode nego limuna i to hladna hladna voda samo). 
    Sto se kumstva tice, to znam vec odavno ako ce bit cura 😇, ako ce bit decko prepustit cu muzu da odabere. Nije da mora bit musko-muski kum, zensko-zenska kuma, nego smo se nekako tako ja i on dogovorili. 
    Nove cure dobrodosle, puno mi je lakse kad procitam more pozitivnih komentara kako srceka kucaju, kako su bebice super i kad vidim kako rastemo kao grupa svaki dan 🧡
    Momof3, ja uglavnom zivnem tek predvecer, pa tek onda znam sto cu od sebe 😅 velik dio dana provedem linjajuci se po kuci. Jos nekako ne podnosim ove vrucine, pa sam vecinu dana pod klimom. Cim malo izadjem vani odmah mi se manta i nekakva mi se mucnina stvori "u glavi", zato jedvaaaaa cekam jesen i malo hladnije vrijeme. 

MareiKate
    29. Kolovoz 2020. 12:53

Mislim da nam je ovo zadnji ljetni vikend pa ćemo odahnuti 😅 koliko jedva čekam toliko me muka hvata kad se sjetim tmurnih dana i izmišljanja aktivnosti za curicu - već sam spominjala kako nam je u potresu oštećena kuća i nikako izaći na kraj sa izvođačima da krenu radovi pa smo poprilično ograničeni životnim prostorom. Jedva čekam da se to riješi, nadam se da će sve biti gotovo do rođenja bebice 😐
    Netko je spominjao plačljivost... Evo me! Čitam članke u novinama plačem, gledam film plačem, dijete mi neočekivano pošalje pusu plačem 😂😂
    Sjećam se da sam u prošloj trudnoći bila na jednom manjem koncertu Gibonija - preplakala sam pola koncerta 😂😂

Jagodica125
    29. Kolovoz 2020. 16:13

Ja i dragi idemo predvecer do centra, malo prosetati, pojest sladoled i prosetat busu 🥰 dan sam provela superiska, do 14hnesto sam lezala na kaucu i gledala "paklena zalagaonica", "kraljevi leda", mislim da se navlacim polako ba to. Zato mislim da bude decko, mama sad vec gleda veeelike kamione😅 ne neke lifestyle emisije i uredenju kuce, nego kamiondžije koji voze utrke kroz citavu Aljasku 🤣🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.