Jutroo cure ja sam vec navikla na nesanicu i budenje svakih 2 sata 😂😂 vidim na listi da za sad vladaju deckii 😊 2018 kad sam ja imala decka u gradu su sve bili decki niti jedna curica 😂

Hahah, da, decki su glavni. Ja evo baš želim curicu sebi, drzite fige hahah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I ja baš imam neki osjecaj da bi mogla biti cura, vidjet cemo uskoro 😂
Nego, taman sam napisala da nemam još mučnine, kad ono…bas me streslo pa sam si ocjedila limun i uzela zvaku i sad je bolje. Mogu vas pitati, kako ste to rješavale? Citam malo za neke tablete bas za tu svrhu pa me zanima ima li smisla to kupovati? 😊 I jesu vam bile mucnine kroz cijeli dan, samo ujutro, navečer ili nema pravila?😊
Meni su bile cijeli dan 😔 ubijale su me i nis mi nije pomagalo

Ja pijem Antimetil...to je đumbir, onoliko koliko smijemo 1 g dnevno u 2 navrata i pomogne malo...da izdržim preko dana na poslu...navečer je opet koma...ne povraćam, ali stalno mi je muka...ne mogu ništa cuclati to mi je horor...imala sam i u prve 2, ali ne ovako:-(
I mlađa isto ima noći kad je moram usred mučnina malo zagrliti i nositi dok se ne smiri šta nije bas najpametnije, ali šta ćemo...i oni su još naše bebice koje moramo utjesiti😀

Mene mucnina preko cijelog dana u navratima muci, ali sam skuzila da je najjaca raaano ujutro. Ja vec znam tko ce biti kuma, nadam se da ce do nasih poroda i ova korona se primirit🙏 inace, ja mislim da nosim djecaka 🥰 nekako to osijecam, jos jucer kad sam vidjela slikicu sam pomislila "Pa to je decko!"😇👶 kao da ja ista kuzim na onoj slikici sa uvz-a😅danas je dragi trazio slobodan dan, ali nije dobio pa smo ja i beba same do poslijepodne 😔inace, ten mi je sve gori i gori, bas luduje🥴🤪
Pozdrav,
jos jedna beba proljetnica ako sve bude dobro!
Termin oko 20.04.2021 ☺️
Pozdrav,
jos jedna beba proljetnica ako sve bude dobro!
Termin oko 20.04.2021 ☺️
Dobro nam dosla 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji