Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 06:58

Dobro jutro ekipa ❤️
    Evo vam ☕☕☕
    Ja vec od 6h zujim po krevetu, navika 🙄
    Moja ekipa spava 

Za moju t zna samo moja mama. Ostalima iz uze obitelji cemo kazati nakon prvog pregleda. 
    A ostalima 🤷‍♀️ to se nekako prosiri vijest ovako ili onako. 
    Prvih 12tj ne mislim govorit direktno, ni na poslu. Osim ako ne bude kakvih komplikacija ne daj Bože pa budem morala na cuvanje t.

Sta se kumova tice. Pitali bi ih nekih mjesec prije krstenja.

Mea i Miki bravo za dobre preglede ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 07:02

mateja91

Sanjarka, nisu me ni u prethodnim trudnocama mucile mucnine, sretnica sam kaj da kazem 🥳🥳🥳
    Mi smo za sad rekli samo best frendovima, cak ni starcima jos nismo, nikako da se vidimo da im kazemo… ali rekli smo i klincima sad nakon pregleda,odnosno starijem koji razumije sto to znaci i lice mu se bas ono ozarilo od srece kad sam rekla da je doktor vidio malu malu bebu da raste u mom trbuhu 😁

Ja svojima nisam jos rekla. Cekam prvi pregled 
    No malom sam natukla da ga ne smijem vise nosit puno jer beba pokusava doc u busu 🤦‍♀️😅
    On vec dugo dugo zeli da mama rodi bebu, i bas je sretan zbog toga. I mislim da ce biti divan prema njoj 🥰

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 07:02

EmEn9

Za početak Jagodice super, bas mi je drago.
    Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
    I nakon dvije cure dolazi nam dečkooooo. ❤❤❤❤❤

Cestitkeeee na zdravom deckicu 🥰🥰🥰🥰❤️ divno! 

Sunflower! 🌻
    29. Kolovoz 2020. 07:26

I moj vec neko vrijeme odusevljeno reagira na ideju o jos jednom bratu ili sestri tako da je ovo ocekivano 😁  Sad postavlja pitanja kako ce se zvati, gdje ce sjediti za stolom itd 😅

MareiKate
    29. Kolovoz 2020. 07:43

Dobro jutro cure ☺️ moja curka zadnjih par noći grozno spava, stalno se budi, ja sam mrtva.najgore mi je što mi je muka kad me probudi usred noći a pomoći nema...
    Čestitke na dobrim pregledima i EmEn na rezultatima testa!!
    Čini mi se da za sad prednjače dečkići 😇
    Moja curka obožava male bebe ali mislim da kad donesem novu doma da će joj glava eksplodirat od ljubomore 😂 imat će tada 2g i mjesec dana.
    O kumovima ne razmišljamo dok se dijete ne rodi, dalek je to put još realno.

ruza11
    29. Kolovoz 2020. 08:09

Jutroo cure ja sam vec navikla na nesanicu i budenje svakih 2 sata 😂😂 vidim na listi da za sad vladaju deckii 😊 2018 kad sam ja imala decka u gradu su sve bili decki niti jedna curica 😂

Girl1234
    29. Kolovoz 2020. 08:35

Hahah, da, decki su glavni. Ja evo baš želim curicu sebi, drzite fige hahah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    29. Kolovoz 2020. 08:45

Dobro jutroooo, evo jedna za vas : 
    https://ibb.co/KbQ29B7
    🤣🤣🤣🤣

bebolinka
    29. Kolovoz 2020. 08:45

I ja baš imam neki osjecaj da bi mogla biti cura, vidjet cemo uskoro 😂
    Nego, taman sam napisala da nemam još mučnine, kad ono…bas me streslo pa sam si ocjedila limun i uzela zvaku i sad je bolje. Mogu vas pitati, kako ste to rješavale? Citam malo za neke tablete bas za tu svrhu pa me zanima ima li smisla to kupovati? 😊 I jesu vam bile mucnine kroz cijeli dan, samo ujutro, navečer ili nema pravila?😊

Meni su bile cijeli dan 😔 ubijale su me i nis mi nije pomagalo

• Elsa
    29. Kolovoz 2020. 08:54

Ja pijem Antimetil...to je đumbir, onoliko koliko smijemo 1 g dnevno u 2 navrata i pomogne malo...da izdržim preko dana na poslu...navečer je opet koma...ne povraćam, ali stalno mi je muka...ne mogu ništa cuclati to mi je horor...imala sam i u prve 2, ali ne ovako:-(
    I mlađa isto ima noći kad je moram usred mučnina malo zagrliti i nositi dok se ne smiri šta nije bas najpametnije, ali šta ćemo...i oni su još naše bebice koje moramo utjesiti😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.