Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    28. Kolovoz 2020. 22:31

EmEn9

Za početak Jagodice super, bas mi je drago.
    Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
    I nakon dvije cure dolazi nam dečkooooo. ❤❤❤❤❤

Čestitam na urednom nalazu i dečku💙! 
    Znam točno kakav je meni osjećaj bio... Sretno dalje🤗

Ninnach
    28. Kolovoz 2020. 22:36

Meni će idući tjedan biti turbulentan... Startam od 1.9. kad idem vidjet nalaze TORCH testa. Onda pregled u bolnici uzv redovni i nosim urinokulturu. Zatim si idući dan vadim krv za šećer i onda opet to nosim u bolnicu i 8.9.slijedeći redovni pregled kod moje ginićke. Znači, bit će zanimljivo. U međuvremenu vas pratim koliko stignem. Dobro došle nove trudnice i uredne preglede svima želim. Veselim se svakoj dobroj vijesti🍀🍀🍀

Mea
    28. Kolovoz 2020. 22:45

Zene moje, nisam ulazila neko vrijeme na forum i nakupilo mi se preko 50 stranica za procitati  Super da ste tako aktivne, procitala sam sve i vidim da se svasta izdesavalo i lijepo i ruzno... Jako mi je zao zbog gubitaka  drzite se <3 
    Cestitam svim novim trudnicama koje su nam se pridruzile 
    A evo i moj update: na proslom pregledu sam vidjela bebicu prvi put u 4D i vidjela kako se mice i ima male rukice i nogice i kao da se stidi i krije lice rukicama, rastopila sam se, nevjerovatan je osjecaj, ne mogu da vjerujem da je to malo bice tu u meni sada :)))
    Mucnine su mi se dosta smanjile u ovom trecem mjesecu, bas mi je super, cak sam se vratila i zdravijoj prehrani, ali ne skroz 
    Trudnicka odjeca - ja sam sebi kupila neke hlace, ali nisam jos pocela da ih nosim, kontam imat cu ih kad nosit. U biti mi jos uvijek moze moja odjeca tj mogu da zakopcam sve, ali nekad osjetim kao da me steze pa mi je to neugodno, tako da sam kod kuce vecinom u helankama ili sirokim sorcevima, a vani u haljinama, one su mi spas
    Toliko za sad, pozdrav svim mojim divnim trudnicama <3 

• EmEn9
    28. Kolovoz 2020. 23:13

Cure hvala vam svima, super ste podrška, i bile ste cijelo vrijeme uz mene dok sam vas pilala da mi nema nalaza i bila dosadna, hvala vam puno,  sve je lakše uz vas. 🤗🤗
    Mislim da je Ines pitala ako se ne varam za kumu/kuma, mi smo se odlučili nekako onda kada smo se dogovorili kada ćemo krstit. Znači kad su mi cure imale nekoliko dana s obzirom da sam krstila rano kad su mi imale oko mjesec i pol ili dva ne sjecam se tocno. 
    Mi smo za trudnoću rekli svima nakon prvog pregleda kada mi je gin potvrdila da je sve ok, znači sa 8 tjedana. 

• MissGraz
    28. Kolovoz 2020. 23:17

Nove cure dobrodosle 🧡
    Sretna sam zbog vas i dobrih pregleda danas. 🧡 
    Ja danas bez ikakvih simptoma, osim sto mi povremeno smeta miris omeksivaca i sto su mi grudi nenormalno velike - nista. Pomalo me strah sto ostajem bez simptoma, odmah mislim tko zna sto je. Nisam u trbuhu imala grceve vec koji dan i to mi je cudno. 🤦‍♀️

Miki94
    28. Kolovoz 2020. 23:48

Caoo cure 😊 I ja da se javim nakon svog pregleda, sve je proslo okej, za sada dimenzije fetusa odgovaraju mojoj trudnoci 15+6 dana. Duzina 12cm i tezina cijelih 138 grama 😊😊 Srce kuca, i sada osim ruku i nogu, pomijera i vilicu  bas se jasno vidjelo 😊
    Pregled je isao preko stomaka, pa obzirom da je jos rano tako, nemam bas lijep prikaz na slici, inace bih Vam ubacila da vidite😊 Doktorica ponovo kaze da misli da je decko, ali i dalje nije sigurna, sljedeci pregled za mjesec dana, gdje ce vidjeti bubrege i ostale organe, da li je sve u redu. Za sada mi ostaje da ponovo vadim nalaze krvi i urina 😀

Ostalim curama cestitam na lijepim novostima, znam kako vam je, i kakva euforija vlada 🥰
    Novim curama cestitam, i zelim sretnu trudnocu sa sto manje mucnina i ostalih pratecih simptoma 😊😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Kona13
    29. Kolovoz 2020. 01:12

Osim sto me mučnina muči (u prvoj trudnoci je pocela sa 26tj) te enorman umor (moram odspavati nakon posla-sva sreća pa radim samo 5h) nemam drugih problema.
    Kod nas je pregled drugaciji nego u hr i zbog toga sam jako nesretna. Ideš na uzv i onda nakon 7dana tvoj dr te vidi u vezi toga (osim ako nije hitnoca) 

Netko je pitao za kuma/kumu...mi smo za prvog malog znali dok je još bio u trbuhu i pitali čim se rodio. I za ovo sada znamo i odlučili smo krstiti u hr 

👦2012💙

Korra
    29. Kolovoz 2020. 01:15

Ninnach znam kako ti je 😊 ja sam prije dva tjedna isto isla na sto strana rjesavat pretrage, vađenja krvi i ostalo...sretno, da brzo sve prođes 😊🥰

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 06:51

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩

VELJAČA
    Ines 19.02. ❤️ / Požega 
    Miki94 21.02. ❤️ 
    Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
    Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
    Emmie 24.02. 💗 Cura /London 
    Malamarelica 27.02. 💙 Decko 
    Korra 28.02. 💙 Decko / Osijek 
    OŽUJAK
    Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
    EmEn9 08.03. 💙 Decko /Rijeka 
    MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
    Saramala 08.03. ❤️ / DU
    Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
    MissGraz 10.03. ❤️ /ST
    Blossom 11.03. ❤️ 
    Katy1503 11.03. ❤️
    Ana_mb 12.03. ❤️ /Zabok
    Deicadec 13.03.❤️
    Bajo 18. 03. ❤️ /ST
    Busybee 19.03.❤️/ZG
    Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
    Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur 
    Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh 
    Mea 26.03. ❤️/Sarajevo 
    IneskaZg 29.03.❤️/ZG
    TRAVANJ
    Duga89 01.04. ❤️/ ST
    Elsa 08.04. ❤️/ZG
    Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
    Leptir30 11.04.❤️
    Avama 15.04. ❤️
    Girl1234 15.04. ❤️/ZG
    Jagodica123 15.04. ❤️
    Momof3 16.04. ❤️ /Pula 
    Mateja91 22.04. ❤️/ZG
    Sanjarka88 28.04. ❤️ /ST
    SVIBANJ
    Krisi123 03.05. ❤️
    Deleted user 05.05.❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 06:52

PREGLEDI🤞❤️
    8mj
    Girl1234 31.08.
    Kontesa1 31.08.
    Katy1503 31.08.
    9mj
     Ninnach 02.09/08.09.
    MissGraz 04.09.
    Sanjarka88 04.09.
    Momof3 07.09.
    Fancy 08.09.
    Bebolinka 14.09
    Bajo 14.09.
    Ruza11 14.09.
    Deicadec 15.09.
    EmEn9 15.09.
    Korra 16.09.
    Ines 16. 09.
    Deleted user 16.09.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.