Za početak Jagodice super, bas mi je drago.
Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
I nakon dvije cure dolazi nam dečkooooo. ❤❤❤❤❤
Čestitam na urednom nalazu i dečku💙!
Znam točno kakav je meni osjećaj bio... Sretno dalje🤗
Meni će idući tjedan biti turbulentan... Startam od 1.9. kad idem vidjet nalaze TORCH testa. Onda pregled u bolnici uzv redovni i nosim urinokulturu. Zatim si idući dan vadim krv za šećer i onda opet to nosim u bolnicu i 8.9.slijedeći redovni pregled kod moje ginićke. Znači, bit će zanimljivo. U međuvremenu vas pratim koliko stignem. Dobro došle nove trudnice i uredne preglede svima želim. Veselim se svakoj dobroj vijesti🍀🍀🍀
Zene moje, nisam ulazila neko vrijeme na forum i nakupilo mi se preko 50 stranica za procitati Super da ste tako aktivne, procitala sam sve i vidim da se svasta izdesavalo i lijepo i ruzno... Jako mi je zao zbog gubitaka
drzite se <3
Cestitam svim novim trudnicama koje su nam se pridruzile
A evo i moj update: na proslom pregledu sam vidjela bebicu prvi put u 4D i vidjela kako se mice i ima male rukice i nogice i kao da se stidi i krije lice rukicama, rastopila sam se, nevjerovatan je osjecaj, ne mogu da vjerujem da je to malo bice tu u meni sada :)))
Mucnine su mi se dosta smanjile u ovom trecem mjesecu, bas mi je super, cak sam se vratila i zdravijoj prehrani, ali ne skroz
Trudnicka odjeca - ja sam sebi kupila neke hlace, ali nisam jos pocela da ih nosim, kontam imat cu ih kad nosit. U biti mi jos uvijek moze moja odjeca tj mogu da zakopcam sve, ali nekad osjetim kao da me steze pa mi je to neugodno, tako da sam kod kuce vecinom u helankama ili sirokim sorcevima, a vani u haljinama, one su mi spas
Toliko za sad, pozdrav svim mojim divnim trudnicama <3
Cure hvala vam svima, super ste podrška, i bile ste cijelo vrijeme uz mene dok sam vas pilala da mi nema nalaza i bila dosadna, hvala vam puno, sve je lakše uz vas. 🤗🤗
Mislim da je Ines pitala ako se ne varam za kumu/kuma, mi smo se odlučili nekako onda kada smo se dogovorili kada ćemo krstit. Znači kad su mi cure imale nekoliko dana s obzirom da sam krstila rano kad su mi imale oko mjesec i pol ili dva ne sjecam se tocno.
Mi smo za trudnoću rekli svima nakon prvog pregleda kada mi je gin potvrdila da je sve ok, znači sa 8 tjedana.
Nove cure dobrodosle 🧡
Sretna sam zbog vas i dobrih pregleda danas. 🧡
Ja danas bez ikakvih simptoma, osim sto mi povremeno smeta miris omeksivaca i sto su mi grudi nenormalno velike - nista. Pomalo me strah sto ostajem bez simptoma, odmah mislim tko zna sto je. Nisam u trbuhu imala grceve vec koji dan i to mi je cudno. 🤦♀️
Caoo cure 😊 I ja da se javim nakon svog pregleda, sve je proslo okej, za sada dimenzije fetusa odgovaraju mojoj trudnoci 15+6 dana. Duzina 12cm i tezina cijelih 138 grama 😊😊 Srce kuca, i sada osim ruku i nogu, pomijera i vilicu bas se jasno vidjelo 😊
Pregled je isao preko stomaka, pa obzirom da je jos rano tako, nemam bas lijep prikaz na slici, inace bih Vam ubacila da vidite😊 Doktorica ponovo kaze da misli da je decko, ali i dalje nije sigurna, sljedeci pregled za mjesec dana, gdje ce vidjeti bubrege i ostale organe, da li je sve u redu. Za sada mi ostaje da ponovo vadim nalaze krvi i urina 😀
Ostalim curama cestitam na lijepim novostima, znam kako vam je, i kakva euforija vlada 🥰
Novim curama cestitam, i zelim sretnu trudnocu sa sto manje mucnina i ostalih pratecih simptoma 😊😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Osim sto me mučnina muči (u prvoj trudnoci je pocela sa 26tj) te enorman umor (moram odspavati nakon posla-sva sreća pa radim samo 5h) nemam drugih problema.
Kod nas je pregled drugaciji nego u hr i zbog toga sam jako nesretna. Ideš na uzv i onda nakon 7dana tvoj dr te vidi u vezi toga (osim ako nije hitnoca)
Netko je pitao za kuma/kumu...mi smo za prvog malog znali dok je još bio u trbuhu i pitali čim se rodio. I za ovo sada znamo i odlučili smo krstiti u hr
👦2012💙
Ninnach znam kako ti je 😊 ja sam prije dva tjedna isto isla na sto strana rjesavat pretrage, vađenja krvi i ostalo...sretno, da brzo sve prođes 😊🥰
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️ / Požega
Miki94 21.02. ❤️
Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura /London
Malamarelica 27.02. 💙 Decko
Korra 28.02. 💙 Decko / Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn9 08.03. 💙 Decko /Rijeka