Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ineskazg
    26. Kolovoz 2020. 20:42

Korra

EmEn9 drzim fige 🤞 da sve bude ok…i mislit cu na tebe 😊❤
    Ineskazgja sam isla na yogu do 7. mjeseca, ali onda smo imali ljetnu pauzu, ja se kontam sad u 9. mjesecu vratiti na yogu i raditi malo po malo koliko mi odgovara, necu nista forsirati ali mislim da ce mi goditi malo istezanja 😊

Pa da i ja sam mislila yoga ili pilates pa lagano koliko mogu☺

ruza11
    26. Kolovoz 2020. 20:51

mare.su

Sanjarka kaze da nije nista ozbiljno da je mali i da ima losiji aparat da se nebi ni vidio,al eto kao za svaki slucaj mi je dala tan duphastone 3x1 tabletu
    Jesu za njega cure pisale da se postepeno treba ukidat?

Da daa...duphaston se prestaje piti postepeno 😊

Kontesa1
    26. Kolovoz 2020. 20:59

Nisam baš nešto vježbala. Lagane šetnje i dvaput tjedno yoga prije korone. Tako da se to vježbanjem ne može nazvati. Ali sam mislila krenit na onaj pilates za trudnice,kako se već zove. Ima tu u blizini i htjela bi probat. Uostalom meni je prva trudnoća pa da se ne dosađivam cijeli dan na kauču 🙄

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Kontesa1
    26. Kolovoz 2020. 21:01

Što se kila tiče imam 65 na 168. Nisam debela ali bojim se da ću nabacat kila. Još sam prestala pušiti i vidim da iz dosade jedem. Morat ću si naći neku zanimaciju 🤣

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

pupetta
    26. Kolovoz 2020. 21:35

Ja sam jos na staroj kilazi sto mi je drago jer jedem dosta pekarskih proizvoda posto mi cesto samo to prolazi zbog mucnina. Ja se trudim sto vise setati, iako je to jako slabo u zadnje vrijeme zbog velikih vrucina. I radim yogu i vjezbe za leda povremeno, iako bih voljela biti redovitija. Mislim da je najvaznije slusati svoje tijelo 😊

Baby P 03/21 💙

joy
    26. Kolovoz 2020. 21:41

Ja sam dobila ravno jednu kilu 😄
    Sad sam na ravnih 60kg 
    S obzirom da sam na strogom mirovanju i koliko jedem, dobro sam prosla 😄

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

bebolinka
    26. Kolovoz 2020. 22:45

EmEn9

Evo da se i ja uključim malo nemogu zapamtit sve ko što pita pa pišem ovako nemojte zamjerit:
    Kava - pila sam uvijek 2-3 dnevno, sad jedva jednu ujutro i to čisto zbog navike a neide mi uopće
    Odjeća - kupila sam trudničke tajice, traperice, hlače od trenerke i majicu u mani ,te imam od prosle trudnoće 4 majice i mislim da mi je to dovoljno jer ću moć uz nešto iskombinirat, ne stanem više niti u jedne svoje hlače 🤣
    Kilogrami - za sada 4+ a možda već i 5+ nisam se vagala tjedan dana a znači i dalje ne jedem slatko. Znači nije do slatkoga svejedno se debljam s tim da vidim samo trbuh veći drugo ostalo isto
    Spol bebe - u prvoj i drugoj trudnoći saznala sa 16 tjedana a sada sa 11 tjedana nije bio siguran kaže bolje da pričekamo panorama test pa budemo sigurno, znači sutra je 10-ti dan nadam se da ce mi više doći nalazi tako da ću sutra saznati, samo nije mi toliko do spola nego više da mi bude zdrava beba zato me jako strah sutrašnjeg dana, molim Vas mislite na mene 🤗🤗
    I da neznam točno tko je napisao ali u prvoj trudnoći je čak i dosadno možeš ležat kad hoćeš, odmarati, gledat u prazno hehe i svašta a sada u trećoj djeca traže svoje, dok njih namirim legnem u 9, hehe. Ali opet svaka trudnoća ima svoje čari kako se kaže i opet mogla bi i ja sad malo više odmarat ali jednostavno u kući ima uvijek toliko posla i ja nemogu to gledat a i djeca stalno nešto traže tako da sam stalno u nekom pokretu.
    I usput cure mislite sutra na mene zbog rezultata testa a i zbog toga što moram do gin na razgovor zbog bolovanja, nadam se da će proći to ok baš mi je to stres. Držite mi fige 🤗🤗🤗❤

Sretnoooo, držim figeeee 🤞🏽🤞🏽❤️❤️
    Sto se tiče bolovanja, glumi da ti je jako loše svaki dan, da ne spavaš od mučnina i ako možeš ukoliko radiš s ljudima izvuci se na coronu 😬🤞🏽

Kontesa1
    26. Kolovoz 2020. 22:47

Da mislim da sad HEP-a trudnica zapravo gin šalje na komplikacije zbog korone,barem ove koje su u kontaktu s puno ljudi.

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Jagodica125
    26. Kolovoz 2020. 22:48

Kontesa1

Jagodice nisi li ti bila na forumu tko planira i radi na bebi? Jer znam da je bila jedna jako pozitivna i puna veselja Jagodica koja je uvijek imala nešto lijepo za napisat. Znam kako to može biti teško i još sad posebno. Ja sam se nekidan u sat vremena pet puta rasplakala iz čiste gluposti😂 hormoni su to. Nađi si neku lijepu zanimaciju ako znaš šivati-šivaj obleku za bebicu ,ili planiraju kakve ćeš sve stvarčice kupit. Veseli se,dolazi ti tvoja beba.

Jesam, jesam! Bila sam tu na nasem forumu, na "tko planira i radi na bebi", samo sam avatar iz jagode promijenila u ovaj sadasnji 🤗 bas cu skicnuti tam da vidim kako su cure, sta ima novog 🌷 inace, ja sam se vratila u stan, vidim se s mamom opet u petak, idemo skupa na ultrazvuk i jos malo po gradu prosvrljati 🥳 inace pokusavam se sto vise okruziti sa ljudima, makar putem poziva, zabiljezila sam si u kalendar kada tko ide zubaru, za vikend idemo kod mog brata i njegove cure, cak sam zvala svoju "svekrvu" iz ciste zelje da cujem kako je😅🤷‍♀️ kile - ja sam zasad izgubila 4 kile, zbog mucnina i djelom jer mi se nista ne jede, no zadnjih 2 dana mi se cini malo apetit otvorio, hvala Bogu🙏 i vec se sad veselim sto cu sutra skuhati🥰 inace, ja sam se prije trudnoce bavila yogom. Bas cu si na jubitu pronaci videe pregnancy joge, super za opustanje i kao priprema za porod😉 sad sam nakon tusiranja skuzila lagane strije po bokovima, pa sam sad pocela i to mazat. Bas me zanima kakvo je ono ulje iz DM trudnickog paketa 🤔 bas cu skicnut u DMu sljedecom prilikom👌 drzim fige tko ima sljedeci pregled, tko ceka rezultate testa, virtualni smokice saljem vam svima cure (koje ne muci mucnina🤢😅🤦‍♀️🤷‍♀️)

Kontesa1
    26. Kolovoz 2020. 22:49

*hrpu (mobitel mi samo okreće riječi)

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.