Ja sam do 12 tjedna sam zadrzala kile i sad kako mi je trbuh poceo rasti vidim da sam dobila 2 kile.
Jedem vise manje sve, trudim se jesti zdravije al naravno da ne uspijem uvijek, ovisi kako sta mi se jede 😊
I jedva cekam da malo zahladi da mogu cesce u setnje 😊
Bok cure!! Vidim da pišete o kg pa da vas pitam. Jel vježbate nešto i što je najbolje? Ja ću polako počet doma vježbat, a ne znam što bi mi bilo najbolje?
Imam psa pa mi je super jer odem s njim u šetnje, ali bi htjela počet i nešto vježbat pošto volim pojest😀, i za sad mi se niš od hrane ne gadi😅! Pa da ne bi bilo kasnije!!
Ineska ako nisi do sad vježbala nemoj početi u trudnoći, bar ja ne bi, tijelo ti nije naviklo na opterećenje, ajde ok lagane šetnje, ali ja ništa vise od toga na tvom mjestu ne bi
Evo da se i ja uključim malo nemogu zapamtit sve ko što pita pa pišem ovako nemojte zamjerit:
Kava - pila sam uvijek 2-3 dnevno, sad jedva jednu ujutro i to čisto zbog navike a neide mi uopće
Odjeća - kupila sam trudničke tajice, traperice, hlače od trenerke i majicu u mani ,te imam od prosle trudnoće 4 majice i mislim da mi je to dovoljno jer ću moć uz nešto iskombinirat, ne stanem više niti u jedne svoje hlače 🤣
Kilogrami - za sada 4+ a možda već i 5+ nisam se vagala tjedan dana a znači i dalje ne jedem slatko. Znači nije do slatkoga svejedno se debljam s tim da vidim samo trbuh veći drugo ostalo isto
Spol bebe - u prvoj i drugoj trudnoći saznala sa 16 tjedana a sada sa 11 tjedana nije bio siguran kaže bolje da pričekamo panorama test pa budemo sigurno, znači sutra je 10-ti dan nadam se da ce mi više doći nalazi tako da ću sutra saznati, samo nije mi toliko do spola nego više da mi bude zdrava beba zato me jako strah sutrašnjeg dana, molim Vas mislite na mene 🤗🤗
I da neznam točno tko je napisao ali u prvoj trudnoći je čak i dosadno možeš ležat kad hoćeš, odmarati, gledat u prazno hehe i svašta a sada u trećoj djeca traže svoje, dok njih namirim legnem u 9, hehe. Ali opet svaka trudnoća ima svoje čari kako se kaže i opet mogla bi i ja sad malo više odmarat ali jednostavno u kući ima uvijek toliko posla i ja nemogu to gledat a i djeca stalno nešto traže tako da sam stalno u nekom pokretu.
I usput cure mislite sutra na mene zbog rezultata testa a i zbog toga što moram do gin na razgovor zbog bolovanja, nadam se da će proći to ok baš mi je to stres. Držite mi fige 🤗🤗🤗❤
Isa sam u teretanu do korone, onda sam doma vjezbala i sad jedno 2 mj nisam nista😬
Pa ako si u kondiciji onda ne vidim problem zašto ne :)
Meni je ovo druga trudnoća, većinu dana i zaboravim da sam trudna za razliku od prve, bas dođe drugačije kad već imaš dijete pa ne stigneš razmišljati... možda i bolje iako mi je nekad malo krivo.
Sanjarka kaze da nije nista ozbiljno da je mali i da ima losiji aparat da se nebi ni vidio,al eto kao za svaki slucaj mi je dala tan duphastone 3x1 tabletu
Jesu za njega cure pisale da se postepeno treba ukidat?
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Jagodica, prvo svaka cast na iskrenosti i otvorenosti. Drugo, nitko tko nije u takvoj situaciji ne može razumjeti kroz sto prolazis. Ako želiš razgovarati, tu sam ❤
Ja sam do zatvaranja teretana bila 4-5x tj tamo, utezi... dead lift i po 100kg. No kako su naše teretane i dalje zatvorene ja šećem, ne trčim vise.
Da, sa progesterona se postepeno skida. Zadnju trudnocu kroz 7 dana
👦2012💙
EmEn9 drzim fige 🤞 da sve bude ok...i mislit cu na tebe 😊❤
Ineskazg ja sam isla na yogu do 7. mjeseca, ali onda smo imali ljetnu pauzu, ja se kontam sad u 9. mjesecu vratiti na yogu i raditi malo po malo koliko mi odgovara, necu nista forsirati ali mislim da ce mi goditi malo istezanja 😊
EmEn9 drzim fige 🤞 da sve bude ok…i mislit cu na tebe 😊❤
Ineskazgja sam isla na yogu do 7. mjeseca, ali onda smo imali ljetnu pauzu, ja se kontam sad u 9. mjesecu vratiti na yogu i raditi malo po malo koliko mi odgovara, necu nista forsirati ali mislim da ce mi goditi malo istezanja 😊
Hvala ti ❤🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji