Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    26. Kolovoz 2020. 16:23

Jagodice, mene ti je nakon prvog poroda oprala tjeskoba teška. Tj udarala me najviše dok sam dojila, valjda neki spoj hormona i tko zna čega... Nisam se dala, dan danas dojim, a ta tjeskoba je trajala sigurno jedno 10 mjeseci, ako ne i do njenih godinu dana ... Jednostavno treba bit jak i skrenuti misli na nešto drugo. Da je lako, nije. Ali i ovo što cure kažu, samo jednom si prvi put trudan - ja sam pogledala sve moguće epizode one emisije gdje preuređuju kuće (inače obožavam unutarnji dizajn i stalno nešto smišljam i preuređujem) ... Od kad se dijete rodilo nisam TV upalila prvih 5 mjeseci barem 🤣 tako da uživaj što god da te veseli radi bez imalo grižnje savjesti...
    Ja osobno zavidim svakoj koja nema mučnine! Ja sam iskreno oduvijek željela bar troje djece, nakon ovog sad i u drugoj trudnoći ja mislim da ja to više nikad ne želim prolaziti... Cijeli dan samo muka, funkcioniram ko biljka, samo jedem ili mislim što ću jesti, nemam volje razgovarati koliko mi je muka. Baš me ubija psihički... Samo brojim dane da prestane... Pitam se kako nam je Matie, nije se javila od onog iz bolnice...

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 16:37

Jagodice veliki hug! Tu smo za tebe kad god trebas ❤️
    Ja isto dok ne vidim bebu i srce neman jos osjecaj da sam trudna.

MareiKate koliko su te drzale mucnine u prosloj t?
    Ja kad se sjetim ta 3mj lose mi je instant. Znaci to sta kazes, kao biljka sam živila. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 16:38

Ines

Napokon sam se sjetila uslikat trbuscic. Evo nas sa 14+4
    https://ibb.co/1dxv4Kz

Super trbuscic ❤️🤩

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 16:40

mare.su

Evo ja se javljam nakon pregleda
    5 +5 po ultrazvuku
    Vidi se samo gestacijska vrecica za sad
    Sljedeci tjedan imam opet termin da vidi jel se sve razvija kako treba🤞🏻
    Prepisala mi je duphaston 3x1 zbog manjeg hematoma

Super za pregled 👍 sljedeci tjedan ce se sve viditi ❤️
    Sta kaze za nemarom? 

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 16:40

Sanjarka88 🦋

mare.su

Evo ja se javljam nakon pregleda
    5 +5 po ultrazvuku
    Vidi se samo gestacijska vrecica za sad
    Sljedeci tjedan imam opet termin da vidi jel se sve razvija kako treba🤞🏻
    Prepisala mi je duphaston 3x1 zbog manjeg hematoma

Super za pregled 👍 sljedeci tjedan ce se sve viditi ❤️
    Sta kaze za nemarom?

Hematom*

bebolinka
    26. Kolovoz 2020. 16:42

mateja91

Lena, kombiniranim testom ti ne mogu reci spol bebe iz krvi.
    Jagodice nadam se da ces pronaci nacin kako da misli odvrnes od onih negativnih, ali ako nikako nece ici nemoj se ustrucavati traziti strucnu pomoc. Vjerujem da ce sve biti u redu, ako ti odgovara biti kod mame idi na kavu svaki dan i kampiraj tamo sve dok si sama u stanu 😁

Lena joj da sori ja zabrijala da si napisala da ideš Radit panoramu

leptir30
    26. Kolovoz 2020. 16:50

Hej cure, dajte mi recite kako stojite sa promjenama u kilaži?
    Ja sam na 7 tjedana, još uvijek zadržavam svoju težinu i nadam se da se neću previše udebljati, pa dosta pazim sta jedem, slatko sam sve izbacila, baziran se na povrću, proteinima, nešto voća, slabo kruh i tijesto, kako kod vas ide?

26. Kolovoz 2020. 17:07

leptir30

Hej cure, dajte mi recite kako stojite sa promjenama u kilaži?
    Ja sam na 7 tjedana, još uvijek zadržavam svoju težinu i nadam se da se neću previše udebljati, pa dosta pazim sta jedem, slatko sam sve izbacila, baziran se na povrću, proteinima, nešto voća, slabo kruh i tijesto, kako kod vas ide?

Joj hrana  
    Ja sam jedna od onih koja nikada nije imala problema sa mučninama. Imala sam slabiji apetit koji se polako vratio. Vagat ću se kod ginekologice na slijedećem pregledu, pa ću znati kako stojim sa kilažom. Imam vagu doma, ali neću se opterećivat kilama. U prvoj trudnoći sam dobila 10kg, u drugoj 9, a u trećoj 8kg bez da sam povraćala u početku i gubila kilograme. 

bebolinka
    26. Kolovoz 2020. 17:11

Ja sam 14 tjedana i dobila sam 4 kile, ali se nisam ja kao cijela udebljala bas samo trbuh. Ali na početku dok sam imala jake mučnine jela sam samo tijesto.. tost, burek, pizzu Itd samo to mi je pasalo, tako da lako moguće da su nabijene zbog toga hahahah

MareiKate
    26. Kolovoz 2020. 17:15

Sanjarka imala sam ih u prošloj trudnoći do negdje 16 t a i kasnije sam znala s vremena na vrijeme povratiti ali bez neke pretjerane mučnine osim one iznenadne pa mi je to bilo ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.