Imate pravo cure! 💪 Poslusat cu vase savjete i zaokupirat se. Smislit cu plan neki, da svaki dan budem koliko toliko produktivna, a opet da se opustim i pokusam uzivati u ovom novom poglavlju svoga zivota, jer si samo jedanput po prvi put trudna😇 mislim ja sam na cuvanju trudnoce, iako ovo vise izgleda kao "prezivljavanje" trudnoce😅🤦♀️🤷♀️ nasla sam vec par stvarcica koje zelim pogledati kad dodjem doma opet 🤗Veselim se sad na prekosutra, na pregled, kada cemo cuti srce i dobit cu nadam se termin poroda. Dajte mi recite cure, jeste se osijecale drugacije kad ste culi srce? Ja sam do sad na pregledima uvijek dobila neke "naznake" - jos se ne vidi, ali/ nazire se/sljedeci put bi se trebalo vidjeti/cuti... a sad imam nekak osijecaj da cu u petak kad cujem srce bebu "upoznati" i sluzbeno🤗😅 da ce mi trudnoca postati stvarnija, ma nemam pojma kako da to opisem🤭
Imate pravo cure! 💪 Poslusat cu vase savjete i zaokupirat se. Smislit cu plan neki, da svaki dan budem koliko toliko produktivna, a opet da se opustim i pokusam uzivati u ovom novom poglavlju svoga zivota, jer si samo jedanput po prvi put trudna😇 mislim ja sam na cuvanju trudnoce, iako ovo vise izgleda kao "prezivljavanje" trudnoce😅🤦♀️🤷♀️ nasla sam vec par stvarcica koje zelim pogledati kad dodjem doma opet 🤗Veselim se sad na prekosutra, na pregled, kada cemo cuti srce i dobit cu nadam se termin poroda. Dajte mi recite cure, jeste se osijecale drugacije kad ste culi srce? Ja sam do sad na pregledima uvijek dobila neke "naznake" - jos se ne vidi, ali/ nazire se/sljedeci put bi se trebalo vidjeti/cuti… a sad imam nekak osijecaj da cu u petak kad cujem srce bebu "upoznati" i sluzbeno🤗😅 da ce mi trudnoca postati stvarnija, ma nemam pojma kako da to opisem🤭
Daaa, samo pozitiva Jagodice! 😍 sve će biti super ali treba tako stalno i razmišljati, kad je teško zaokupiras se nečime.
Ja kad sam čula srce od bebe sam tek postala svjesna da sam trudnaaa, i jako je lijep osjećaj. Samo mi je onako osmijeh došao od uha do uha, kad vidiš da se bebač razvija😍
Tako jučer doktorica mi pokazuje kao vidiš vidi se lijepo mozak sve je uredu, vidi se mjehur, pluća, kralježnica i odmah ti je onako svee uzbudljivo i lijepoo😊😊😊
Imate pravo cure! 💪 Poslusat cu vase savjete i zaokupirat se. Smislit cu plan neki, da svaki dan budem koliko toliko produktivna, a opet da se opustim i pokusam uzivati u ovom novom poglavlju svoga zivota, jer si samo jedanput po prvi put trudna😇 mislim ja sam na cuvanju trudnoce, iako ovo vise izgleda kao "prezivljavanje" trudnoce😅🤦♀️🤷♀️ nasla sam vec par stvarcica koje zelim pogledati kad dodjem doma opet 🤗Veselim se sad na prekosutra, na pregled, kada cemo cuti srce i dobit cu nadam se termin poroda. Dajte mi recite cure, jeste se osijecale drugacije kad ste culi srce? Ja sam do sad na pregledima uvijek dobila neke "naznake" - jos se ne vidi, ali/ nazire se/sljedeci put bi se trebalo vidjeti/cuti… a sad imam nekak osijecaj da cu u petak kad cujem srce bebu "upoznati" i sluzbeno🤗😅 da ce mi trudnoca postati stvarnija, ma nemam pojma kako da to opisem🤭
Jagodice uživaj sa mamom i ako ti odgovara i možeš - odi češće do nje (napravite plan da odgovara tebi i dragom) - tebi će to biti ispušni ventil, a vjerujem da ti je i mami drago
U međuvremenu zaokupiraj se nečime što ti odgovara - čitanje, pisanje, križaljke, tv, šta god - i čuvaj se
Da se ne iznenadiš - meni doktor nije pustio da čujem srce, samo mi je pokazao i vidjela sam da titra...svakako i to je lijep doživljaj <3
Jagodice nisi li ti bila na forumu tko planira i radi na bebi? Jer znam da je bila jedna jako pozitivna i puna veselja Jagodica koja je uvijek imala nešto lijepo za napisat. Znam kako to može biti teško i još sad posebno. Ja sam se nekidan u sat vremena pet puta rasplakala iz čiste gluposti😂 hormoni su to. Nađi si neku lijepu zanimaciju ako znaš šivati-šivaj obleku za bebicu ,ili planiraju kakve ćeš sve stvarčice kupit. Veseli se,dolazi ti tvoja beba.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Ja inace nisam osoba koja se raznijezi na bebe i djecu koje vidim, robicu i ostale baby kjut stvari...znam zvuci glupavo 😄 ali kad sam prvi put vidjela svoju "kvrzicu" na ultrazvuku i kad sam cula srce nekako me obuzela sreca i bas sam se raznijezila 😊🥰
I prosli put mi je bilo ful zanimljivo promatrati kako je narasla i kako se razvija i sto se sve vidi na ultrazvuku 😊
E tako, svaki dan planiraj što ćeš raditi slijedeće dane.
U prvoj trudnoći možeš potpuno uživati. Nekad bi se i ja jednostavno zavalila u kauč i cijeli dan provela tako, ali znam da se nemože. Bilo je to davnih dana kada sam prvi put bila trudna, trudnoća savršena, bez mučnina, mogla odmarati do mile volje. Ajme kad se sjetim to je kao kad se sjetiš prvog spoja ili poljupca sa mužem
I sad sam se sjela na kauč, mali spava, ove moje dvije raspravljaju i gledam što ću prije.
Jeeeeedva čekam da počne škola
9.3 idem praviti konbinirani test dali se vec tada moze vidjet spol preko krvi
9.3 idem praviti konbinirani test dali se vec tada moze vidjet spol preko krvi
Da
Lena, kombiniranim testom ti ne mogu reci spol bebe iz krvi.
Jagodice nadam se da ces pronaci nacin kako da misli odvrnes od onih negativnih, ali ako nikako nece ici nemoj se ustrucavati traziti strucnu pomoc. Vjerujem da ce sve biti u redu, ako ti odgovara biti kod mame idi na kavu svaki dan i kampiraj tamo sve dok si sama u stanu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji