Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    04. Veljača 2021. 08:25

Ponavljam sliku delikatesa jer nešto ne štima a žao mi da to propustite. 
    https://ibb.co/nCcyq2C

• thera
    04. Veljača 2021. 08:25

Zgaravica-mene zadnji par dana bas muci jako. I ne pomaze mi nista previse,cak ni rennie. A nisam skuzila ni sta mi odmaze jer ju imam bez obzira na to sto pojela. I to bolovi koji tjeraju na povracanje,odvratno🥵 Pomaze mi i smiri se navecer kad legnem u krevet na lijevi bol,tako da srecom uspijem zaspati. Ali namjestit se u dnevnoj pred tv-om je postala znanstvena fantastika. 
    Evo i mojih ‘krafni’😊
    https://ibb.co/dPVYWcr
    Bas onako kako volim,sto tvrde😂🙈

• thera
    04. Veljača 2021. 08:26

EmEn,izgleda predobro. Sve mi zao kaj sam se najela cokolina pa ne mogu vise😂

Bubica1
    04. Veljača 2021. 08:27

PROLJETNICE 2021. - Svibanj
    J3ll3na 01.05. 💙 / Dečko
    Lunica 01.05. 💙 / Dečko
    Deleted user 05.05. 💜 / Cura Zoe - Rijeka
    AnaAn 09.05. 💙 / Dečko Mate ili Matej - ZG Sv. Duh
    Mom_of_4 13.05. 💜 / Cura - Split
    Lonmi 15.05. 💜 / Cura
    Gabylola 16.05. 💙 / Dečko
    Lussi 20.05. 💜 / Cura Aurora
    Kety992 23.05. 💙 / Dečko Adrian ili Erik - Zagreb Merkur
    Ertzui 23.05. 💜 / Cura
    Valkris 27.05. 💜 / Cura Nika - Zagreb
    Tea2807 30.05. 💙 / Dečko Bruno ili Vedran - Zagreb Sv.Duh

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• EmEn9
    04. Veljača 2021. 08:29

thera

EmEn,izgleda predobro. Sve mi zao kaj sam se najela cokolina pa ne mogu vise😂

🤣🤣🤣🤣 e da sam znala bi javila ranije 🤣🤣🤣🤣 sutra čekaj najprije moju sliku i recept pa onda tek jedi 🤣🤣🤣  tvoje krafne također izgledaju čudesno i stvarno bi ih rado  pojela 😉🤣

Lonmi
    04. Veljača 2021. 08:30

Jutro curke, 
    AnaAn jel mislis na dr. Mladena Kosa koji u Ginekosu radi? Ako da ja zvala zadnji put i rekla mi sestra da je godinu dana vec na bolovanju i onda sam odustala jer za dr nisam preporuku imala, a nisam htjela nekome tako samo da idem.
    .
    Ja spavala ko top ovu noc. 

Bubice koliko je toga bilo? Jel velika fleka na pidzami? Stavi neku krpu jednobojnu tamnu u gacice i hodaj i probaj se onako nakasljati da vidis dal ce jos sta iscuriti. Nadam se samo da te mjehur zeznuo ili si i ti imala kakve vruce snove pa ni ne znas 😂😊. Salim se malo, ali svejedno tj su visoki ako ti je sumnjivo idi samo na hitnu. Vjerujem da nije nist 🥰

Cure kojima su bebe bile okrenute poprecno jedno vrijeme, da li su vam pokreti onda bili slabiji?
    Ja svoju malu jedva da osjetim, samo recimo meskoljenje dok se naslonim na lijevi bok i povremeno. Inace me tamburala posteno. Jos sam uzrujana od onog i pratim sve zivo. 

• thera
    04. Veljača 2021. 08:33

EmEn,svakako se od sad pratimo😂😉

Petra982
    04. Veljača 2021. 08:45

Dobro jutro! 
    Recepti su 🔝! Ja sam namočila heljdu preko noći i mislim ju zblendat s bananom, al čekam da mi popusti mučnina, opet morala leć. Onaj vitamin c koliko mi je pasao sinoć, toliko me muči jutros! A i to svakodnevno navlačenje s klincima ujutro mi sve teže pada... Dat ću otkaz 😂😂😂
    No, lijepo sam spavala, bez buđenja i piš pauza! 
    Lijep dan vam želim! 

Bubica1
    04. Veljača 2021. 08:52

Thera, i ja sam si sad složila Čokolino, ali onaj Fit koji kao ima manje šećera pa si mislim manje zlo. 🤣 To se ja samo tako tješim. Ali ajde, reducirat ćemo danas druge obroke da ne premašimo 1800 kcal. 😊 Ajde molim te, baš javi na kolko ti je bio šećer poslije Čokolina.
    WhatsApp - slažem se s curama da nam je bolje ovdje zasad, ali bi možda bilo dobro da otvorimo Vol.2 jer meni zadnjih dana dosta šteka stranica. 🤔 Jel i vama možda tak?
    Lonmi, nažalost vrućih snova nije bilo pa ne bi onda bilo to uzrok. 🤣 Baš je bio neki izljev tekućine koji i inače imam ujutro kad se dignem iz kreveta, ali nikad u tolikoj mjeri. Malo sam se zapitala i svakako ću pratiti. Ako ga više ne bude kroz dan, ne mislim se oko toga još uzrujavati. 😊
    EmEn9, super su ti "krafne". 😁 Meni kad sam to pojela neki dan šečer skočio u nebesa, a čovjek bi mislio da je to sve dijetno. Ali ti nisi na gestacijskoj, ne? Nego samo do 1800kcal?
    Cure koje ste na gestacijskoj, prosim lijepo ideje za doručak? Više ne znam šta da jedem. 🤷
    Nemamo danas nikoga na listi za pregled, ali ako slučajno netko nije zapisan, sretno! 😊🙏

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ninnach
    04. Veljača 2021. 09:01

Jutro cure... Ja noćima ne spavam i već sam spremna za noćna dežurstva koja mi slijede hehe
    Skuhala si kavu, malog s mužem otpremila u vrtić, muž na posao... Ja pojačala radio i uživam, a curka u buši se rasplesala... Na mamu je očito hehe!
    Ako sam dobro vidla, danas nema nitko pregled, ako sam fulala, sretno svima.
    Pratim ja u stopu sve komentare, najviše čitam noću kad ne spavam pa se bome i nasmijem i ogladnim.
    Meni se svi čude što bebica nije puno veća s obzirom na dijabetes, a ja se isto čudim jer nisam baš tako strogo pazila. Hm..ne znam. Bitno da je sve ok, da se ona rasteže i pleše i da mi dođe u terminu, živa i zdrava i to isto želim svakoj od vas id sveg srca. Lijep sunčani dan vam želim. E, da, moj pregled je u ponedjeljak 8.2. Idem u ginekos kod dr.Grgića koji paralkelno vidi moju trudnoću u vinigradskoj. Razlog zašto idem je taj što ga na zadnjem pregledu nije bilo, nego neke mlade zamjene a ja baš želim na njihov bolji uzv i da se posavjetujem s njim hoće bit taj carski ili šta već. Uglavnom, samo dogovor i uzv. Ne poznajem druge doktore tamo ali sam čula da su svi ok  da kod doktorice Ujević se svi bilježe masovno. Tako da ako koja ode tamo, nadam se da će biti zadovoljna. Pozdrav🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.