Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    03. Veljača 2021. 22:40

EmEn9

Ubit ćete me s tom hranom, znači cimet rolice ja bi to sad i krafne bi jako jednu od čokolade a jednu od marmelade a bome bi i ovo voće nakon toga a onda za kraj štrudlu od jabuka. Ja bi sve. Znači sad definitivno nema zafrkancije nego nakon pregleda 12.2 kakav god da bude idem do pekare da se malo najedem do čovjek i taj dan ne brojim kalorije ni ništa. 🙂 odlučeno 😉

EmEn, tebi se najvise ovdje nasmijem 🤣
    Ma poharaj tu pekaru nakon sljedeceg pregleda a nakon toga nazad na tracnice zdrave prehrane 😅💪🏻
    Petra, ja preko dana dok su klinci budni s njima ove vocke tamanim a navecer dok oni spavaju udri po rolicama 🤣

Petra982
    03. Veljača 2021. 22:42

Ma zasluženo EmEn! Samo se počasti! 
    Kety, krasna bušica!!! 

Elly94
    03. Veljača 2021. 22:58

Toliko puno ne pisem ali nije prosao dan da nisam usla u forum. Da ga nisam otkrila mislim da bi bila toliko izgubljena. Posto sve zene koje znam imale su uredne trudnoce i kad se nesto pozalim njima je to nerealno. Gledaju me ko ludjakinju koja pretjeruje 🤷🏻‍♀️

Nasmijem se svakodnevno vasim izjavama. 
    Savjeta uvijek ima dobrih. 
    Ne znam sve u svemu ste sve sjajne, pozitivne i toliko je podrske na ovom forumu da je to divno☺️
    Taman sam mislila danas malo zdravije papat al nakon ovih slika krafni i rolica... Morat cu  u pohod u frizider 🤷🏻‍♀️hahaha pa cee bit od sutra zdravije. Tako si svaki dan ponavljam hahahaha

Ufff. Kad smo kod sexa.. Davno je to bilo 😂u 8 mjesecu.. Tak da ne znam vise sta je to.. Bojim se na samu pomisao kasnije da mi se uzme djevicanstvo😂😂😂😂

MareiKate
    03. Veljača 2021. 23:04

Što se tiče wappa, ako ćete se prebaciti ja vam se možda pridružim, ali za sad mi je ok ovo. Što Ines kaže, malo nas je previše, to bi non stop zvrčalo, iako možeš utišati obavijesti, stalno bi gledala tu ikonicu...
    Meni je ovo čist fajn, kad ulovim vremena pročitam uz kavu ili sokić ☺️

• Tea2807
    03. Veljača 2021. 23:08

Taman da cu napisat hvala mateja i onda mi krene mast vadit sa cimet rolicama 🤷😂😂
    Hvala svejedno za savjet, to si i ja razmisljam jel pametno, bit ce lijepo vrijeme i moci cemo u duge setnje

bebolinka
    03. Veljača 2021. 23:14

Neznam ko se točno sve muci sa brojanjem kalorija, ugl to sam ja trebala jedno vrijeme i ja bi preko tjedna pazila kao da bude do 1800 kcal ali za vikend nisam ništa upisivala, vikend je bio za čašćenje i etoooo Ave super 😁😁 nesmije se tijelu zabranit sve bas pusti ti to

• julesica
    03. Veljača 2021. 23:23

Uh danas ste se raspisale, čitat ću vas kasnije, sada samo da komentiram. 
    Prvo ljubomorna sam na ove orgazme u snu 🤣🤣
    Ja sam skroz zbunjena, jel se vama kad dogodilo kao titranje u gornjem dijelu trbuha, odmah ispod dojke, prvo sam mislila da je bebač, ono nogom lupa ili šta ja znam, ali nebi on tako titrao, a i što bi tu gore radio 🤔  gugl kaze mozda crijeva, ali opet tako visoko.
    Pomagajte 😊

Sunflower! 🌻
    03. Veljača 2021. 23:24

Tea2807

Taman da cu napisat hvala matejai onda mi krene mast vadit sa cimet rolicama 🤷😂😂
    Hvala svejedno za savjet, to si i ja razmisljam jel pametno, bit ce lijepo vrijeme i moci cemo u duge setnje

🙈🙈
    Inace kisobran kolica svakako super dodu za malo vecu djecu, tamo iza 6 mjeseci, kad vecina krece samostalno sjediti i kad malo ocvrsnu, ja svoje uvijek iza otprilike sestog mjeseca prebacujem jer mi je lakse hendlat mala kisobran kolica nego ova glomazna... vidjet ces sama kako ti se cine uzivo pa najbolje odluciti mislis li da su prikladna za skroz malu bebu ili ne 😊

Elly94
    04. Veljača 2021. 00:05

Mi imamo Maclaren kolica Quest kisobran al pise da moze od 0 pa na dalje. Susjeda nam dala i ona je svoju bebu od pocetka u njima vozila.. Sad sam malo zabrinuta jer nisam vise sigurna u njih

bebolinka
    04. Veljača 2021. 04:00

Ajme ženeee ubi me ova žgaravica, ništa mi ne pomaze 😔 povraća mi se koliko me žari u grlu 😫😫😫😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.