Momof3 , hvala ti! 🌸 mnogo nas je spominjalo bolove u jajniku za vrijeme trudnoće. Valjda je normalno.
Bol u sredini trbuha, možda je to od “rastezanja”?
Momof3 , hvala ti! 🌸 mnogo nas je spominjalo bolove u jajniku za vrijeme trudnoće. Valjda je normalno.
Bol u sredini trbuha, možda je to od “rastezanja”?
Zbog prijašnjeg lošeg iskustva baš me muče takvi bolovi. Nisu jaki bolovi, čak mi se čini da bi mogao biti mjehur. Ali ako bi se to nastavilo danas onda bi sutra kod ginekologice.
Valjda je to tako kod trudnica normalno stalno neka zabrinutost, a pogotovo sad u 3 trudnoći ful, sa prve dvije nisam bila uopce ni blizu ovako zabrinuta, nisam uopce nista gledala na internetu ni nista, mene isto tu i tamo boli onako na trbuhu lijevo dole i to prestalo, danas mi pak mala u autu slučajno sjela na trbuh pa me bolilo jedno pol sata umrla sam od brige sto mi je unutra poremetila dok mi nije bol prestala odmah zamisljam šta je bebi napravila i onda mislim pa nije mogla nista kad je beba unutra zaštićena valjda, ma uzas. Mislim da cu do kraja ove trudnoće bit na praksitenima. 🤗🤗
Dobro jutro svima💗
Dobili smo nalaze kombiniranog testa:
Down Syndrome 1: 2810
Edwards/Patau 1: 23879
Nuhalni Nabor: 1.17 mm
Presretna sam jer obzirom na moje godine rizik za Down Syndrome je 1:105.
Sada napokon mogu malo odahnuti do slijedećeg ultrazvuka 😂
Drago mi je da su rezultati donijeli pozitivne vijesti :)
Ja sam bila u nedoumici da li raditi neki od testova, double, 2D ili Nifty, i nakon nekoliko konsultacija sam odustala. Neću raditi ništa od navedenog, nekako nadam se najboljem, i da će sve biti u najboljem redu. :)Emmie, i ja sam happy da su ti nalazi dobriinače, Miki94, potpisujem sve što si napisala u vezi toga. Ako nema potrebe, neću niti ja raditi te testove. Razumijem da nekim trudnicama to olakša, meni bi samo opteretilo. Bit će sve 5
E, da, i ja smatram da bi me opteretilo dodatno. Ovako, uzdam se u ono najbolje, jer doktorica je na osnovu svog pregleda ustanovila da je sve OK, a inače je takva, da ukoliko posumnja u nešto, obavezno pošalje trudnicu na dodatne analize.
Nadajmo se najboljem :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja i muz smo se slozili da cemo uzet jer zadnji put kad sam bila trudna…u 12 tj su mi rekli da bebi nekuca srce od 8 tj 😔 prvi slucaj nije bio takav ali sad me neke misli pocnu hvatat lose…stalno se ispitujem dali srce kucaa i onda sam opterecena i nikakva..
Imala sam istu situaciju... Uzela sam baby watcher i bila puno mirnija u prosloj trudnoci. Moram ga i sada iskopati jer je 14.9. preeeedaleko. Poanta s baby watcherom je da ako ne pronades odmah otkucaje, ne smijes poceti panicariti. Meni se jedan dan culo na sredini, drugi dan na jednoj strani i tako je malo setalo. Kasnije sam jedva i koristila. E sad, da mi se s ovim pregnancy brainom sjetiti gdje sam ga pospremila 🤔
Hahah, cure, zakon ste mi! Ja se isto mislim za baby watcher, dečko mi ne da, kaže da ce ne samo opteretiti ako ne čujem odmah srce... Tako da se mislim, mozda je i u pravu
A za ove druge testove, tipa Nifty i to, stvarno ne znam... Nekako, mladi smo (25, 26), zdravi, nekako me to tješi i govori da ce sve biti u redu... A opet, nisam dovoljno mirna. A opet, trenutno baš i nemamo previše novca (samo on radi), tako da se baš mislim i mislim... 🙊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Emmie cestitke na dobrim rezultatima!!
Ja cu vjerojatno ici iduci mj na kombinirani, moja dr sve salje na to...
Emmiecestitke na dobrim rezultatima!!
Ja cu vjerojatno ici iduci mj na kombinirani, moja dr sve salje na to…
To nije ništa na uputnicu? Sve je privatno?
Kombinirani ide na uputnicu
Kombinirani ide na uputnicu
Ajmeeeeee, pa odlicno!! A to dr da svima ili moraš imat neke "rizike"? U kojem se tjednu to radi? Je li dobar kao i Nifty ili? Nisam bas upucena u te testove 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji