Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Siječanj 2021. 20:29

Jagodica125

NevaEva

Razlika, nisam se razlila jos..

Lonmi

* bez strija - za stroj ne znam jel imas kakvi 😂😂😂😂

Hahaha, ja cu se upiskit od smijeha 🤣🤣🤣

Krenule su cudne rijeci opet hahahaha🤣🤣🤣🤣

Bubica1
    29. Siječanj 2021. 20:30

Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
    Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
    Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

29. Siječanj 2021. 20:33

Bubice ne znam jel cu moc cekati hahha budemo vidjeli.. s jedne strane me zanimaju rezulatati a s druge strane si mislim ak moram na dijetu jaa nebi jos🙈

Jagodice kakva je to maza od pesekaa🥰🥰🥰
    .
    Divnee ste curke, trbuscici su predivni💖💖😍
    .
    Ja sam zaspala oko 6 i evo sad se probudila, imam osjecaj da me svee boli, sad cu malo lezat i pogledat tv i dalje spavat, ko da me traktor pregazio,a nisam bas tak puno hodala po gradu, dobro mozda i jesam, do Dma, pa nazad po doznake pa na zdravstveno pa u pekaru i u salon, nekad mi je to bio macji kasalj,a danas sam se vukla
    Nisam cak ni tortu muzu napravila sto sam obecala kad dodem od doktora😅 sutra ujutro cu.. 
    Divan mu je rockas,kako je dosao doma ja se dosla pomazit ko pesek i otisla spavat🤭🙄

29. Siječanj 2021. 20:35

Bubica1

Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
    Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
    Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷

Bas se i ja cudim,svaka cast Jagodici, ali ja to nemrem😥😅
    .
    Ako treba,preuzmem duznosti dok rodis, posto ja jos imam vremena ☺️☺️

29. Siječanj 2021. 20:36

Drago mi je za uredne preglede danas💖
    Zara, lijepo je vidjeti tvoje ime tu i da nas pratis💞🥰

Petra982
    29. Siječanj 2021. 20:49

Krasne ste curke sve od reda!
    Ja sam mojoj šmizli napravila 
    https://ibb.co/BKzRk8f 
    I odjednom tutnji glava, srce ubrzano lupa, bebo se sav uzvrpoljio, nema di me ne udara, neš me steže s lijeve strane trbuha... Osjećam kako mi prsti pulsiraju... Baš nimalo simpatično. Sad sam opet legla! 

29. Siječanj 2021. 20:57

Lussi

Jagodica125

NevaEva

Lonmi

Ja cekam Girl da se javi, nema do njenih tajnica i junaka, uvijek me oraspolozi 😋😎😘 Tocno osjecam da mi mozak gubi na snazi 😂😂
    .
    Jagodica psic je mekan odavde, preslatko! Trbuh prekrasan! Lonmi i tvoj, vec se lijepo vidiiii! Ines ti bas zgodna trudnica, jel to "obicna haljina/tunika" ili za trudnice?
    .
    Bas je lijepo s vama tu cure. Bubica, ja cu rodit u Koprivnici. Nema epiduralne, ima da krepam ali imam doktore kojima vjerujem, ove u Zg ni ne poznam, ovdje ih puno i privatno znam, imaju jako dobre "recenzije", manje trudnoca, puuuno manji postotak hitni carskih i vakuuma i ne znam.. budemo nekak. Evo, odlucila sam. Dijete ce mi bit Podravec pa cu ga s tjedan dana vozit u Zg. Veselim se porodu 😂😂😂 - dokaz da sam se s mozgom oprostila

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 20:59

Ines 😘🥰
    MissGraz ma bit ce to sve dobro. Da me hoce sad opet pustiti na miru mj dana kako je vec bilo, vec sam u 30tt i mogu odahnuti koliko toliko. Bar se nadam 🙏
    Nego, kako stojis s nesquikom? 😂

Imala sam tusiranje s akrobacijama zbog pripreme za utorak. Petra i ja kosim vec od danas, bome imam sta, jadan odvod. 🤭

Jagodice pesek ti je super 🥰

Ljubomorna sam na vas koje mozete spavati, ja nonstop puna energije, po danu, u noc spavam do cca 3, pol 4. Koma. 
    A hvala Bogu dobro bi mi doslo bar bi vrijeme proslo. 
    Stalno tipkam po mobu od dosade vec ce mi oci otpasti 😂

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 21:04

NevaEva

Lussi

Jagodica125

NevaEva

Lonmi

Ja cekam Girl da se javi, nema do njenih tajnica i junaka, uvijek me oraspolozi 😋😎😘 Tocno osjecam da mi mozak gubi na snazi 😂😂
    .
    Jagodica psic je mekan odavde, preslatko! Trbuh prekrasan! Lonmi i tvoj, vec se lijepo vidiiii! Ines ti bas zgodna trudnica, jel to "obicna haljina/tunika" ili za trudnice?
    .
    Bas je lijepo s vama tu cure. Bubica, ja cu rodit u Koprivnici. Nema epiduralne, ima da krepam ali imam doktore kojima vjerujem, ove u Zg ni ne poznam, ovdje ih puno i privatno znam, imaju jako dobre "recenzije", manje trudnoca, puuuno manji postotak hitni carskih i vakuuma i ne znam.. budemo nekak. Evo, odlucila sam. Dijete ce mi bit Podravec pa cu ga s tjedan dana vozit u Zg. Veselim se porodu 😂😂😂 - dokaz da sam se s mozgom oprostila

Ma uzivo je jos veci. Nikako da uslikam realno stanje.
    Dosla mi kolegica neki dan i rekla samo : Boze koliki je hoces ti kroz koji tj roditi 😂😂😂.
    Kolika cu onda tek biti 🤦‍♂️😂
    Ima zena kojima nije toliko izrazen, jedna moja kolegica u 27tt ja se pitam di je to dijete 😂

29. Siječanj 2021. 21:12

To valjda ovisi o nasoj gradji. Kod mene se fakat rastegnuo trbuh, inace nemam nigdje misice valjda, samo na trbuhu i donji dio ledja. Izgleda mi vece trbuh nego nekim curama koje poznam dok su isle rodit. S druge strane znam da kod nekih raste tipa tak do 32.tj.i onda se razlika ne vidi vise tolko nego beba popunjava valjda prostor koji ima i tijesno joj je a trbuh ne izgleda puno veci. Cudno sve to skupa 🤷‍♀️ ali bas posebno zivotno razdoblje 💕
    .
    Cure koje ste u zavrsnici, 36+, jel vam trbuh puno veci sad nego prije mjesec dana? Na kilazi ste sigurno dobile dosta jer sad beba nabire. Ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani