Razlika, nisam se razlila jos..* bez strija - za stroj ne znam jel imas kakvi 😂😂😂😂
Hahaha, ja cu se upiskit od smijeha 🤣🤣🤣
Krenule su cudne rijeci opet hahahaha🤣🤣🤣🤣
Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubice ne znam jel cu moc cekati hahha budemo vidjeli.. s jedne strane me zanimaju rezulatati a s druge strane si mislim ak moram na dijetu jaa nebi jos🙈
Jagodice kakva je to maza od pesekaa🥰🥰🥰
.
Divnee ste curke, trbuscici su predivni💖💖😍
.
Ja sam zaspala oko 6 i evo sad se probudila, imam osjecaj da me svee boli, sad cu malo lezat i pogledat tv i dalje spavat, ko da me traktor pregazio,a nisam bas tak puno hodala po gradu, dobro mozda i jesam, do Dma, pa nazad po doznake pa na zdravstveno pa u pekaru i u salon, nekad mi je to bio macji kasalj,a danas sam se vukla
Nisam cak ni tortu muzu napravila sto sam obecala kad dodem od doktora😅 sutra ujutro cu..
Divan mu je rockas,kako je dosao doma ja se dosla pomazit ko pesek i otisla spavat🤭🙄
Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷
Bas se i ja cudim,svaka cast Jagodici, ali ja to nemrem😥😅
.
Ako treba,preuzmem duznosti dok rodis, posto ja jos imam vremena ☺️☺️
Drago mi je za uredne preglede danas💖
Zara, lijepo je vidjeti tvoje ime tu i da nas pratis💞🥰
Krasne ste curke sve od reda!
Ja sam mojoj šmizli napravila
https://ibb.co/BKzRk8f
I odjednom tutnji glava, srce ubrzano lupa, bebo se sav uzvrpoljio, nema di me ne udara, neš me steže s lijeve strane trbuha... Osjećam kako mi prsti pulsiraju... Baš nimalo simpatično. Sad sam opet legla!
Razlika, nisam se razlila jos..* bez strija - za stroj ne znam jel imas kakvi 😂😂😂😂
Ja cekam Girl da se javi, nema do njenih tajnica i junaka, uvijek me oraspolozi 😋😎😘 Tocno osjecam da mi mozak gubi na snazi 😂😂
.
Jagodica psic je mekan odavde, preslatko! Trbuh prekrasan! Lonmi i tvoj, vec se lijepo vidiiii! Ines ti bas zgodna trudnica, jel to "obicna haljina/tunika" ili za trudnice?
.
Bas je lijepo s vama tu cure. Bubica, ja cu rodit u Koprivnici. Nema epiduralne, ima da krepam ali imam doktore kojima vjerujem, ove u Zg ni ne poznam, ovdje ih puno i privatno znam, imaju jako dobre "recenzije", manje trudnoca, puuuno manji postotak hitni carskih i vakuuma i ne znam.. budemo nekak. Evo, odlucila sam. Dijete ce mi bit Podravec pa cu ga s tjedan dana vozit u Zg. Veselim se porodu 😂😂😂 - dokaz da sam se s mozgom oprostila
Ines 😘🥰
MissGraz ma bit ce to sve dobro. Da me hoce sad opet pustiti na miru mj dana kako je vec bilo, vec sam u 30tt i mogu odahnuti koliko toliko. Bar se nadam 🙏
Nego, kako stojis s nesquikom? 😂
.
Imala sam tusiranje s akrobacijama zbog pripreme za utorak. Petra i ja kosim vec od danas, bome imam sta, jadan odvod. 🤭
.
Jagodice pesek ti je super 🥰
.
Ljubomorna sam na vas koje mozete spavati, ja nonstop puna energije, po danu, u noc spavam do cca 3, pol 4. Koma.
A hvala Bogu dobro bi mi doslo bar bi vrijeme proslo.
Stalno tipkam po mobu od dosade vec ce mi oci otpasti 😂

Ja cekam Girl da se javi, nema do njenih tajnica i junaka, uvijek me oraspolozi 😋😎😘 Tocno osjecam da mi mozak gubi na snazi 😂😂
.
Jagodica psic je mekan odavde, preslatko! Trbuh prekrasan! Lonmi i tvoj, vec se lijepo vidiiii! Ines ti bas zgodna trudnica, jel to "obicna haljina/tunika" ili za trudnice?
.
Bas je lijepo s vama tu cure. Bubica, ja cu rodit u Koprivnici. Nema epiduralne, ima da krepam ali imam doktore kojima vjerujem, ove u Zg ni ne poznam, ovdje ih puno i privatno znam, imaju jako dobre "recenzije", manje trudnoca, puuuno manji postotak hitni carskih i vakuuma i ne znam.. budemo nekak. Evo, odlucila sam. Dijete ce mi bit Podravec pa cu ga s tjedan dana vozit u Zg. Veselim se porodu 😂😂😂 - dokaz da sam se s mozgom oprostila
Ma uzivo je jos veci. Nikako da uslikam realno stanje.
Dosla mi kolegica neki dan i rekla samo : Boze koliki je hoces ti kroz koji tj roditi 😂😂😂.
Kolika cu onda tek biti 🤦♂️😂
Ima zena kojima nije toliko izrazen, jedna moja kolegica u 27tt ja se pitam di je to dijete 😂

To valjda ovisi o nasoj gradji. Kod mene se fakat rastegnuo trbuh, inace nemam nigdje misice valjda, samo na trbuhu i donji dio ledja. Izgleda mi vece trbuh nego nekim curama koje poznam dok su isle rodit. S druge strane znam da kod nekih raste tipa tak do 32.tj.i onda se razlika ne vidi vise tolko nego beba popunjava valjda prostor koji ima i tijesno joj je a trbuh ne izgleda puno veci. Cudno sve to skupa 🤷♀️ ali bas posebno zivotno razdoblje 💕
.
Cure koje ste u zavrsnici, 36+, jel vam trbuh puno veci sad nego prije mjesec dana? Na kilazi ste sigurno dobile dosta jer sad beba nabire. Ili?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji