Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    31. Siječanj 2021. 13:54

Girl1234

https://ibb.co/sHCVgKx

Ideeeeeš!!! Bravo, tako treba i svaka čast na izboru cipele, za to nisam bila sposobna nit pred 20god. 
    anaAn, eto, stvarno ne znam što ti pametnog reći. Tu smo i slobodno se požali, istresi i prdiiii ženo, ne ustručavaj se još i za to. 

Girl1234
    31. Siječanj 2021. 13:58

Petra982

Girl1234

Ideeeeeš!!! Bravo, tako treba i svaka čast na izboru cipele, za to nisam bila sposobna nit pred 20god.
    anaAn, eto, stvarno ne znam što ti pametnog reći. Tu smo i slobodno se požali, istresi i prdiiii ženo, ne ustručavaj se još i za to.

To je bilo samo za sliku 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Ivancica90
    31. Siječanj 2021. 14:14

Girl1234

Ajme, super izgledas :) Nadam se da si uzivala partijanju

Lonmi
    31. Siječanj 2021. 14:44

AnaAn tocno sam slicnu situaciju imala lani. Guzva u bolnici, smjestili me na dr odjel di su mijesali i pacijente s urologije zbog nedostatka mjesta, najgora soba u kojoj je na silu naguran jos jedan krevet, nije bilo mjesta u ormaru vise za mene.
    I da ne kazem da kad sam stigla sam morala cekati s bolovima na stolici da se zena makne i da mi oslobode krevet.
    Zene u sobi su bile ok, ali to je bila ginekologija i najcesce sve za operaciju, svega sam se naslusala.
    A wc... necu ni komentirati. 
    Ne ponovilo se. 

MareiKate
    31. Siječanj 2021. 14:54

Ja sam nakon prvog poroda došla u sobu gdje su već bile dvije rodilje, mene su smjestile na krevet u sredini, koji nije imao utičnicu za krevet da može raditi ono podizanje i spuštanje uzglavlja, a ja kako sam bila rezana, teško sam ustajala i sjedila i baš mi je to trebalo. Curka do mene je već bila valjda 10i dan u bolnici od poroda i nije joj to trebalo i dala mi je da prištekam svoj krevet. Ona je otišla, došla nova curka i sestra skuži da sam ja prikopčana na nju i otkopča me i kaže ne može to tako. Kad sam ja počela režati na nju 🤣 rodila sam jučer, ne mogu se ustat, jedino moj krevet to nema, izvolite naći rješenje. Cura koja je sad došla je obukla tajice i otišla na kavu a ja se ne mogu ustati, trebam to. Kaže ona meni zovite me kad se trebate ustat ja ću vam doći, reko nije problem meni, vama će bit kad vam budem zvonila svakih sat dva 🤣 kad je otišla, rekla sam toj curi, nemoj se ljutit, nije do tebe, samo se borim za sebe. I onda smo nas dvije dijelile jednu utičnicu. K tome mene je toliko boljelo da nisam imala snage ni to uštekavat pa mi je ona... ne mogu zamisliti da mi bude neka oštrokondža u sobi pa da ne surađuje ili je sebična a sve smo u istom sosu.

Ines
    31. Siječanj 2021. 15:11

Hej cure moje 🤗
    Girl zeno 🔝 si, a torta je mljac 🤤🥰
    AnaAn znaci zenska je totalno skrenula 🤦‍♀️🤔 uzas hahha ma  nek si se ti njoj suprostavila, ja isto ne mogu sutjet, meni kad nesto ne pase ja bi i na guzicu progovorila. Samo ti njoj reci, mislim jbt nisi dosla u hotel na odmor, pa da se farbas lickas itd..mislim okej ajde ako ces se nasminkat, da sebi malo podignest raspolozenje tipa malo stavit maskare ajde ne bi nista rekla, al bas da imam ful spa tretman i kojesta glumit no no 🤨 jos pogotovo kad se tako bezobrazno ponasa ono necu ja nista sklanjat, ma nemoj, pa jbt da je prava ne bi ju ni trebala pitat, ponudila bi se sama i rekla ti e pa ajde podijelit cemo ormaric. Al ocito ima svakakvih likusa 🤦‍♀️
    AnaAn i MissGarz drzi te se, drzimo 🤞 da idete sto prije svojoj kuci 🥰 
    Lonmi haha ajoooj jadna znam kako ti je i meni bude kad se par dana zalezim pa uzas nikako se razgibat, a mogu mislit kako je tebi koja ful mirujes 🤦‍♀️🥰 ako nista ajde bar si malo izasla u svijet 😊
    Ivancica dosta imamo slicnu trudnocu osim sto hvala Bogu nemam problema sa secerom, al isto nosim jako nisko, isto sam na mirovanju od 21tj skracivanje cerviksa i ono lagani tempo, zabranjeni odnosi, nista dizat tesko itd. doduse meni nije stalno tvrd trbuh, zna mi biti ali ne kao tebi stalno, eto jedino sto sam ja na Utricima jer sam otvorena za prst jos od 34tj 😊
    Thera jooj draga bez brige rast ce ti jos trbuh, cas stovise tek ti krece rast ako imas jos 2mj do termina..meni je najveci porast bio tamo od negdje 26tj i bas je rastao dosta, eto sad se nekako usporilo zadnjih tj do 2 😊🤗
    Lussi ja sam pokrete preko trbuha prve primjetila vec negdje oko 17tj, bas sam isla sad vidjet prvi video koji sam snimila i bio tocno 17tj i kasnije ih je bilo sve vise i vise..mada meni je posteljica straga, nemam sala na trbuhu, curu sam pocela osjecat sa 16tj i mislim da je to i genetski dosta kad ces pocet osjecat i kad ce ti se vidjet, jer ima tu vise faktora 😊🥰 

Nea 💗

Bubica1
    31. Siječanj 2021. 15:24

Bokić curke, super ste mi s vašim anegdotama. 🤣
    AnaAn, ovo je ko cimerica iz pakla, ali ako ništ drugo, bar ti nije dosadno. 😁
    Mi smo se danas konačno naspavali kak spada, potegnuli do 8. Meni pravo osvježenje jer se inače budim u 6 za posao pa jedva dočekam vikend da ćorim malo dulje. 😉
    Lonmi, baš super da si se malo izvela. 😉 Po meni bi trebala i češće, ova tvoja doktorica mislim da pretjeruje, ali dobro, ona je doktor, a ne ja. 😁
    Trbuh - ja imam dojam da mi zadnjih 2-3 tjedna ništ ne raste pa me onda opet na momente uhvati panika pošto mi je zadnje doktor rekao da je curka malo manja nego bi trebala biti. 🤦 Ma, stalno si neke brige stvaram u glavi nepotrebno. 😕

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    31. Siječanj 2021. 15:32

Bubica1

Mi smo se danas konačno naspavali kak spada, potegnuli do 8. Meni pravo osvježenje jer se inače budim u 6 za posao pa jedva dočekam vikend da ćorim malo dulje. 😉
    Lonmi, baš super da si se malo izvela. 😉 Po meni bi trebala i češće, ova tvoja doktorica mislim da pretjeruje, ali dobro, ona je doktor, a ne ja. 😁
    Trbuh - ja imam dojam da mi zadnjih 2-3 tjedna ništ ne raste pa me onda opet na momente uhvati panika pošto mi je zadnje doktor rekao da je curka malo manja nego bi trebala biti. 🤦 Ma, stalno si neke brige stvaram u glavi nepotrebno. 😕

A gle, i ja ti isto tako mislim. Bas me zanima sta ce sad opet biti u utorak, naravno pod uvjetom da je sve zatvoreno i u redu s cervixom. 
    To ti je tak dok ne zna zbog cega se nesto dogada, onda ti zabranjuje sve zivo tak da se osigura, a ti radis na vlastitu odgovornost. Preventivno ne mrdaj i bok. 
    Takva smotana situacija jednostavno. 
    Dr tj idem i privat, odlucila sam paralelno voditi trudnocu do kraja, on mi se cini malo razumniji od nje. 

Sunflower! 🌻
    31. Siječanj 2021. 15:40

https://ibb.co/3c7SNmz

Samo da vas pozdravim uz popodnevnu kavu! 😘😘

Bubica1
    31. Siječanj 2021. 15:43

Lonmi

Bubica1

A gle, i ja ti isto tako mislim. Bas me zanima sta ce sad opet biti u utorak, naravno pod uvjetom da je sve zatvoreno i u redu s cervixom.
    To ti je tak dok ne zna zbog cega se nesto dogada, onda ti zabranjuje sve zivo tak da se osigura, a ti radis na vlastitu odgovornost. Preventivno ne mrdaj i bok.
    Takva smotana situacija jednostavno.
    Dr tj idem i privat, odlucila sam paralelno voditi trudnocu do kraja, on mi se cini malo razumniji od nje.

A da, ona valjda više zbog sebe da se ogradi da se ne daj Bože nešto ne dogodi kad zapravo nema pojma od čega je to. Ali čim je Jukić rekao da on smatra da nema potrebe za strogim mirovanjem, ja mu vjerujem. Ajde nadam se i držim fige da će i ona popustiti pa da se možeš barem kretati polagano. 😊 Kad ideš ponovo Jukiću? Ja idem sad u srijedu na zadnji pregled kod socijalnog, a onu iduću srijedu 10.02. još Jukiću. Mislim da će mi i kod njega to biti zadnji jer ću krenuti u bolnicu na sve češće preglede pa mislim da nema više potrebe da i kod njega dalje idem.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.