Danice, neće da mi piše na tvoj odgovor direktno pa pišem ovako.
Koje smetnje zaoravo imaš? Jesi linbila hospitalizirana?
Koliko vidim jedino ti ovdje imaš slične probleme kao ja, bogu hvala da su druge cure dobro.
Meni je baš teško, imam bolove za koje mi više ni terapija ne pomaže. Već sam bila u bolnici, odradila tamo što sam trebala, i dalje nemam što nego piti normabele i moliti se.
Isto kao i tebe, ako sam dobro zapamtila, kontrakcije me pate. Ja sam 3x bila zbog njih u bolnici, samo što prije 20 tt ne smiju davati nikakve lijekove.
Tek na zadnjem pregledu kad me dr gledala uzv i kad su počele iskakati kvrge po trbuhu, odmah je dala Cordipin. Mislim da tebi ne smiju ništa dati jer je Cordipin tokolitik i zaustavlja kontrakcije i trudove. Normabel sam isto dobila, kao po potrebi, smijem 3x2mg.
Znam kako ti je, mene danas rastura donji dio trbuha, i uz normiće i magnezij nikako prestati. Što kažeš samo ležim i molim se bar nek malo popusti.
Već sam rekla mužu ne znam kako ću još 3 mj izdražati bolove i da ću kad se porodim završiti na psihi.
Kako se ti inače osjećaš, jesu ti bolovi konstantni ili imaš pauze?
NevaEva da, bas to sve ovisi o građi. Kod nekih kao da skoci kroz noc 😂.
Ruzice i Danice bas mi je krivo cure da trpite takve bolove, jel jako boli ili to je nelagoda?

Mom_of_4, da si me vidjela danas u bolnici, nervoza 2/10 !Napokon sam malo normalnija!
.
Ines, MissGraz, Petra i sve ostale cure, hvala vam na podršci i lijepim riječima. I ja bih da još malo da budemo 2 u 1. Treba mi vremena da se odmorim, a i da sredim neke stvari...nisam još ni bolničku torbu spakovala🤦🏻♀️
.
Jagodice, presladak psić, koja divna boja!
Ines i Lonmi, vi ste baš hot mamas! 🥰🥰
Zara, lijepo te je vidjeti sa nama. ⚘
NevaEva, vjeruj mi da ne znam da li mi je trbuh veći ili nije. Ne dobivam na kilaži, a beba raste uredno, pa mi možda tijelo izgleda manje, a trbuh kao da ne raste. Sutra ću uslikati.
AnaAn nadam se da si dobro! Tlak ti je danas bio za poželjeti! 💗

Lonmi, baš bol. Ja na boluckanja nebi ni reagirala.
Danice, bila sam ja na tokolizi 7 dana u bolnici, za ne poželit nikome.
Tako ti je i meni, i zadnje dane ni magnezij ni normabel doza veća od tvoje baš ne djeluje. Neznam što da kažem, zbunjena sam, teško mi je i eto kažem moliti se Bogu. Budem i za tebe.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Baš sam danas gledala slike iz prve trudnoće, trbuh u sadašnjem tjednu, 31. i 37. Pred kraj je to baš bio veliki bocun! Sad mi ne djeluje tako veliko (moram izmjeriti), još uvijek mogu zakopčat jaknu.
Izmjerila sam si tlak jer me u jednom trenu uhvatila panika da mi se naglo dignuo, ali tlakomjer kaže uobičajeno niski tlak i normalni otkucaji. A booo!
S ovim vremenom budi svoj...
Čuvaj se Ružice! Vjerujem da ti nije lako! Koliko još imaš do kraja?
Tako ti je i meni, i zadnje dane ni magnezij ni normabel doza veća od tvoje baš ne djeluje. Neznam što da kažem, zbunjena sam, teško mi je i eto kažem moliti se Bogu. Budem i za tebe.
Zao mi je da je tako, mogu misliti kako ti je, izdrzi jos malo 😔.
Saljem zagrljaje i drzim fige da bude bolje 🤗🤞
.
Emmie hvala draga 🥰

Da, baš boli. Inače, mogu istrpiti i stisnuti zube, ali kad uhvati lupala bih glavom o zid, doslovno.
Joj Ružice, čula sam za tokolizu u infuziji da je očaj živi, ali kad nema drugog načina. Ti imaš još malo, nemoj se obeshrabriti, još malo pa ćeš držati svoju sreću u naručju.
Hvala ti, bit ćeš i ti u mojim mislima i molitvama ♥️
Ruzice, Danice i mi cemo moliti s vama i za vas. Drzite se cure, bit ce to sve ok. 🙏❤
.
Lonmi, nesquikom se nalijevam redovno. To mi dodje umjesto slatkisa. 😂 Kao, tjesim se, pijem ga s mlijekom bez masti pa nije neko zlo za jetrene. 🤭
Ubacim i zlicu u gris i takooo... ovisna sam o njemu bila i prije trudnoce, aliii sad nesto posebno, ne smije ga nikad falit doma. 😅

Petra982, nadam se da se osjećaš bolje. Možda nisi dugo jela, pa malo šećer opao? Ali super je da je tlak i srce ok!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji