Hvala tiJagodice💖
Pa da,ja bi isto voljela probat..iako sam prvo mislila proguglat cu i uzet moja mi se najvise svide,ali defitnitivno cu uzivo to ic pogledat, dok kuma kaze idemo-idemo
Voda, hrana i strpljenje i za Zg🤣 i moj odlazak piskiti svako malo,ima da poludi🤣🤣🤣 iako ja se umorim zacas🤣 bili smo u mjesecnoj kupovini i valjda nam je sat vremena trebalo dok sve kupimo, dosla sam doma i nikud nikam😅
Isto tak u subotu, isla sam u tedi,pepco i kik, nosila punu vrecicu i jedva cekala doc doma i lec🤣🤣
.
E da cure, jel moraju bit japanke zabolnicu?Vidjela sam u Tediju neke obicne natikace za 26kn🤣🤣
I u Pepca sam uzela neke papuce,doslovno izgledaju ko da ih nosis tjedan dana i bacis u smece hahahah
.
Ja imam macete iz lidla🤣 uzimala sam neke u dmu i bratee to je tupo,meni to nista ne pomaze hhaha pa sam se vratila onima iz Lidla, cist su mi okej i posluze svrsi🤷🏼♀️
Znaci lidlove su dobre? Ne porezes se jako? Imam doma jos neki paket nekih jednokratnih ali meni to izgleda slabo i sitno.
Uopce necu znat sta misli ginicka dok se tamo rasirim a s jedne str ima dlaka s druge nema. Jedne duge, jedne kratke 😂
E baš ste me sad nasmijale, super mi je ova pozitiva. 🤣🤣😁
Hvala vam cure za info za vjenčanu kumu. 😊 Neću onda ni spominjati da nije udana, a prema tome šta kažete, ni oni vjerojatno neće pitati.
Dlake - meni na nogama isto jako sporo rastu, gotovo da ih i nema. Ali primijetila sam kad ih obrijem da me nakon toga koža jako peče. Baš je neugodan osjećaj i traje cijeli dan. A ako ih nečim namažem, onda je još gore. Dal je to isto do trudničkih hormona, nemam pojma. 🤷 Ali zato s gospođom nemam takvih problema, ona valjda voli dok nema "kose". 🤣🤣
Ja ti nakon brijanja napravim piling od maslinovog ulja i pure (ne svaki put, onako, ljeti jednom tjedno, zimi jednom mjesecno jer se manje brijem zimi 😁)... koza bude k'o svila. Inace mi je koza isto osjetljiva, pogotovo potkoljenice nakon brijanja, ali taj mi je trik otkrila prijateljica i super je. Valjda maslinovo ulje nahrani kozu i ne pecka nista, a bude takoooo mekana koza.
Ja nasla neke u
Lidlu njihove a podsjećaju na mach 3 .. realno za ovu živicu pokosit triba let lampa ona sta se prasci pale jer je dlaka postala mi dvrdokorna neda se.il da se polijem cidokorom onom tekucinom sta iskorjenjuje travu hahahha.. dala bi ja muzu da me obiđe Al i gospoja je sva otecena pa ako je vidi u svakakvim obliku bojim se nece joj primirisat vise nikad ahhahahah bolje da svasta ne gleda
Pozdrav drage! Čitam vas redovito, ali vas ne želim zamarati svojim boljkama, sve ste mi super raspoložene i želim vam da takve i ostanete.
ALI, sutra idem na pregled kod svoje dr. (navijajte da se cerviks nije još skratio). E sad mene pati, što mi je rodnica sva iznutna bolna, danas sam stavljala utriće i jedva sam uspjela. Mislim da sam ipak pokupila neku beštiju preko one nesretne sonde.
Jel soc ginići rade cer.briseve ili prave oko toga frku? Nekako mi ova moja izgleda škrta na pregledima pa se bojim da će mi uskratiti.
Pozdrav drage! Čitam vas redovito, ali vas ne želim zamarati svojim boljkama, sve ste mi super raspoložene i želim vam da takve i ostanete.
ALI, sutra idem na pregled kod svoje dr. (navijajte da se cerviks nije još skratio). E sad mene pati, što mi je rodnica sva iznutna bolna, danas sam stavljala utriće i jedva sam uspjela. Mislim da sam ipak pokupila neku beštiju preko one nesretne sonde.
Jel soc ginići rade cer.briseve ili prave oko toga frku? Nekako mi ova moja izgleda škrta na pregledima pa se bojim da će mi uskratiti.
Ja sve obavljam kod soc.gin, samo 2 puta bila privatno jer je naravno bolji uzv. Jedino sto te cervikalne moras sama nosit na predaju za analizu, ja sam bila narucena u 7h ujutro na briseve i odma to nosit
Hahahahha Mom najjaca si!
.
Mene je strah da mi muz nece htjet blizu nakon sto vidi porod. Cure ciji su muzevi bili, je l' vide oni tu svasta ili ih onako drze kraj glave i ne daju im dolje gledat? 😁 kad sam citala da na porodu bude svasta, od kakanja, raznoraznih mirisa itd., jos da se mislim uz svu muku ajme meni majko mila pa muz mi to gleda 😱
Meni su isto iz lidla one neke obicne za muske najbolje a jeftine su. Doduse fakat ih jako malo koristim jer depiliram noge, znaci pazusi i damica i za to su mi super! Muz ih uzme dok se brije pa imam doma. On isto samo ficlek brije jer ima gustu bradu pa tipa brije sto izraste izmedju oka i tog dijela u ravnini s nosom i vise da poravna. Njemu te isto najbolje, ostre su.
E ne mogu si ni zamislit da me netko s tim ide dirat po intimnom podrucju, ja cu se za mjesec dana pocet svaki dan za slucaj da rodim mjesec dana prerano da me nitko ne dira dolje 😂
Ja sve obavljam kod soc.gin, samo 2 puta bila privatno jer je naravno bolji uzv. Jedino sto te cervikalne moras sama nosit na predaju za analizu, ja sam bila narucena u 7h ujutro na briseve i odma to nosit
Hvala ti! Nadam se da nije neka velika frka, samo mi još i to treba
Ako mi bude uzimala te briseve, to nema nikakvog utjecaja na cerviks? Mislim, ne čačka direktno po njemu? Ja sam totalni tudum po tim pitanjima, a i baš me strah šta će mi sutra reći
Hahahahha Mom najjaca si!
.
Mene je strah da mi muz nece htjet blizu nakon sto vidi porod. Cure ciji su muzevi bili, je l' vide oni tu svasta ili ih onako drze kraj glave i ne daju im dolje gledat? 😁 kad sam citala da na porodu bude svasta, od kakanja, raznoraznih mirisa itd., jos da se mislim uz svu muku ajme meni majko mila pa muz mi to gleda 😱
Misli mi citas.. i mene to zanima i strah me odgovora.
.
Mom slazem se, neke stvari je bolje da ne vidimo jedni na drugima 😅 moj ni ne zna jos da imam pipak..
.
Ja se taman opustim tu s vama, zatvorim oci, sjetim se poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji