Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    24. Siječanj 2021. 19:00

mom_of_4

Petraahhahaha E mos mislit kad ja ko bedevija neka stanem pa se pipam pa neznam kud udaram auuu narast ce mi dlake i tamo Di ih nema.ne biram sve povučem mačetom ..hahahhahaha i gospoja osjeti kad je vrime za britvu pa jadna ude u sebe ,stisne se i ne pusta..dodem na pregled ko s ratišta da sam dosla dr kaze Oho ksena ratnice bas si se potrudila ahahhaha lahhahaha

Koju macetu koristis? 😂
    Ja kupujem one od nivea, ali nisu dovoljno jake za celicne stupove, otupe od 2 poteza 😂

Lonmi
    24. Siječanj 2021. 19:03

Jagodica125

NevaEva

E i Jagodica, meni isto kao da tu i tamo sfali zraka i cujem se da disem glasnije. Nije stalno i od nedugo je tako ali da.. drukcije. Jesu se tebi javili ovi za tecaj mozda?
    Tecaj - nisam jos nista dobila, nadam se sa zutra bude mail stigao. Ipak je tecaj u srijedu🤔
    .
    Glasno disanje - da, ne stalno, nego s vremena na vrijeme, posebice navecer kad legnem, uspuhana nakon tusiranja, mazanja, legnem u krevet i bas onak reki bi njemci "schnaufen" 🤣 sve me sram pored decka koji ono gleda kao da sam maraton odtrcala🤣
    .
    Brijanje - ajoj, ja cu se potrudit biti dolje sredena za porod (zvuci i meni kao science fiction🤣znam), jer znam kako mi je bilo brijanje prije operacije endometrioze u Vinogradskoj. To nije bilo cure moje brijanje, nego brate struganje sa nekom tupom rekla bi mom_of_4 macetom🤣 brijala me neka mlada sestra, mene lagano supila vec priprema za narkozu, ali znam da je bilo brzo i neoprezno😤

Jaooo, pa ne rjesavaju oni to sa onim trimerom?
    Znas sta, ja si ne mogu zamisliti da me neka zivcana sestra kojoj to sve ide ko po traci ide brijati po tom području, uffffff. 

Bubica1
    24. Siječanj 2021. 19:09

E baš ste me sad nasmijale, super mi je ova pozitiva. 🤣🤣😁
    Hvala vam cure za info za vjenčanu kumu. 😊 Neću onda ni spominjati da nije udana, a prema tome šta kažete, ni oni vjerojatno neće pitati.
    Dlake - meni na nogama isto jako sporo rastu, gotovo da ih i nema. Ali primijetila sam kad ih obrijem da me nakon toga koža jako peče. Baš je neugodan osjećaj i traje cijeli dan. A ako ih nečim namažem, onda je još gore. Dal je to isto do trudničkih hormona, nemam pojma. 🤷 Ali zato s gospođom nemam takvih problema, ona valjda voli dok nema "kose". 🤣🤣

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

24. Siječanj 2021. 19:11

I ja se jezim od toga da mi netko s tupom macetom prilazi mojoj madam.. uredit cu ju nekak ispod pletenice i pipka. 
    .
    Spaga, da, tak sam i ja to dozivjela Lonmi 😂 

24. Siječanj 2021. 19:14

Hvala ti Jagodice💖
    Pa da,ja bi isto voljela probat..iako sam prvo mislila proguglat cu i uzet moja mi se najvise svide,ali defitnitivno cu uzivo to ic pogledat, dok kuma kaze idemo-idemo
    Voda, hrana i strpljenje i za Zg🤣 i moj odlazak piskiti svako malo,ima da poludi🤣🤣🤣 iako ja se umorim zacas🤣 bili smo u mjesecnoj kupovini i valjda nam je sat vremena trebalo dok sve kupimo, dosla sam doma i nikud nikam😅
    Isto tak u subotu, isla sam u tedi,pepco i kik, nosila punu vrecicu i jedva cekala doc doma i lec🤣🤣
    .
    E da cure, jel moraju bit japanke za bolnicu? Vidjela sam u Tediju neke obicne natikace za 26kn🤣🤣
    I u Pepca sam uzela neke papuce,doslovno izgledaju ko da ih nosis tjedan dana i bacis u smece hahahah
    .
    Ja imam macete iz lidla🤣 uzimala sam neke u dmu i bratee to je tupo,meni to nista ne pomaze hhaha pa sam se vratila onima iz Lidla, cist su mi okej i posluze svrsi🤷🏼‍♀️

24. Siječanj 2021. 19:15

Meni se bebolino danas namjestila negdje nisko i staalno moram piskit i imam pritisak hahah vec sam dosadna muzu kolko idem iz kutne do wca🤣🤣🤣

Lonmi
    24. Siječanj 2021. 19:17

Ja se jezim medicinskog osoblja, ne mogu si pomoci. Konkretno bolnickog osoblja do kad se ne uvjerim sama da su ok. 

Najvise se jezim onih slucajeva kad bebi nest je poslije poroda, tipa zutice, poviseni crp itd. i toga da mi netko odvodi dijete od mene i određuje kad cu ga vidjeti ko da nije moje. 
    Znam da su tamo da pomognu i da ih trebamo i to sve, ali jezim se toga da netko radi nesto takvo nekome mojemu bez mojeg nadzora. 
    Nadam se da ce me to pustiti 😬

Girl1234
    24. Siječanj 2021. 19:18

Hahaahah, ja svoju gospođu nisam vidila ima mj il dva. Nezz kakva je vise 😂 nakon brijanja napamet tus bude ko da smo svinju klali 😂
    I da, ja sam to za noge bila komentirala... Dlake se skroz prorijedile :))

Cure, sretno svima na pregledima sutra :)
    Bubice, mozes li, pliz, dodati moj pregled 23.2.? Hvala ti :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    24. Siječanj 2021. 19:18

NevaEva moju spagu ne pustaju, opet me zacimnulo 😬😂

• MissGraz
    24. Siječanj 2021. 19:20

https://ibb.co/M9Vz7Hf
    Evo ja koristim ove muske macete. 🤭 isprobala sam sve i svasta od tih britvica, ali uvijek se vratim na ove... nisu ostre da ti krv krene, a sve skidaju odlicno bez puno muke. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.