Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    24. Siječanj 2021. 18:40

Petra ahhahaha E mos mislit kad ja ko bedevija neka stanem pa se pipam pa neznam kud udaram auuu narast ce mi dlake i tamo Di ih nema.ne biram sve povučem mačetom ..hahahhahaha i gospoja osjeti kad je vrime za britvu pa jadna ude u sebe ,stisne se i ne pusta..dodem na pregled ko s ratišta da sam dosla dr kaze Oho ksena ratnice bas si se potrudila ahahhaha lahhahaha 

mom_of_4
    24. Siječanj 2021. 18:42

NevaEva placem na tvoj pipak i zamisljam doli pipak ko
    Od hobotnice ahahhahah samo te plesne kad se približiš ahhahahahha a brale sta je ovo doslo ahhahahahhahah

24. Siječanj 2021. 18:42

Lonmi nisu, sjedi ti nisko, mene je cuknulo neki dan kao da me povuklo za neki zivac kroz moju madam, kratko i ostro, sekunda. Guglala, normalno. 😂
    .
    Puzeva mast, ma daj.. nisam ni znala da toga ima. Ako ih uspijem zadrzat ovako dolje, super, ako ne, probat cemo i puzeke, zasto ne 😅
    .
    Petra, hvala! Pletenica it is. ☺

Jagodica125
    24. Siječanj 2021. 18:44

Lussi - tebi trudnicki hormoni "dobro stoje", na onoj slikici sa Leom (ako sam dobro zampatila ime buhtlice) bas imas onaj "mommy glow" 🥰 e da, kaj si pisala za kolica - nema do probanja uzivo. Ja osobno nisam pobornik online kupovine, ja to kao i Ines moram popipati, vidjet live, pa onda odlucim. A posebice takav big deal kao kolica - nije da kupujemo auto (🤣), ali ipak su to nama prvorotkinjama prve bebice i sve mi spansko selo, meni je bas bilo dobro kolica gurati po ducanu. Vidis prednosti, mane, kaj ti se svidja, kaj ne, nakon sto ti tete pokazu, ja sam probala sama zamjenit i nastelat, sklopit i rastvorit i odgovor na 1001 pitanje. Tako da defintivno si uzmi poslijepodne, dosta vode i koji sendvic 😅🥪i pravac City pa skicni modele koji te zanimaju sada dok jos mozes hodati i biti nesto maaalo dulje na nogama 🤣🥵🤰a da ne kazem na koliko onih stvari u ducanu naletis "15% na ovo", "20% na ovo", "ako uzmete ovo ide jos 10%na ovo"👍
    .
    Brijanje - ja to rijesavam uz pomoc ogledalca 🤷‍♀️ jest sa mozda nisam 100% temeljita, ali ne mogu vise trbuh natezat niti glavu toliko saginjat🙈🙊🙉 a i vas kako ste napisale, lakse je ako bikini zonu odrzavam redovno, ako bude suma striborova, jao meni...primjetim da mi je koza puno osjetljivija, sad imam pristice, jer sam se prekjucer brijala, namazala sa onim losionom za nadrazenu kozu i opet kaos🤪
    .
    Krstenje - meni se cure moje ova moja frendica "kuma to be", ne javlja nista, bas sam maloprije pricala sa dragim da je sutra vec 25., kraj mjeseca, a oni su planirali do Pepelnice (17.02.) to "obaviti", vjencanje i krstenje 2u1. Iskreno, ne vjerujem da je to izvedivoy i da budem skorz iskrena, ne bih imala niiiista protiv da to bude odgođeno🤷‍♀️ no hard feelings😇

mom_of_4

NevaEvaplacem na tvoj pipak i zamisljam doli pipak ko
    Od hobotnice ahahhahah samo te plesne kad se približiš ahhahahahha a brale sta je ovo doslo ahhahahahhahah

😂😂😂😂
    Tvoja se uvuce ko puz u kucicu, ja dobijem pipak. Sve smo pokrile 😂

• Tea2807

Ok, znaci nisam jedina s akrobacijama u tusu 😂😂
    Depiliranje nema sanse da bi podnjela, a kazu da nakon brijanja bude bas bolno, jer se brijanjem dlake ocvrsnu jako pa depilacija boli vise nego da stalno depiliras. 
    Macak mi legnuo na trbuh, i kak on prede tak se malac javio, lupnuo me par puta. Ja sva sretna, bas mi to bilo slatko, stavljam deckovu ruku na trbuh, a on se unutra smiri 😂

24. Siječanj 2021. 18:47

E i Jagodica, meni isto kao da tu i tamo sfali zraka i cujem se da disem glasnije. Nije stalno i od nedugo je tako ali da.. drukcije. Jesu se tebi javili ovi za tecaj mozda?

Petra982
    24. Siječanj 2021. 18:48

😂😂😂😂 dobre ste!!! 

Jagodica125
    24. Siječanj 2021. 18:55

NevaEva

E i Jagodica, meni isto kao da tu i tamo sfali zraka i cujem se da disem glasnije. Nije stalno i od nedugo je tako ali da.. drukcije. Jesu se tebi javili ovi za tecaj mozda?

Tecaj - nisam jos nista dobila, nadam se sa zutra bude mail stigao. Ipak je tecaj u srijedu🤔
    .
    Glasno disanje - da, ne stalno, nego s vremena na vrijeme, posebice navecer kad legnem, uspuhana nakon tusiranja, mazanja, legnem u krevet i bas onak reki bi njemci "schnaufen" 🤣 sve me sram pored decka koji ono gleda kao da sam maraton odtrcala🤣
    .
    Brijanje - ajoj, ja cu se potrudit biti dolje sredena za porod (zvuci i meni kao science fiction🤣znam), jer znam kako mi je bilo brijanje prije operacije endometrioze u Vinogradskoj. To nije bilo cure moje brijanje, nego brate struganje sa nekom tupom rekla bi mom_of_4 macetom🤣 brijala me neka mlada sestra, mene lagano supila vec priprema za narkozu, ali znam da je bilo brzo i neoprezno😤

Lonmi
    24. Siječanj 2021. 18:58

NevaEva

Lonmi nisu, sjedi ti nisko, mene je cuknulo neki dan kao da me povuklo za neki zivac kroz moju madam, kratko i ostro, sekunda. Guglala, normalno. 😂
    .
    Puzeva mast, ma daj.. nisam ni znala da toga ima. Ako ih uspijem zadrzat ovako dolje, super, ako ne, probat cemo i puzeke, zasto ne 😅
    .
    Petra, hvala! Pletenica it is. ☺

Kao da imam spagu kroz gospođu i netko ju je potegnul, eto tak je bilo. 😂

Pipak 😂 i ja sad zamisljam kako bi izgledao pipak 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.