.
Strije sam i ja dobila tako negdje oko 26-27 tj, par njih jako nisko, isto ih ja nisam vidjela uopce nego muz… i onda sam nastavila mazat to podrucje duplo u odnosu na ostatak trbuha i na tom je i ostalo… nisu se dalje sirile. 👌
Joj to i ja planiram, danas sam se vec posteno namastila 😂 stvarno su ful nisko, udaljenost od tih strija do pupka je kod mene nekih 15cm i nisu klasicne crte nego vise flekice. Ne planiram bit manekenka ili nesto al voljela bi da nemam strije.. :/ Nisam imala problema s kilazom prije, pijem 2.5-3l tekucine dnevno, mazem se od kad sam saznala da sam trudna bez da sam fulala 1 dan i dobila sam 7kg u trudnoci do sada pa si mislim da nije do mene nego ako mora biti i ako nemam rastezljivu kozu, dobit cu ih. Bedira me to. Voljela bi da je sve po zasluzi u zivotu 😂😂
.
Drago mi je da prehrana djeluje. Mozda sutra budu bolje vrijednosti pa te posalju s dijetom doma. Javi dok saznas. 💪🤞
.
Dlake - ja se depiliram na opip i pogadjanje 😂😂 na osjetljivom podrucju, gospodja, dama, kraljica, znate na kaj mislim 😂 a noge idem na depilaciju. Isla bi sve ali me boli, nisam ni prije voljela trpit tu bol pa necu ni sad. Za porod mi carica mora cijela bit izdepilirana? 😂😂 Neovisno jel vaginalni ili carski?
E da, meni dlake na nogama stvarno sporije rastu, skoro pa nikako, isto tako obrve i nadusnice... a "dama" i pazuh isti tempo kakav e i bio... cudna li stanja 🤔
Hahahahha, ne daj se Mom 😂 ja isto svu toplu vodu potrosim, a tek da me neko snima kakve akrobacije izvodim... 🤦♀️
😂😂😂😂😂 Mom sad imam scene u glavi 😂😂😂 da, nije ni meni bas lako, pipak, nagadjam 😅 od trbuha ne vidim, sagnut se ne mogu tolko.. MissGraz isto tako kod mene. Na nogama imam puuuno manje i nekak su mekanije 🙂
Da ne mislite sad sta je pipak.. 😅 nista, pipam sam htjela napisat. Nemam pipak nikakav na intimnom podrucju.
Al ste me nasmijale...i ja vas cituckam kad stignem..malo se stignem javiti pored djecice...maleni mi je u fazi prohodavanja tako da veselo plus tri skolarca..sou..prijateljica je danas otpustena iz rodilista, salje mi slike..presladak je maleni..ajme onaj osjecaj jedva cekam opet dozivjeti..eto jedino sto je ta rana od carskog boli..negdje ste spominjale da se zene i nakon vag znaju sporije oporavljati...ma ja mislim da je to neusporedivo...def sam uvijek za prirodni porod..
robica,oprema i ostalo mi je sve manje vise spremno jer sam eto prije godinu rodila,a i opet je decko tako da se sve ponavlja..nemam puno sto nadodati..jedino cu uzeti kolica za blizance...kisobran..i to je to.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
.
Strije sam i ja dobila tako negdje oko 26-27 tj, par njih jako nisko, isto ih ja nisam vidjela uopce nego muz… i onda sam nastavila mazat to podrucje duplo u odnosu na ostatak trbuha i na tom je i ostalo… nisu se dalje sirile. 👌
Joj to i ja planiram, danas sam se vec posteno namastila 😂 stvarno su ful nisko, udaljenost od tih strija do pupka je kod mene nekih 15cm i nisu klasicne crte nego vise flekice. Ne planiram bit manekenka ili nesto al voljela bi da nemam strije.. :/ Nisam imala problema s kilazom prije, pijem 2.5-3l tekucine dnevno, mazem se od kad sam saznala da sam trudna bez da sam fulala 1 dan i dobila sam 7kg u trudnoci do sada pa si mislim da nije do mene nego ako mora biti i ako nemam rastezljivu kozu, dobit cu ih. Bedira me to. Voljela bi da je sve po zasluzi u zivotu 😂😂
.
Drago mi je da prehrana djeluje. Mozda sutra budu bolje vrijednosti pa te posalju s dijetom doma. Javi dok saznas. 💪🤞
.
Dlake - ja se depiliram na opip i pogadjanje 😂😂 na osjetljivom podrucju, gospodja, dama, kraljica, znate na kaj mislim 😂 a noge idem na depilaciju. Isla bi sve ali me boli, nisam ni prije voljela trpit tu bol pa necu ni sad. Za porod mi carica mora cijela bit izdepilirana? 😂😂 Neovisno jel vaginalni ili carski?
Daa, kod mene isto tako. Znaci pazila sam na to od pocetka, te kremice, te voda, bla bla... i eto ih svakako. Meni isto tako vise izgledaju kao da su kapilare popucale lagano, pa je ono kao fleka... nisu nesto izrazene, ni tamne, pa se tjesim da ce cudom nestat nakon trudnoce. Ali ako nam i ne nestanu, malo dublje gace od kupaceg i eto ga, sreca pa su nam nisko... 😁
Btw, moja prijateljica je imala uzasne strije nakon poroda i necete vjerovat cime ih je rijesila - puzevom kremom sa TOP SHOPA !! Ja nisam mogla vjerovat jer su joj stvarno bile uzasne. I tako mi na plazi, zena se skinula, ja gledam i ne vjerujem... mislila sam da je radila nesto estetski. Ali ne... kaze ona 2 mjeseca puzeve kreme i pocele polako nestajat... ne skroz, ali ako se ne zabuljis ne bi ih ni primjetio... moram je bas ovih dana pitat je li nastavila s tim i jesu skroz nestale onda na kraju.🤷♀️
NevaEva, ne treba. Ovdje prije poroda obriju područje koje zarežu zbog epiziotomije, a gore možeš i pletenicu što se njih tiče. Ja s drugom nisam stigla nit na brijanje nit na klistir, a ne sjećam se nit da sam se uspjela srediti sama. Za carski nemam pojma.
Da ne mislite sad sta je pipak.. 😅 nista, pipam sam htjela napisat. Nemam pipak nikakav na intimnom podrucju.
😂😂😂
I ja sam akrobat pod tusem, fakat su dosadne te dlake, vise ne znam s cim bi ih tretirala.
Cupanjr nebi podnijela sad, da me netko nateze za gospođu. Bas sam ju gledala, sva je ljubicasta 😂😂.
Mogla bi ju zvati Violeta 😂.
Curee kako je mene presjeklo kroz trbuh i kroz gospođu, kao da me netko s nozem piknul, i tako par puta.
Nisu to valjda neki simptomi otvaranja ili nest takvo?
Di je jos pregled.
Mom of 4 hahahahaha znaci ne mogu,uvijeek me nasmijes
Bitno da nekako uspijes🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji