Nista mi ne govorite. Moja je porcija za rucak danas bila veca od muzeve, cak je i on to komentirao 😂😂 jeli smo spagete s piletinom i sampinjonima u umaku od vrhnja i curryja i sve preliveno limunovim sokom. I nisam mogla ustat od stola sigurno 10 min, to mi se nikad nije dogodilo. Sad zalegla na kauč. Mislim da mi se i beba prejela. Hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Oprema za bebu-pratim vas ali ne pišem ništa jer ja tu totalno zaostajem za vama. Imam ukupno jedan bodi🙈🙈 I to sam kupila jer me sram. Kolica ćemo dobiti od njegovog brata pa o tome ne moram brinuti. Krevetiće sam gledala ali to će vjerojatno kupiti moji. Prijateljica ima hrpu nenošene i par puta nošene robice od veličine 50 nadalje pa ću prvo pogledati dal mi je to ok i kaj mi još fali. Za izlazak iz bolnice bi mu voljela kupiti ali čekam da me nešto baš oduševi. Za sebe još nemam ništa,nekako se nadam da ću to obaviti u par dana sad kad budem doma. A do tad zapisujem sve kaj ste vi kupile.
Jaoo i ja bi ove mini pavlove 😍
31. je muzu i meni peta godisnjica braka pa nas (sebe) mozda pocastim nekom tortom u to ime 😆
Prosli vikend zarazih vas s Pavlovom, a danas sam napravila cokoladnu tortu:
https://ibb.co/7yQfbdv
Mljac!
Dosta vise sa slatkim! 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jucer i danas sam si napravila slane kokice i kombinirala ih s coca colom-joooj sto je dobroooooo..
pa to ne radim ni kad nisam trudna, tada nikad ne pijem coca colu jer ju smatram smecem... ne znam kaj mi je...
Toliko o junacima od mene...
Uff pridruzujem se ovisnicima o coli,sad saljem muzu sta sam sve pojela (pozderala) i na kraju zalila sa zdravom colom 😂 on kaze ajde bar si uzela bez secera,a ja onak neeee onom bas zdravom zdravom😂😂😂
Emmie sitila sam se danas sta si rekla vjerovatno mi je probava proradila zbog pregleda koji se blizi ahhaha
Lonmi prvo nek me pregleda i kaze nista ti nije pa cu mu rec koliko sam kilava i troma..i ja se veselim ožujku hahaha em mi je rodjendan em se blizi dan d.ajme danas mi ruke otečene cudno odmah mi tlak skoci od sekiranja shhahaha(bilo bi pravo cudo da ne zugamo)..dode mi da zaspem i probudim se u travnju doslovno ..pa ja 13.2 ulazim u 7 mj opa nije sala Al svejedno haahah dan ko godina kad nemas zraka i nemozes disati..danas je netko spomenuo da jedva dise pa i meni kao da slon sjedi na plucima
Koliko ja znam, steznik se ne preporučuje na svoju ruku. Na sv duhu također prolazi fizioterapeut i možeš ga pitati o tome. Ali generalna preporuka je ne, pusti da stvari idu svojim tokom, osim ako nema neki problem pa ti treba. Prije se to masovno koristilo, ali danas je stav da ne treba… Tako kažu i na nekim trudničkim tečajevima.
Pa kao i sa svim, svako po svom nahođenju, ja neću, nisam imala potrebe za tim i ne vidim svrhu.
Meni je korisnije nakon poroda bio jastuk za hemeroide iako nisam imala hemeroide. Muž mi ga je kupio prvi dan i donio u bolnicu i sjedila sam na njemu sigurno jedno mjesec dana od poroda. Ovaj put ga pakiram pod obaveznu opremu 😁
Ja sam isto to cula. Bila sam na trudnickom u Trogiru jer mi je sestra dole patronazna i rekli su da ne. Da treba bas to, pustit da se sve vrati u svoje stanje prirodno. Ja ga necu kupovat
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hahaha bas sam se nasmijala,a jesmo ko babe a😂😂😂 meni jucer bio uzasaaan pritisak skroz dolee,nisam skoro mogla ni hodat mislila sam ispast ce mi sve😱 ne znam od cega, Jel maternica ili jer se mali vec smjestio glavom dole🤷🏻♀️
Jel bi pomogo magnezij? Jeste ga vi uzele na preporuku doktora ili? Znam da ste pisale da je neki bolji od drugih al nisam skrinsotala naravno🤦🏻♀️
Da, meni ga je dr.stavio u terapiju tj. preporucio. Moze se koristit u trudnoci i ne steti. Ja sam u pocetku uzela sumeci, kad sam imala manje bolove u kukovima i bilo je ok. Kako trudnoca napreduje, vise mi nije odgovarao i uzela sam magnezij 375 direkt. On se ne rastapa kao sumeci nego ide direkt u usta, kao prah. I odlican je i super mi je pomogao. On je za opustanje misica.. U slucaju da ga uzmes vise, dobijes proljev 😊 ali znaci, jedan dnevno i mirna si.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji