Za vege lasagne ima masa kombinacija.
Ricotta i špinat ili crveni radić i šampinjoni, ragu od tikvice i patliđana... Da ne nabrajam sada.
Ne kupujem gotove lasagne, uvijek zamjesim sama, na 100gr oštrog brašna 1 jaje i mrva soli. Imam mašinicu pa razvučem. Tu nema kuhanja prije nego posložim sve navečer i u pećnicu dan poslije. Pašta upije i bude sočnije.
I ja volim pelate, al unazad 10 god kupujem pomidor isključivo u staklu jer kažu da kiselost pomidora nagriza konzervu pa ispušta unutra svašta.
Cure losos slobodno jedemo, jelda? Bilo kakvi?
Ja imam nekog iz lidla sad doma.
I dal jedete gljive, konkretno sampinjone?
Losos smijes ali ne onaj sirovi samo dimljeni, nego file pa peces. Ja sam jela vise puta a znas da trtarim oko hrane.
Ja ti od hrane samo gljive ne jedem tak da ja ne.. sampinjone. U juhici mislin da sam neke vrganje jela u ljeto.
Gljive da, losos samo termički obrađen. Sanjam onaj dimljeni kad bebo dođe i školjke i feta sir... 😭
Ne pričam puno s trbuhom, osim kad pretjera s lupanjem 😂😂😂 al ga stalno gladim.
Mala mu stalno priča i pjeva.
I vino i pivu popijem u malim količinama za gušt uz jelo. Možda 2x mjesečno.
Cure losos slobodno jedemo, jelda? Bilo kakvi?
Ja imam nekog iz lidla sad doma.
I dal jedete gljive, konkretno sampinjone?
Losos smijes ali ne onaj sirovi samo dimljeni, nego file pa peces. Ja sam jela vise puta a znas da trtarim oko hrane.
Ja ti od hrane samo gljive ne jedem tak da ja ne.. sampinjone. U juhici mislin da sam neke vrganje jela u ljeto.
Imam bas sirovi file, planirala sam ga peci pa neki krumpir pokraj 😊. Slabo ribu jedem.
Ja ti po noci sanjam vino 😂
Gljive da, losos samo termički obrađen. Sanjam onaj dimljeni kad bebo dođe i školjke i feta sir… 😭
Ne pričam puno s trbuhom, osim kad pretjera s lupanjem 😂😂😂 al ga stalno gladim.
Mala mu stalno priča i pjeva.
I vino i pivu popijem u malim količinama za gušt uz jelo. Možda 2x mjesečno.
Ja bi dosla k tebi da mi kuhas 😂. Bar na tj dana. 😂
Lonmi mozda si samo napuhnuta ili je busa narasla od trudnoce ili se bebica tako namjestila. 😁 ako zelis malo pripazis ako ne imas vremena pazit nakon poroda. 😎 Losos slobodno papamo, prefina i zdrava ribica. 😊
.
Thera super si dekorirala rucak. 😊 a rcp za kolac je super, volim mascarpone, recept je spremljen, hvala! 😎
[/ url
Nikako mi nije lako ulazit na forum dok pokusavam smirit jetrene 😂 kod mene danas leso meso, integralna tjestenina na maslinovu ulju sa kuhanom brokulom i cvjetacom... juhuuuu! Za desert digestive keksic LIGHT 😑, a umjesto cole limunada sa malo meda. Okusa je boljeg nego zvuci ajde. 😂 moram priznat svrbez se smiruje, sad je li do prehrane ili sta, nemam pojma... trudim se stvarno. Zao mi samo muza sto jede jadan isto sto i ja, da ne moram duplo kuhati... 🤭 ali cim udjem ovdje kriza mi je, pogotovo kad sam vidila onu Pavlovu - krizaaaa brate. Jaooooo, kad rodim, kaaaakav ce to cheat day bit pun "junaka". 🥳🥳🥳🥳
Steznik - ja cu si ga kupiti, nisam jos cula da je nekome naskodio, ali svakako cu se posavjetovati sa fizio u bolnici prije nego ga pocnem nositi.
Za vege lasagne ima masa kombinacija.
Ricotta i špinat ili crveni radić i šampinjoni, ragu od tikvice i patliđana… Da ne nabrajam sada.
Ne kupujem gotove lasagne, uvijek zamjesim sama, na 100gr oštrog brašna 1 jaje i mrva soli. Imam mašinicu pa razvučem. Tu nema kuhanja prije nego posložim sve navečer i u pećnicu dan poslije. Pašta upije i bude sočnije.
I ja volim pelate, al unazad 10 god kupujem pomidor isključivo u staklu jer kažu da kiselost pomidora nagriza konzervu pa ispušta unutra svašta.
Njam njam 😋 mogla bi upregnuti mamu ili svekrvu nakon poroda da mi usliše želju jednom 😁 kad sam s prvom bila trudna i ala sam vremena na pretek i svašta sam tada kuhala. Onda godina dana uz nemoguću haharicu samo brzinski recepti, i sad prvo život u ljetnoj kuhinji pa u najmu, nit znam gdje su mi svi alati za kuhanje nit mi se da su takvim uvjetima pretjerano kuhati. Kaže muž kad se vratimo i kuću, po cijele dane ćemo samo kuhat i jesti 😅
Zanimljiv recept, Lussi… Inače u bešamel ide putar, mlijeko, brašno i malo muškatnog oraščića. Ragu koji ide unutra treba kuhati bar 3h, baza je zdinstati kapulu, stabljiku celera i mrkvu, dodati meso, dinstati dok ne potamni i zaliti s crnim vinom, pustiti da vino ispari i dodati passatu od pomidora, kuhati na laganoj vatri 3h, pred kraj dodati malo mlijeka. Od začina osim soli, papra i mrvu bosiljka i muškatnog oraščića ništa. Sir obavezno mozzarella, a na vrh parmiggiano ili grana padano.
Sad ću smirit svoje talijanske strasti 😂😂😂
Ovo mi sad zvuci jos primamljivijee, samo da mi se da tolko bit u kuhinji🤤🤤 to su praavi lazanji onda😍
Ja vecinom gladim trbuh i nekad malo pricam, nije bas da sjednem i pricam s trbuhom🙈 nemrem se natjerat na to haha ovak popricam ali ono.. mozda bi trebala vise🤔
.
Pojela sam palacinku i pol i nemrem se pomaknut vise hahah znaci kaj mi je😅
Sortiraj odgovore
Najstariji