Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    23. Siječanj 2021. 14:27

Mislim u terminu naravno, ne prije, to nikako 🙏🙆‍♂️😊

Lonmi
    23. Siječanj 2021. 14:32

BabyBoy

Hahaha bas sam se nasmijala,a jesmo ko babe a😂😂😂 meni jucer bio uzasaaan pritisak skroz dolee,nisam skoro mogla ni hodat mislila sam ispast ce mi sve😱 ne znam od cega, Jel maternica ili jer se mali vec smjestio glavom dole🤷🏻‍♀️
    Jel bi pomogo magnezij? Jeste ga vi uzele na preporuku doktora ili? Znam da ste pisale da je neki bolji od drugih al nisam skrinsotala naravno🤦🏻‍♀️

Ja ti se nalijevam s ovim 375 sumecim i od njega trcim na pisanje svakih 5 min, a inace idem svakih 15 😂. Iskreno nemam pojma da li ista pomaze, ali ja ga popijem preventivno i gadi mi se onaj njegov dio dolje na dnu case, onaj ko prasak  sta ostane kad se otopi 🥴. Tako ti je jucer meni bilo, tocno kao sta kazes, a danas se sve okomilo na rebra. Osjecam se ko baba od 80 god ponekad. Samo nek su bebe dobro 😊, mih moramo trpjeti. 

Emmie
    23. Siječanj 2021. 14:55

Dobro jutro svima! Ili dobar dan. Tek sam se probudila nakon nemirnog sna.

Jagodice, meni zvuči kao da si dobila sindrom nemirnih nogu. To ja imam već od 16 tt i užasno je neugodno. Kao da nešto svrbi, ali iznutra, i kao da neki mali električni šokovi tjeraju noge i ruke da se miču. Mrzim taj osjećaj i često se dešava po noći kad sam umorna ili pospana. Vjerujem da je normalno u trudnoći ali jedva čekam da to prestane.
    .
    Danas imam problema sa probavom/zatvorom i jak bol u leđima koji putuje od leđa niz nogu, posebno kad sjedim. A sada to dvoje zajedno je čista katastrofa😆😆😆

23. Siječanj 2021. 15:50

Mini pavlova - otvarati na vlastitu odgovornost 😂 https://ibb.co/JnqhmBs

23. Siječanj 2021. 15:53

NevaEva

Mini pavlova - otvarati na vlastitu odgovornost 😂https://ibb.co/JnqhmBs

Joojjj🤤🤤🤤🤭🤭🤭😍😍😍😍

Girl1234
    23. Siječanj 2021. 16:04

Ajmeee, mi smo i trudnice i slastičarke, sve po potrebi 😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    23. Siječanj 2021. 16:04

Samo bih ja, NevaEva, sad bila i degustator 😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• thera
    23. Siječanj 2021. 16:06

NevaEva ja biiiiiiii😰😩 Kako sve izgleda fino sad kad ne smijem jesti skoro ništa.  Ja ne znam kak ću još 2-3 mjeseca bez slatkog i bez junaka. Nosim guk u utorak,u ponedjeljak dogovorila u Breyeru da dodjem,4 puta,da mi napune epruvetice. Sigurno je sigurno😂 I onda navečer jedem pizzu ili burek ili ćevape pa makar mi zadnji bili. 
    Netko je spomenuo onaj šumeći magnezij,ja vama ne mogu opisati kak je meni sad to fino kad ne smijem slatko😂 Makar,danas i sutra ga neću uzimati jer vjerujem da i on diže šećer. 
    Ja spavam možda malo bolje nego neke od vas ali isto se vrtim po noći jer mi utrne ruka,pa imam grč u nozi i tako u krug. Neki dan me prvi puta žena pitala jel trebam pomoć kad sam skidala jaknu. I to u čekaoni kod ginekologa😂 Naravno,ja sam odbila,jer nije meni ništa. Drago mi je da sam još samostalna jer stvarno ne znam kak ću ja ako dodjem do faze da ne mogu nekaj sama. Navikla sam da nikad ne tražim pomoć,morat ću to nekak riješiti sama sa sobom. 

Lonmi
    23. Siječanj 2021. 16:08

NevaEva zasto? 😂
    Ja ne znam sta mi je cure, samo sam gladna. Sad sam zdjelu cokolina rjesila i manji komadic bureka sa sirom, za rucak spagete bolonjez obilnu porciju. Između jos cokoladice i mandarine. Uciniti cu neku pizdariju s tim jelom 🤦‍♂️🥴

• thera
    23. Siječanj 2021. 16:13

Dan-ne volim kad je vani ovako tmurno,nekako je ljepše kad ima sunca. Jučer sam baš uživala,3 puta sam išla u šetnju😊 Danas sam se počastila orhidejom,da mi malo uljepša dan. I s gaćicama jer mi kronično fale😂 Našla u Mulleru i neki capuccino bez šećera pa ga pijem,pa ručak,šetnja i kasnije se mislim uvaliti pred tv i ne mičem se više do sutra😁
    Bolovi-sva sreća za sad me zaobilaze. Mislim da me češće nešto boljelo u 2.tromjesječju nego sad. Nadam se da će što duže ostati tako i da ću biti pokretna. Kad mi već ne daju jesti😏😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.