Mom_of_4 kako si danas? U mene trenutno nema pritiska, ali prije sam isla pobrisati radnu plocu u kuhinji i stol i jednom se nagnula da uzmem cisti nadstolnjak i od onda ne mogu doc do zraka, a noge me bole da sam maraton istrcala... toliko o misicima, moji ce atrofirati totalno 🥴
Cure koje su pisale o stezniku, ja sam si kupila sad u babycentru neki carriwell i uzela sam veličinu S/M jer je to 74-98 cm, a meni je sad trbuh 99cm, tako da nakon poroda nemoze biti veći samo manji hahaha 😁😁
Ugl rekla mi je neka cura na zimskim bebama da joj je taj super pa sam si ga uzela odmah, i spremit ću ga za bolnicu.
Lonmi hvala na pitanju!
Pa za sad ok ali nisam nista pretjerano radila jer mi se jos
neda nista od sinoc, najlipsa sam za u krevet.Ali sad ce lad krenem namistat krevete i robu na susenje tu mi je pocetak tegoba posli malo rucka i usisat pod i to je moj Maximum ..nastavim ja i dalje orat po kuci ali uz bolove tj smetnje od išijasa,grceva u nogama,bolova pubične kosti,zdjelice da ne nabrajan jer me sramota.raspadoh se mlada i zelena🥴
Mene ti kada se nagnem npr obuti ili vezati spigete zna bas cudno i jako zaboliti stomak.kao
Da sam nesto nategla il zategla .. kad ce vise utorak da znam na cemu sam..imam osjecaj kao da nikad nisam bila na pregledu...ko da mi je prvi puut hahah jaoo davno bilo sad se spominjalo
Mi smo na kraju uzeli kadicu u bubamari. Uzeli smo termometar za vodu i 2 rucnika ta bebe. Jedan ovaj za bebe kosa 180kn. Ne da je precijenjeno nego ono.. tak cu uzet jos novih rucnika da imamo ali u yisku, nisu nista manje mekani ni nist, 2 mu budu dost valjda, a ove nove iz yiska ce isto samo on koristit.
.
Pojela sam bananu, jabuku, 2 prazna krosana koja sam "punila" s pekmezom od maline i kavu i jos sam gladna. Jedva cekam rucak. Danas je ocito takav dan za mene, nemam ih bas cesto al dok mi se jede.. jao..
E i uzela sam jos jedan paket gazica/tetra pelene u pepcu makar sam kao imala dost al kostaju 9,90kn te 3. To mi se cinilo zabadava jer sam 2 u mileru platila jedno 60kn. Jesu ove iz milera finije i u boji ali ako je to za bljuckanje, bit ce mi svejedno kakav dizajn imaju 😅
Meni se ovaj mj nekako cini dug,predug i iskreno nadam se da cu nakon pregleda zivnit i pocet neke stvari lagano prikupljat barem da vidim na cemu sam i sto mi fali..s obzirom na situaciju zvanu covid,grčevima i tegobama te dvoje školaraca i jednu cetverogodisnjakinju nije zgorega malo po malo obavljat a ne sve zadnji cas.Naspram jucer danas sam u deficitu s dobrim raspoloženjem,takvo mi je da bi samo plakala eee sta ti hormoni rade...
Al dobra vijest je da sam jutros bila na wc-u izvinit ce te na izvještaju ali one koje istu muku muce nazdravit ce samnom 😉.
Iskreno na dane bi i poludila da nije ovog foruma i Vas.Kad god uhvatim slobodan trenutak tipkam se s vama..
https://ibb.co/1rS7Dsk
https://ibb.co/vcVf6Xm
https://ibb.co/7pV72h2
.
Soping time hahaha isla sam inace samo skicnut spavacice i tajice😅 nasla sam tajice na snizenju po 26kn i spavacicu za 49kn
I u pepcu spavacicu za 35 kn al moram rec mami gumbe da mi stavi
Dan drage žene!
Ja se naspavala i sad popila kakao i sve si mislim da bih mogla odlediti sarme i čitav dan chillat (jer jadna druge dane se prekinem od posla 😂)
Ne mažem bradavice ničim, a kad sam dojila, nakon svakog podoja bih namazala mlijekom. Iz jedne bradavice mi tu i tam iscuri ako stisnem, ali inače ne.
Nema oticanja, nema išijasa, al bušina pritišće pa mi teže nać pozu.
Steznjak kupila u lokalnom beba dućanu, nakon prvog poroda, nosila ga malo i ništa. Dobila jedan drugi od tete, nosila ništa. Moja baka je bila veliki zagovornik, a meni je to samo smetalo. Booo.
Mom, nadam se da je epizoda s bljuv bljuv gotova i samo nastavi s wc 🥂. Nema mi gore stvari neg kad je zastoj u prometu.
Ostalima želim lijepu subotu.
Ja bas sad citam za tobrex mast, ne smiju trudnice ni dojilje. Poludit cu s okom 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji