Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Siječanj 2021. 16:31

Ma mom to san ja htjela sam da ti maknes da si ja stavim jer ja polako ulazim u to "boze daj mi snage da ne ubijem muza, doktora ili sebe na porodu" raspolozenje. 
    Nisam nist skuzila kak se mijenja lilypie, probat cu poslije skuzit opet. 😅

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 16:40

Bebanomoje

Ruska1986

Bebanomoje

Uf cure, što ste se raspisale 😁 pišem sto mi je ostalo u glavi…
    Pomoć za probavu - svako jutro šalica ili dvije jogurta sa chia sjemenkama, znam i navečer isto popiti i pomaže. Max 2.dana ne idem na wc i tada si opet pojačan dozu jogurta i sjemenki i meni stvarno pomaže.
    Datulje - ako se ja dobro sjećam, datulje potiču otvaranje i preporuca se jesti ih kad se udje u termin. Ne sjecam se tko je pisao da ih jede, pa možda da se malo pripazi s time.
    Hrana i kile - i ja sam dobila previse kila, maštam o svemu, ali znam da nista od dosta hrane sve dok ne ustabilimo dojenje 😔
    Citala sam sinoć vaše mjere beba i simptome za gestacijski - ja ga kao imam, ali nemam nikakvih simptoma osim sto sam dobila previse kila. Ali meni je ogtt ispao los tek u 29 tj, sve prije je bilo ok. I sto mi je još cudno, moja curica je sa 28 tjedana imala 1100 grama, sad se brinem da je premala kad vidim vaše bebice 😥 bas me zanima šta će reći u pon na pregledu, tad ćemo biti točno 32 tj.
    Za inducirani porod radi gestacijskog sam čula, ali sam se nadala da nije 100% praksa takva. Budem pitala za sv duh kako rade ako bude znala moja gin.
    Spavaćice - sinoć sam našla u Waikikiu snizene na 70 kn sa gubicima, raznih veličina. Čak imaju i grudnjak za dojenje, ali njihov xl je meni premali.
    Danas sam nosila krv za guk profil na vuk vrhovec, bas me zanimaju rezultati 🙁

Jesi bas isla u Arenu ili preko weba uzimala?

Isla bas u Arenu. Bilo mi je usput. I dječje robice imaju dosta snizeno, rekla sam da ne smijem više kupovati nakon sinocnjeg šopinga 😁

I imaju bas veliki izbor? Komkretno mislim na taj odjel za mame.. Jel vidim na webu da imaju fora stvari, al i bi ipak voljela ic uzivo vidit, zbog velicine i tog.. Znas mozda jel imaju koju karticu pa da ide na rate? 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 16:45

Lussi

Ruska kaj waikiki ima web shop? Ja kad god idem na stranicu izbacuje me 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Kontesa cestitam na curkamaa😍😍😍😍
    Curke kak se ja uz vas nasmijem dok krenete izvaljivat hahahah 🙈🙈🙈 odma mi je dan boji
    Ja sam malo odspavala nekih sat vremena i sad sam pojrla jabuku i pol i sad mi je muka🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ima, ima
    https://www.lcw.com/en-SI

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• Bebanomoje
    22. Siječanj 2021. 16:46

Ruska1986

Bebanomoje

Ruska1986

Bebanomoje

Uf cure, što ste se raspisale 😁 pišem sto mi je ostalo u glavi…
    Pomoć za probavu - svako jutro šalica ili dvije jogurta sa chia sjemenkama, znam i navečer isto popiti i pomaže. Max 2.dana ne idem na wc i tada si opet pojačan dozu jogurta i sjemenki i meni stvarno pomaže.
    Datulje - ako se ja dobro sjećam, datulje potiču otvaranje i preporuca se jesti ih kad se udje u termin. Ne sjecam se tko je pisao da ih jede, pa možda da se malo pripazi s time.
    Hrana i kile - i ja sam dobila previse kila, maštam o svemu, ali znam da nista od dosta hrane sve dok ne ustabilimo dojenje 😔
    Citala sam sinoć vaše mjere beba i simptome za gestacijski - ja ga kao imam, ali nemam nikakvih simptoma osim sto sam dobila previse kila. Ali meni je ogtt ispao los tek u 29 tj, sve prije je bilo ok. I sto mi je još cudno, moja curica je sa 28 tjedana imala 1100 grama, sad se brinem da je premala kad vidim vaše bebice 😥 bas me zanima šta će reći u pon na pregledu, tad ćemo biti točno 32 tj.
    Za inducirani porod radi gestacijskog sam čula, ali sam se nadala da nije 100% praksa takva. Budem pitala za sv duh kako rade ako bude znala moja gin.
    Spavaćice - sinoć sam našla u Waikikiu snizene na 70 kn sa gubicima, raznih veličina. Čak imaju i grudnjak za dojenje, ali njihov xl je meni premali.
    Danas sam nosila krv za guk profil na vuk vrhovec, bas me zanimaju rezultati 🙁

Jesi bas isla u Arenu ili preko weba uzimala?

Isla bas u Arenu. Bilo mi je usput. I dječje robice imaju dosta snizeno, rekla sam da ne smijem više kupovati nakon sinocnjeg šopinga 😁

I imaju bas veliki izbor? Komkretno mislim na taj odjel za mame.. Jel vidim na webu da imaju fora stvari, al i bi ipak voljela ic uzivo vidit, zbog velicine i tog.. Znas mozda jel imaju koju karticu pa da ide na rate? 😊

Sto se tice grudnjaka za dojenje, vidjela sam samo 1 vrstu. Spavacica je bilo 4, 5 vrsta, ali opet su na istu foru. Meni je taj waikiki otkriće otkad sam trudna, nasla tamo tajice, haljine, sad spavaćicu i robicu za bebu, i to uvijek naletim kad je snizeno 😁  ne znam za rate iskreno. Pitaj ih preko fejsa, meni su relativno brzo odg kad sam ih pitala za web shop (na kojem trenutno rade nes pa nije dostupan).

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 16:46

Jagodica125

E curke, koja je razlika izmedju Magnezija 375 i Magnezija 375 direkt?🤔

Direkt ti je onaj prah koji ide u usta, a ovaj drugi su najcesce sumece tablete

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Jagodica125
    22. Siječanj 2021. 16:52

Nije vezano bas za trudnocu, ali opet dobre vijesti - cure, nama krecu radovi u stanu sljedecu srijedu, dok beba dodje bit ce barem kupaonica i kuhinja gotova. Aman - taman🥳🤣
    .
    Ja si mislila da je ovaj direkt magnezij vise koncentriran?!🤔 rekla mi teta u ljekarni da se ovaj sumeci samo ispiski, a malo nakupi u tijelu🤷‍♀️

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 16:56

Jagodica125

Nije vezano bas za trudnocu, ali opet dobre vijesti - cure, nama krecu radovi u stanu sljedecu srijedu, dok beba dodje bit ce barem kupaonica i kuhinja gotova. Aman - taman🥳🤣
    .
    Ja si mislila da je ovaj direkt magnezij vise koncentriran?!🤔 rekla mi teta u ljekarni da se ovaj sumeci samo ispiski, a malo nakupi u tijelu🤷‍♀️

Pa je! Sumeci je onako.. Meni, recimo, u pocetku bio ok, a lad su krenuli jaci bolovi u kukovima, kao da sam pila vodu. A ovaj direkt je stvarno puno pomogao. Bas puno! Tako da bi ja svakako preporucila direkt.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Jagodica125
    22. Siječanj 2021. 16:56

Ja si cure mislim.sve "pocastiti" se sa 4D uvz-om 🤔🤣

Jagodica125
    22. Siječanj 2021. 16:57

Ruska1986

Jagodica125

.

Pa je! Sumeci je onako.. Meni, recimo, u pocetku bio ok, a lad su krenuli jaci bolovi u kukovima, kao da sam pila vodu. A ovaj direkt je stvarno puno pomogao. Bas puno! Tako da bi ja svakako preporucila direkt.

Prodano, Ruska!😘🙏

22. Siječanj 2021. 17:02

Hahhaha cure, svasta s vama 🤣 odlicne ste! 🤣🤣
    Ne bi ni ja ostala duzna na ovaj bezobrazluk s pregleda, nek si lijepo napravi 2-3 kruga oko zgrade pa kad se ohladi nek se vrati radit. Ma koje su to fore… Ali super da curke rastu, preslatko mi je to! Jos blizanke, bas posebno i predivno 😍😍
    Joj meni se tako kosa masti, svaki dan bi ju trebala prat. Ne znam vise ni dal je do sampona, do regeneratora ili do trudnoce jer sam i prije imala problema s tim, al mi se cini da je sad jos gore 🤔 ima koja za preporučiti kakav dobar sampon za to?
    E, jos jedno pitanje, ako nemate iskustva slobodno zanemarite kao da nis nisam pitala, a ako tko slucajno ima iskustva bila bi bas, bas zahvalna na odgovoru iako nije za grupu 😬 je li netko od vas dizao stambeni u erste banci i koliko je otprilike trebalo od pocetka do realizacije? Kako ste zadovoljne procesom? Mi smo sad u fazi procjenjivanja nekretnine, rok za isplatu je 31.3. i to nam je malo na knap, pa bi voljela znati mogu li se nadati da to kroz 2.mjesec bude gotovo? 🤔 Ili trazim previše 🤣

Ej, ja sam ti dizala u esb, doduse apn a to dulje traje. Inace je cca mjesec dana od predaje zahtjeva za procjenu do isplate ako nema nekih problema u smislu da ti treba suduznik ili nesto.. ja osobno sam jako zadovoljna od app koja je jednostavna do ljudi i proizvoda. Naravno, ovisi ti i na koga ces naletit. Gdje si rekla da kupujete? 31.3.je super rok. Procjena se ceka 2tj da dobijes elaborat. Nakon toga ide odobrenje, max 2tj.i onda se radi ugovor s kojim ides k javnom biljezniku zajedno s prodavsteljima i upisuje se hipoteka na sudu. To ti traje 3 dana max. Nakon upisa hipoteke ide isplata kredita. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.