Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 15:52

Jagodica125 ahhahhaha to mi svi kazu 🤪😂😂😂😂 salim se ..Ugl ja msn da je magnezij direkt za zub jaci tj brze djelovanje ima jer se sipa direkt pod jezik Al ja ga ne volim nikako ja pijem u kapsulama i ok mi je..

22. Siječanj 2021. 15:54

Hahahha Girl, turbulentno sto se spola tice 😂😂 kak je sad pa moj tak strasno velik sa 1250 a tvoj tjedan premali s 1100 a isti tjedni, pa sta mora bit tocno 1178,56grama jbt! 
    Mom of 4, nece se nitko razic, samo cemo novu temu otvorit, treba smislit ime. "Prezivjele", "Lude proljetne mame", predlozi nesto 😅
    Lonmi, ovo za pupcanu nije opasno u trudnoci, samo na porodu. Ovo sve ostalo ce te zaobic, smedjarenje je tvoja furka, ne mozes sve pokupit. Ne brini, super ti ide 🤗😍

22. Siječanj 2021. 15:55

Mom of 4, sta pijes u kapsulama? Moram otic po taj magnezij, nikak da se sjetim

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 15:56

Gledam ovu svoju kukavicu na lilypie traci,zena se zgobavila do temelja uopce ne odgovara uz moju licnu kartu..morat cu da je minjam (Al kad se sitim kako) 😂😂

22. Siječanj 2021. 15:57

mom_of_4

Gledam ovu svoju kukavicu na lilypie traci,zena se zgobavila do temelja uopce ne odgovara uz moju licnu kartu..morat cu da je minjam (Al kad se sitim kako) 😂😂

Ja si svaki put kad vidim tvoj lilypie pomislim da zena ide na neku pokoru u crkvu i moli jadna putem.. 😅

22. Siječanj 2021. 16:00

NevaEva

mom_of_4

Ja si svaki put kad vidim tvoj lilypie pomislim da zena ide na neku pokoru u crkvu i moli jadna putem.. 😅

Hahahahaha jeldaaa🤣🤣🤣🤣🤣

• EmEn9
    22. Siječanj 2021. 16:01

Uh sad kad si rekla jedva čekam da se prva beba rodi i da ovdje objavimo ono skoro pa šok, ko će biti prva beba pitanje je sad, ima nas puno pred terminima sa nazovimo ih sitnim problemčićima znači baš je gusto nezna se 🤣🤣🤣🤣
    .
    Pa naravno da necemo nestat kad rodimo to će biti pravo zadovoljstvo mi se rjesile "i na miru smo bol kao prošla a sve drugo dolazi 🤣🤣🤣🤣 " i samo čekamo vaša iskustva ko u kinu laganini 🤣🤣🤣🤣
    .
    Da što ću pojest kad rodim, to znam bez obzira na dojenje meni odmah u rađaonu muž svaki put donese topli sendvić sa svim i svačim i neki ono ful sladak sok i onda se ja jos u rađaoni najedem i napijem a onda mislimo dalje na zdravu prehranu i dojenje. Oba puta mi je sestra u rađaoni rekla samo se vi sad najedite nece bebi nista bit a imala sam šećer kao u trudnoći tako da slobodno se počastite jer to je najbolji topli sendvić ikad u životu pojeden nemojte ga propustit🤣🤣🤣
    .
    A jedva čekam sad nakon pregleda u utorak mislim da bez obzira na rezultate moram ic kupit ali moram onaj kolač minjon iz pika i onu roladu sa rumom i onu piramidu sa šampitom. 🤣🤣🤣🤣 samo ta tri pojedem i mogu opet na dijetu 🤗🤗🤗🤗

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 16:02

NevaEva hahah zvat ce se  NAPOKON 
    Ahhahahaha il dobro si rekla nek se jave PREŽIVJELE 
    Ma falit ce nama to sve mozemo se danas  rugat al falit ce jer ce proc brze nego sta mislimo.
    Vidi mene kukavice samo kukan i zugan al to  san ja ,ja nezz drugacije funkcionirat pa opet sam se usudila po 4. put sve iznova.. zivim za tren kad beba dode prsa na prsa drugo sve pada u vodu

22. Siječanj 2021. 16:02

Ruska kaj waikiki ima web shop? Ja kad god idem na stranicu izbacuje me 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Kontesa cestitam na curkamaa😍😍😍😍
    Curke kak se ja uz vas nasmijem dok krenete izvaljivat hahahah 🙈🙈🙈 odma mi je dan boji
    Ja sam malo odspavala nekih sat vremena i sad sam pojrla jabuku i pol i sad mi je muka🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 16:04

NevaEva lussi ahhahahah Ee moja jadna moli za porod onaj kakav zelim ahhaahah..aaa morat cu joj malo kicmu ispravit dosta je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.