Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BabyBoy
    22. Siječanj 2021. 17:19

Pozdrav mamice,ja vas citam neko vrijeme pa evo da vam se malo i javim.
    Termin po zm je 09.04. Al s obzirom na moje produzene cikluse zapravo je 2 tj kasnije. 
    Potvrdjen je decko,dns na pregledu kaze dr oho evo pokazuje nam jaja,ne srami se🙈
    Vidim da vama svaki put mjere bebu,meni je dr do sad mjerio opseg glavice i bedrenu kost,ali tezinu itd nije🤷🏻‍♀️
    Danas doktorica (promjenili su dosadasnjeg dr,on je trenutno samo kao nadzor) nije nista mjerila,poprilicno mi to smeta al dok sam tamo se ne sjetim nista rec🤦🏻‍♀️
    Hocu ic na 4D pa eto bila bi zahvalna ako imate preporuke.
    Takodjer me zanima privatni dr u Zagrebu,mozda i nekog tko radi u Petrovoj,tamo planiram rodit,pa eto cisto da imam nekog poznatog.
    Sorry na duzem postu.
    Lijep dan svima👋🏻

MareiKate
    22. Siječanj 2021. 17:27

Iva ako imate sklopljen predugovor/ugovor sa prodavateljem i ako je situacija čista u zemljišnim knjigama, vjerujem da može biti prije 31.3. ali ne pretjerano puno prije. Nemam iskustvo s ESB ali radim inače u banci i znam koliko to ovisi o svemu pomalo, čak i sreći 😅 mi smo to prošli prošle godine, nismo imali sreće 😅 ne sjećam se koliko je točno trajalo ali više od planiranog svakako.
    Držim fige da vam prođe što brže!

• MissGraz
    22. Siječanj 2021. 17:48

NevaEva

Hahhaha cure, svasta s vama 🤣 odlicne ste! 🤣🤣
    Ne bi ni ja ostala duzna na ovaj bezobrazluk s pregleda, nek si lijepo napravi 2-3 kruga oko zgrade pa kad se ohladi nek se vrati radit. Ma koje su to fore… Ali super da curke rastu, preslatko mi je to! Jos blizanke, bas posebno i predivno 😍😍
    Joj meni se tako kosa masti, svaki dan bi ju trebala prat. Ne znam vise ni dal je do sampona, do regeneratora ili do trudnoce jer sam i prije imala problema s tim, al mi se cini da je sad jos gore 🤔 ima koja za preporučiti kakav dobar sampon za to?
    E, jos jedno pitanje, ako nemate iskustva slobodno zanemarite kao da nis nisam pitala, a ako tko slucajno ima iskustva bila bi bas, bas zahvalna na odgovoru iako nije za grupu 😬 je li netko od vas dizao stambeni u erste banci i koliko je otprilike trebalo od pocetka do realizacije? Kako ste zadovoljne procesom? Mi smo sad u fazi procjenjivanja nekretnine, rok za isplatu je 31.3. i to nam je malo na knap, pa bi voljela znati mogu li se nadati da to kroz 2.mjesec bude gotovo? 🤔 Ili trazim previše 🤣

Ej, ja sam ti dizala u esb, doduse apn a to dulje traje. Inace je cca mjesec dana od predaje zahtjeva za procjenu do isplate ako nema nekih problema u smislu da ti treba suduznik ili nesto.. ja osobno sam jako zadovoljna od app koja je jednostavna do ljudi i proizvoda. Naravno, ovisi ti i na koga ces naletit. Gdje si rekla da kupujete? 31.3.je super rok. Procjena se ceka 2tj da dobijes elaborat. Nakon toga ide odobrenje, max 2tj.i onda se radi ugovor s kojim ides k javnom biljezniku zajedno s prodavsteljima i upisuje se hipoteka na sudu. To ti traje 3 dana max. Nakon upisa hipoteke ide isplata kredita.

Potpisujem. Mi smo isto u erste, ali apn. Sve u svemu bilo je brzo gotovo i zadovoljni smo super s njima bili. Nama su cak izlasli u susret bas zbog vremena, pa nam je teta koja je "vodila" kredit ubrzala i procjenitelja i sve. Tako da, pitajte i vi da vam ubrzaju ako vam je frka. Ali mislim da stignete sve do 31.3. svakako. Vazno ti je da odobrenje bude, a isplata ti onda ide dan ili dva nakon sto ovjeris sa prodavateljem ugovor i papire u javnog biljeznika. Mislim da su u nasem slucaju vec sutradan nakon ovjere novci bili prodavatelju na racunu. 

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 17:49

Ja nezz sta to dijete radi danas , tiska me dolje za poludjeti, osjecam kako me stisce kao da hoce van probiti, kad se dignem ko da betonsku kuglu imam na zdjelici 🙆‍♂️.
    Jel bi onaj trudnicki pojas sta pomogao? Se to mora pitati lijecnika prije nek se stavi? Kako cu kad bude 2, 3 kg imala ako me sa 600 i nesta grama tako pritisce 😬

• Tea2807
    22. Siječanj 2021. 17:59

Babyboy ja idem privatno na preglede u gynnova, centar, marka marulica. Sad u utorak sam bila, imala veliki anomaly scan, platila 450kn. Apsolutno sve mi je pokazivao, od glave do nogu, sve organe. Kod njih sam u radila harmony nipt test. Rade ujutro pon, sri i pet, popodne uto i cet. Jako ljubazno osoblje

22. Siječanj 2021. 18:00

Iva, ja sam prilicno sigurna da ti to bude prije ali uvijek je dobro naglasit da je zurba i beba na putu i svasta.. drzim fige 🤩
    .
    Baby boy termin nam je isti dan 😍😍 dobro nam dosla! Preporuka za privatno, 4D, Eva Jendris Skrljek, Agram, ja bila jucer, 1h unutra, temeljita, pristupacna, strucna. Cekala sam termin samo 3 dana od poziva! Cestitke na decku! 🤩🤩🤩

22. Siječanj 2021. 18:14

Babyboy da nisi i ti u Vaš pregled klinici, ista situacija je i tamo gdje sam.
    Btw. Dobro došla, želim ti savršenu i školsku trudnocu 😊
    Što se tice privatno dr.iz Petrove bolnice, probaj doć privatno do dr.Zlopaše, za njega znam da radi privatno i još jedna doktorica, ali evo nemogu se sjetit prezimena. Više manje kad pređeš u trudničku ambulantu ćeš birat kod kojeg češ doktora, pa tako ćeš ih i upoznati, tako da iako ne odeš privatno kod jednog od njih, bit će to okej 🙂
    .
    Jagodice, jeste išli po kolica, zanima me rezultat 😁

BabyBoy
    22. Siječanj 2021. 18:26

Tea2807 Hvala na preporuku😘

NevaEva 😍 mozda se i sretnemo u rodilistu? Gdje planiras ti rodit?  Da za njih sam cula da su dobri,znaci ne ceka se dugo? Supeeeer

Ridja Daaa haha kod njih sam, kak su prema tebi? Ja nekad mislim da je u meni problem,da se ne znam razgovarat s dr?🤷🏻‍♀️ Ne znam evo. Znam da sam na pocetku trudnoce bila na moru i tamo isla privatno i da mi je dr svaki put sve lijepo objasnila bas se trudila,ovo mi je nekak sve povrsno. Hvala Bogu nemam nikakvih tegoba i uredna je trudnoca,al nekak mislim da je nesto komplicirano ne znam kako bi zavrsilo kod ovih😕

Girl1234
    22. Siječanj 2021. 18:27

I ja sam u Vaš pregled. Katastrofa 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    22. Siječanj 2021. 18:28

Jedva čekam da doktor ode u mirovinu 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.