Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    22. Siječanj 2021. 21:08

Lussi, preslatko 😍😍
    I mene znaju boljeti kukovi, zdjelica, posebno trtica… Tesko mi bude dignut se iz kreveta nego se nekako na stranu prebacim ko kit 🤣 i isto osjecam pritisak kad duze hodam, kao da mi sve malo padne par cm nize 😲
    Bas mi je nekako tesko i disati, evo sve mi je otvoreno i ima zraka, ali s vremena na vrijeme imam potrebu udahnuti kao da drzim zrak namjerno u sebi. Jel moguce da mi beba vec pritisce pluća? 😲 Sto ce bit do kraja…
    I taj apetit me muci, pojela bi sve sta mi se nađe na putu 🤣 iako sam danas pazila dosta, ali slatko mi je slaba tocka, jednostavno se ne mogu suzdrzat 🤬🤬

E i moj apetit se nenormalno povecao, samo bi jela i jela. Sad jos razmisljam o cokolinu. A 2 put sam stavila na tanjur do vrha rizoto s spinatom i pojela mozda 15 krastavaca uz to. 

• EmEn9
    22. Siječanj 2021. 21:10

Mislim si neće bit ništa od jednog komada pizze ali stalno mislim  hoću li si sad napravit problem da me nakon te pizze vuče na još i još i još nečeg što nesmijem. Jer sam ja inače tip da nemogu pojest 1 kockicu čokolade nego moram pojest cijelu ili neću ništa tako da hmmmm moram dobro razmislit 🙂 Ma neka sam se ja vama malo izjadala o toj pizzi meni je odmah lakše😂😂😂

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 21:19

Lonmi 🤣 upravo to, neke velike porcije koje prije nikad ne bih pojela.. Ja ne znam di ti stane! I sta je najgore, i dalje mi nije dosta, i dalje bi mogla sve redom.. 😲
    EmEn9, pojedi komadic i ispuni si željicu, pa kasnije pripazi dodatno 🤗

Ja sam sad luda i borim se sama sa sobom da ne jedem jos nesto. Ja nezz sta je to 😂. Najgore je to sta se ja ne krecem 🤦‍♂️

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 21:23

EmEn9

Mislim si neće bit ništa od jednog komada pizze ali stalno mislim hoću li si sad napravit problem da me nakon te pizze vuče na još i još i još nečeg što nesmijem. Jer sam ja inače tip da nemogu pojest 1 kockicu čokolade nego moram pojest cijelu ili neću ništa tako da hmmmm moram dobro razmislit 🙂 Ma neka sam se ja vama malo izjadala o toj pizzi meni je odmah lakše😂😂😂

Ja bi te isto savjetovala da si malo pojedi, ali ukoliko ce ti onda biti jos teze mozda bolje nemoj. 
    Ja te razumijem jer i ja cim stavim nesto u usta hocu jos i jos, ko da mi se razum pomuti 😂.

Rekla sam necu jesti kobasice i suhomesnato, prosli put stavila komadicak u usta i onda sam podivljala, htjela pojesti tanjur toga 😂. Jedva sam se suzdrzala. 

Sunflower! 🌻
    22. Siječanj 2021. 21:28

Hvala na izrazima sucuti cure! 
    Sto se poroda tice, meni je drugi bio dosta brzi od prvog i nekako laksi iako je bila veca beba, nadam se da ce treci biti jos brzi 😅 Beba za sad ne bi trebala biti nesto velika, taman je u tjednima po kilazi kaze doktor tako da se nadam dobitnoj kombinaciji 😂
    Jedva cekam iskreno, cure koje ste u samom finisu bas vam malo zavidim, iako znam da ce i meni brzo proci. Obozavam taj sami kraj kad je sve spremno i na svom mjestu i samo se ceka da beba dode i popuni taj krevetic 😍
    Kod mene jos nista spremno, ali mislim krenut lagano sad u veljaci. Mislila sam da cu pustosit ducane sad za vrijeme najvecih popusta ali uz sve drugo financije mi nisu dozvolile vece troskove ovaj mjesec.. tako da cekam 1.2. da se raspistoljim 🤣

Petra982
    22. Siječanj 2021. 21:31

Cure, ja ću poludit od vrućine! Inače sam zimogrozna, al sad me takav val topline pere da je to užas! Muž se čudi što stalno otvaram balkonska vrata. Pritisak na stidnu kost je stalan, ležala, sjedila, hodala... Stalno me pritišće!
    Inače, Lonmi, ono što ti kaže privatnik stoji. Ja sam postala anemična jer sam stalno doma. Kreatinin mi ukazuje na mišićnu atrofiju. A da ne spominjem da se umorim nakon 15 škala. Sad mi je grdo vrijeme pa ne izlazim, ali čim je suho, 15 min dnevno, pod obavezno.
    Inače i meni fali zraka. Ne mogu nać pozu na kauču. A još do kraja... 🤦

Sunflower! 🌻
    22. Siječanj 2021. 21:35

Lonmi, ovo sto pises za pojas i bolove, mislim da je sve zapravo normalno, a i nisam sigurna koliko ti treba pojas obzirom da vecinom mirujes... najbolje provjeriti sa gin pa da budes sigurnija. 
    I ja imam bas dosta bolova u ovoj trudnoci, doslovno me sve probada nakon 100m, pritisak bas jaki kod hodanja, a plus uz klince sam cijeli dan skoro na nogama, do vrtica starijeg vodim pjesice, pa ducan pjesice itd, jednostavno sam tako naviknuta, neda mi se u auto ih stavljat za svaku sitnicu kad mi je sve relativno blizu. Poslijepodne me satru obicno BH, ali sve je zacementirano kaze doktor tako da se ne brinem, guram dok ide 😂

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 21:36

Petra982

Cure, ja ću poludit od vrućine! Inače sam zimogrozna, al sad me takav val topline pere da je to užas! Muž se čudi što stalno otvaram balkonska vrata. Pritisak na stidnu kost je stalan, ležala, sjedila, hodala… Stalno me pritišće!
    Inače, Lonmi, ono što ti kaže privatnik stoji. Ja sam postala anemična jer sam stalno doma. Kreatinin mi ukazuje na mišićnu atrofiju. A da ne spominjem da se umorim nakon 15 škala. Sad mi je grdo vrijeme pa ne izlazim, ali čim je suho, 15 min dnevno, pod obavezno.
    Inače i meni fali zraka. Ne mogu nać pozu na kauču. A još do kraja… 🤦

Znas sta i vjerujem mu, ali ne znam sta da radim, ne znam od ceg dobivam taj iscjedak i ne usudim se uputiti negdje. 
    Jos bi i 15 min prosetala vani, nit ne znas kako bi mi dobro doslo, ali ne usudim se jednostavno jer si mislim da radim zlo. 
    Mozda sutra navecer malo prihoda, inace nezz u kakvom cu stanju biti do poroda. 

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 21:36

prohodam*

Petra982
    22. Siječanj 2021. 21:44

Ma mislim da si sa 15 min dnevno ne štetimo. Bitno da se ne pretjeruje.
    Izgubila sam Truddi paketić... Baš me rastužilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.