Kontesa blizanke 😍😍🤩🤩💗💗 wooooow!
Ja fakat vise ne sutim na takve komentare. Od kad sam postala bitchie, ljudi su puno ljubazniji prema meni.
Nekad se jedino isplati zasutit jer s budalama nemas kaj raspravljat ali ovo je bljuc. Znas kaj, velike su ti cure, em su 2 i tek 26.tj, bas napreduju! Mrak 😍😍
🤣🤣🤣🤣🤣 Umrijet ću od smijeha s tobom mom of 4 🤣🤣🤣🤣.
.
Cure nemojte čitat naše postove to mi međusobno interne fore oko poroda. 🤣🤣🤣 Kao što je mom rekla nece vama tako bit to samo nama tako bilo pa se šalimo, vidite da se smijemo 🤗😂😂😂😂😂
Znači plačrm od smijeha 😂😂
Kontesa, i ja isto mislim da ne bih mogla ostati tiho na takav bezobrazluk. Stvarno su uzas! Ali razumijem da se u tim trenucima niti ne snađes, samo zelis cuti kako su bebice.
Ali najbitnije je da su curice super i da dobro napreduju 🥰
Bubice meni ti je jos zadnji put na 4D spominjao neku zilu na pupcanoj kao to treba zabilježiti, ali kako on 100 na sat govori ja to nisam uopce dozivjela kao nesto i nisam pitala, a on vise nije komentirao.
Jaooo cure kad vas citam, ja ne znam dal bi uz taj smeđi jos mogla podnijeti secer koji cu sad kontrolirati, to da mi za tezinu bebe bace bubu u uho, da vidim pupcanu oko vrata, da imam tlak, da sam otvorena, strahujem od cervixa. Mislim da cu puknuti ko kokica ako jos nesto cujem 🤦♂️. Stalno strahujem od jos tih vijesti gratis, a di je jos do kraja. Brigama nikad kraja. To bi mi bilo stvarno slag na tortu, a nikad ne znas sta ces cut.
Jos me netko nedavno pitao dal me strah poroda. Reko ni najmanje (samo molim Boga da mi doktori nesto ne zeznu, ne daju krivu procjenu) mene strah ovog svega u trudnoci i ovog iscekivanja.
EmEn9 placeen 😂😂
Smejem se a place mi se..show
Nece mi bit smisno u peti mj kad se vi sve rijesite i zaboravite a ja 😬 cekam presudu ..bit ce nisam kriva časni sude nemoj jako ahahah auuuu
Lonmi …kako te shvatam! Radi svih razloga koje si nabrojala sam imala mini slom živaca kad sam saznala da sam trudna. Ali ide dan za danom, i za sve što doktori pronađu (ako pronađu) ima neka terapija ili neko riješenje, zato ne brini. U kući si, bebica udara redovno, sve će biti u redu. Vrijeme ide, a tvoja bebica raste i napreduje. 🌷😘
Lonmi …kako te shvatam! Radi svih razloga koje si nabrojala sam imala mini slom živaca kad sam saznala da sam trudna. Ali ide dan za danom, i za sve što doktori pronađu (ako pronađu) ima neka terapija ili neko riješenje, zato ne brini. U kući si, bebica udara redovno, sve će biti u redu. Vrijeme ide, a tvoja bebica raste i napreduje. 🌷😘
Bas to, ide dan za danom. Ali dok vec nesto imas sta te muci cuti jos nesto pa mozda jos nesto, mislim da je to za pravi zivcani slom 😂.
Pa pojede te ta panika 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji