A ja Vam imam drugačije iskustvo, ja sam se njima prebacila baš zbog dr.Blajića, jer mi je mama radila sa njim u Petrovoj, pa sam više manje dosta ovako "povezana" i jednostavno mi je trudnocu vodio do zadnjeg dana po p.s-u, još 5.2 imam pregled kod njega i onda idem na trudničku u Petrovu gdje mi je zvao za termin kod dr.kojeg želim i eto, znam inace je tako kao na traci, uđeš, njegovo lala i sestra će Vam dat dalje. Ali šta god da trebaš pitat ili pomoć oko nečega, obratite se njemu direktno, saslušat će, objasnit će, samo baš direktno, dr tako i tako je. Sa obzirom da cim ova nova dr.stupi na poziciju bez njega, odoh ja papa, srečom pa više neću bit trudna.
Nadam se da je malo pomoglo 🤷🏼♀️
Hahah ima nas dosta kod njih😂 Ne znam sta bi rekla za Blajica,nekad mi je simpa nekad onak🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bas je na svoju ruku,ali isto sam cula da je u Petrovoj bio
bog i da su ga bas trazili,mozda je expert u porodima,ne znam.
Kakve slike dobite? Moje su blago receno uzas,znaci nis se ne vidi neki obris bebe nistaaa. Slika mi bedrenu kost,kaj da muzu pokazem haha
Ridja danas je nova doktorica bila unutra a Blajic kod sestre,on je samo nosio papire do nje i izadje van,ona obavi pregled
Zabice divne stee😍😍
Mom e sad je vec bolje hahah🥰🥰
Hvalaa Ruska , idem skicaat💜💜
Jagodice sretni s radovimaa💞
Iva mislim da bi moglo bit, mi smo dizali u Pbz i nasa je procjena bila oko Uskrsa pa se oduzilo i zbog gazdi jer nisu mogli dolazit na potpisivanja kad je trebalo.. inace mislim da ne traje tak dugo i da bi moglo biti gotovo prije, drzim fige🤞🏼🤞🏼
BabyBoy dobrodoslaa💙
Lonmi citala sam da ima neki pojas za nisko nosenje,ne znam jel pomaze🤔
Eto, sve sam pročitala, ali koliko sam pohvatala druga stvar! Sve u svemu lijepo ste me nasmijale ovaj sivi kišni dan! Stvarno ste fantastične i divno se družiti s vama!!!
Mateja, moje saučešće!
Kontesa, ja joj na tvom mjestu ne bih ostala dužna, mislim da bih ju toliko oprala da bi ju bilo sram idućih 5 godina! No to sam ja! Ti to sad izbaci iz glave i veseli se curicama!
Žabice- izgledaš 🔝
Deterdžent- koristila Persil sensitiv, a sad koliko je sensitiv, ne znam! Mislim da je to sve isti klinac... Booo! Kad smo krenuli s dohranom, vratila sam se Dashu jer mi on najbolje miče fleke.
EmEn - ženo pa vidiš li ti te slike?!?! Prehrana itekako djeluje i držim ti fige da izdržiš do kraja. Ja sam na tu vrstu prehrane išla svjesno i vlastitim izborom, inspirirala se kuharicom Anite Šupe, al težila nečem jednostavnom: oopsie kruhići sa nareskom (sada ono što smiješ),chia za doručak s jogurtom, sir i vrhnje sa cimetom i sitno sjemenki, jaja na razne načine, za ručak obavezno juha i salata, zelenjava, tikvice, paprike, patliđani, mahune, mesa i ribe... Za večeru uglavnom salate! Možeš ti to!
Svaki sljedeći porod- eto prvi induciran pod dripom, intenzivan, a opet za neke kratak od 4h, drugi prirodan, par ur trudića, sat i pol dobrih trudova, došla 10 prsti otvorena i u 2 truda rodila. A sad s trećim će bit kako bude...
Slike, ajde zadnju su mi dali bebača, odnosno glavicu kako cucla prst, jer nisu morali radit mjerenja jer sam ujutro bila u Petrovoj na UZV.
Ali inaće da, ista stvar, samo klasična mjerenja, nogica, glava i trbuh, to im je dužnost na svakom pregledu obavit pa to i printaju, ako te tješi, 3 UZV u Petrovoj, ništa bolje slike 😂
To bi baš na 4D trebalo ili nekom privatniku koji ima super opremu, više manje ovakve ordinacije imaju osnovnu opremu, evo neznam, neka druge cure napišu ☺
.
Meni je isto bila mlada dr.unutra i zbog toga su mi morali tri put mjerit tlak 😂
Jednostavno evo, subjektivno nisam za to da mi dr.koja je tek izašla sa fakulteta vodi trudnocu, nemojte mi zamjerit, ali htjela bih i u budućim trudnocama iskusnog dr.koji ipak radi po nekom iskustvu. Ovo mi je pre školski i nisam se osjecala ugodno, ali srecom dosao je B.po mene da se dogovorimo za dalje pa me umirilo 😆
Svima ostalima sretno s radovima, kreditima i svime!
Babyboy dobrodošla!
Uh danas ste se baš raspisale 😀 ja bila jutros na ogtt, nalazi tek kod dr. u ponedjeljak popodne, valjda su 👍 dan prije sam pojela 4 palačinke za večeru 🙄 ali poanta je ne frizirati rezultate, ne 🤣🤣
Ugodan vikend svima 😊
Hvala cure na podršci 😊 ta dr me snimala i za Anomaly scan. I onda je bila bezobrazna. A jučer sam još bila naručena i došla tamo u 11 da bi čekala do 13 i još nisam sve obavila. Danas sam samo snimila uzv od kojeg sam odustala jučer zbog predugog čekanja. Inače bi ja njoj rekla nešto ali samo sam htjela biti sigurna da je s bebama sve u redu jer sam se jučer brinula i uopće mi nije bilo do svađe. Kad sam svojima ispričala doživljaj htjeli su pisat pritužbu 😂 a ja sam odmah poslije pregleda rekla sama sebi da neću više tako,idem radije privatno. Pa ću platit i bit na redu kad sam naručena,gledati i snimati bebe i pitati sve što me zanima bez straha od ponižavanja. Samo je bitno da su moje mišice dobro,ostalo ćemo lako 😊
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Jagodice, jeste išli po kolica, zanima me rezultat 😁
Sutra idem u pohod na kolica 👍 javim ovdje ako bude sta👍
Sortiraj odgovore
Najstariji