Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    22. Siječanj 2021. 16:05

NevaEva

mom_of_4

Gledam ovu svoju kukavicu na lilypie traci,zena se zgobavila do temelja uopce ne odgovara uz moju licnu kartu..morat cu da je minjam (Al kad se sitim kako) 😂😂

Ja si svaki put kad vidim tvoj lilypie pomislim da zena ide na neku pokoru u crkvu i moli jadna putem.. 😅

Umiremmmmm 🤣🤣🤣🤣🤣
    Znači da baš je pobožna. 🤗🤗🤗
    Ko časna 😃

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 16:07

EmEn9 ja u cetvrtak imam rodjendan jednoj priji ... jest cu kolaca dok me ne bude sramota ahahhahahahahah taman mi u utorak pregled pa nakon vaganja cu taj dan zaruzit i onda  opet gladovanje za iduci pregled 

zabica
    22. Siječanj 2021. 16:09

Evo cure i mene napokon s pregleda. Danas je bas bila neka guzva.
    Danas 34.tt, tlak 120/70, dobila 9 kg do sada, zatvorena, beba super, ima tocno 2.5 kg.
    Dr se pozdravila samnom i zazelila mi sretan porod.
    Slijedeci pregled mi je 05.02. kad napunim 36 tt, na bolnici u trudnickoj ambulanti i tada cu vjerojatno saznati datum kada ce biti planirani carski, kaze dr. u 38.ili 39.tt.
    Evo i nas dvije na slikici:
    https://ibb.co/yPsPYPP 
    https://ibb.co/0CtMFkk

• EmEn9
    22. Siječanj 2021. 16:09

mom_of_4

EmEn9ja u cetvrtak imam rodjendan jednoj priji … jest cu kolaca dok me ne bude sramota ahahhahahahahah taman mi u utorak pregled pa nakon vaganja cu taj dan zaruzit i onda opet gladovanje za iduci pregled

Pa da imas pravo nece ni skuzit gin ko ni moja 🤣🤣 a beba ce se samo na tren iznenadit i to je to. Nikom necemo izazvat štetu 🤣🤣🤣

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 16:17

Aaa sta kazete sad na moj lilypie tntntntntntntnt 
    Žabice cestitam svaka cast nego zeno reci mi jesi ti se najela kako u trudnoci ahhahahahah blago ti se pa meni zadnji mj samo one vode bude 9
    Kg sta se nakupi 👌

22. Siječanj 2021. 16:18

Zabica 😍😍😍😍 odlican pregled i super izgledas 🤗🤩 
    Mom of 4 - super ti je novi lilypie 🤗 🤩 ja ne znam promijenit

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 16:21

NevaEva E to ti se desi kad se rugas ahhahah
    Klikni na lilypie i odmah ti ude tamo Di se mijenjaju figure traka isl..nakon toga klikneš na forums i kopiraš link nesto pise pseudo bla bla bla i onda ga u svom profilu zalijepiš umisto starog(alaa sta sam objasnila)

zabica
    22. Siječanj 2021. 16:27

mom_of_4

Aaa sta kazete sad na moj lilypie tntntntntntntntŽabice cestitam svaka cast nego zeno reci mi jesi ti se najela kako u trudnoci ahhahahahah blago ti se pa meni zadnji mj samo one vode bude 9
    Kg sta se nakupi 👌

Mom pa vidis po slici da sam se najela, ima ti mene i to 87 kg. Srecom imam 1,75 m pa se to nekako rasporedi.. Nisam usla mrsava u trudnocu kao ti i vecina ostalih curki pa da smijem dobit vise.. Salu na stranu, nisam niceg bila zeljna, ali sam pazila na kolicine.
    Lako je tebi s vodom, to odmah ode samo u porodu, ali ovo sto sam ja dobila sigurno nije voda 
    Kad smo kod toga sto bi prvo pojele nakon poroda-iskreno ne znam. Al znam sto bih popila, prvo sto bih ja nakon poroda je casa pravog kutjevackog crnog vina, al od privatnika-domace pravo, bez sumpora mmmmm...

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 16:28

NevaEva necu takve furke 😂😂😂😂
    Necu ga vise nikad vidjetiiiiiiii 🙆‍♂️.

Zamislite mene, lezim cijelo vrijeme, dizem se jesti i po vodu i malo da prohodam po kuci i nemam vremena pogleda one vjezbe disanja na YouTube 😂🤦‍♂️

Reko mi je privatnik koji je tvrdio da imam samo polip i da je on razlog svim mojim patnja a da ako cu samo lezati da cu postati anemicna i imati tezak porod, i kaj da sad ja delam? Kad moja doktorica kaze nek ne mrdam.
    Kaj mu dođe sad tezak porod, misici budu mi oslabljeni? Kondicije nece biti?
    Ima koja da je tako mirovala i isla roditi? 

zabica
    22. Siječanj 2021. 16:30

NevaEva

Zabica 😍😍😍😍 odlican pregled i super izgledas 🤗🤩
    Mom of 4 - super ti je novi lilypie 🤗 🤩 ja ne znam promijenit

Hvala NevaEva.
    Ma ja se necu ni zezat sad s tim lilipajem, vec sam skoro gotova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.