Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    22. Siječanj 2021. 15:13

Hahaha, cure, jeste lude! Imam dosta za komentirati, ali ipak cu pocet s mojim JUNAKOM 😂 ja ne cekam porod, sljedeci si tjedan za rockas radim kinder pingui tortu, a kad rodim, takve cu 2 😂😂
    NevaEva, i ja cu pogledati negdje ne placu, Dubrava možda. Iako sam i dalje sitna, udebljala se 5 kg (imam 57), da i dalje uzmem xl? 😂
    Kontesa, ne znam sto bih rekla za bezobrazluk. Užas!!! Ali dvije curke, prekrasno 😍
    I da, bila sam jutros na pregledu. Dojmovi:
    Zatvorena sam, bebica se polako namješta, glava prema dolje 🤭 Bio mu je prazan zeludac i cijelo je vrijeme mljackao, valjda umislja da jede.. A prije sam mu dala dva jaja za dorucak i kinder bueno, ocito jos nije bio pojeo to. Samo se nije htio slikat, vidjeli smo obrascic, usne i oko, a ostalo je prekrio rukom.. Ono stavio je ruku preko glave ko da mu je dosta zivota 😂
    I da, doktorica rekla da je curica.. Ja pala u nesvijest skoro hahahah
    Govorim ja, ne ne, mora bit musko, sad zelim da je musko 😂 imam sve plavo doma! Onda smo mu nasli jajca hahah
    Ugl, on je mjerama kao za 27 tjedana, a ja sam trudna 28, al kaže doktorica da se uredno razvija i sve, da to nije nikakvo preveliki odstupanje, da bi  alarmantno odstupanje bilo 4 tjedna razlike npr.. Ugl da ne brinem, tako da nek ne brinu ni ostale cure s manjim bebicama. Mojoj je frendici odstupanje bilo 2 tjedna, rodila zdravog dečka od 2800. I da, pustila mi je srčeko da ga čujem, prvi put, znači preslatko 😍 
    I da, težak je 1100 i doktorica kaže da je to u redu, tako da jos jednom, ne brinite nista :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Emmie
    22. Siječanj 2021. 15:15

Kontessa koji bezobrazluk!
    Ja osjetim kad me netko krivo pogleda u bolnici, a ne mogu zamisliti kako je kada je netko otvoreno bezobrazan i to u lice, bez ikakvog razloga. Nisi ti došla na pregled da se one istresaju na tebi. To jednostavno ne može i ne smije biti tako. Možda su doktorica i sestre pod stresom, i možda su zauzete, ali ti nemaš ništa sa tim. Duguju ti minimalno prijaznost i ljudskost, ma kakvog raspoloženja one bile. 
    Važno je da su bebice dobro, a na to negativno iskustvo probaj da ne misliš. 💗🌷

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 15:28

Bebolinka 🤪😂😂 Ah ko da je nama trudnicama lako....

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 15:30

Ee nemoj da se raziđete cim rodite…svakako se vratit s pozitivnim iskustvima ♥️💜💙 
    Jedva cekam da prva otvori sezonu ..

bebolinka
    22. Siječanj 2021. 15:37

Ja sigurno neću otići, ima da gušanim vas mame sa sto pitanja 🤣

Jagodica125
    22. Siječanj 2021. 15:40

E curke, koja je razlika izmedju Magnezija 375 i Magnezija 375 direkt?🤔

Jagodica125
    22. Siječanj 2021. 15:42

mom_of_4

Ee nemoj da se raziđete cim rodite…svakako se vratit s pozitivnim iskustvima ♥️💜💙Jedva cekam da prva otvori sezonu ..

Ma bez tebe ne mozemo da i hocemo 🤣🤣🤣😘😘😘

MareiKate
    22. Siječanj 2021. 15:44

Kontessa zgrožena sam komentarom za tajice 🤯 baš joj je gužva i teško kad stigne o takvim stvarima razmišljati, moš mislit 😤
    Super da su bebe dobro ☺️

Jagodica125
    22. Siječanj 2021. 15:44

Girl1234

I da, doktorica rekla da je curica.. Ja pala u nesvijest skoro hahahah
    Govorim ja, ne ne, mora bit musko, sad zelim da je musko 😂 imam sve plavo doma! Onda smo mu nasli jajca hahah

Umireeeeeeeem 🤣

• ertzui
    22. Siječanj 2021. 15:51

Kontesa zao mi je sto ti se to dogodilo. Prestrasno mi je da netko moze biti zao.  Jao, 2 curice, preslatko! 😍
    .
    Mom_of_4 e jesi me nasmijala 🤣 znam da je sve to individualno od osobe do osobe i nadam se najboljem, tj slicnom porodu kakav mi je i prvi bio. 😀 ...jos 4 mj... 😎 ..mada imam neki osjecaj da ce nam doci koji tj ranije. 🙈

[/ url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.