Hahaha, cure, jeste lude! Imam dosta za komentirati, ali ipak cu pocet s mojim JUNAKOM 😂 ja ne cekam porod, sljedeci si tjedan za rockas radim kinder pingui tortu, a kad rodim, takve cu 2 😂😂
NevaEva, i ja cu pogledati negdje ne placu, Dubrava možda. Iako sam i dalje sitna, udebljala se 5 kg (imam 57), da i dalje uzmem xl? 😂
Kontesa, ne znam sto bih rekla za bezobrazluk. Užas!!! Ali dvije curke, prekrasno 😍
I da, bila sam jutros na pregledu. Dojmovi:
Zatvorena sam, bebica se polako namješta, glava prema dolje 🤭 Bio mu je prazan zeludac i cijelo je vrijeme mljackao, valjda umislja da jede.. A prije sam mu dala dva jaja za dorucak i kinder bueno, ocito jos nije bio pojeo to. Samo se nije htio slikat, vidjeli smo obrascic, usne i oko, a ostalo je prekrio rukom.. Ono stavio je ruku preko glave ko da mu je dosta zivota 😂
I da, doktorica rekla da je curica.. Ja pala u nesvijest skoro hahahah
Govorim ja, ne ne, mora bit musko, sad zelim da je musko 😂 imam sve plavo doma! Onda smo mu nasli jajca hahah
Ugl, on je mjerama kao za 27 tjedana, a ja sam trudna 28, al kaže doktorica da se uredno razvija i sve, da to nije nikakvo preveliki odstupanje, da bi alarmantno odstupanje bilo 4 tjedna razlike npr.. Ugl da ne brinem, tako da nek ne brinu ni ostale cure s manjim bebicama. Mojoj je frendici odstupanje bilo 2 tjedna, rodila zdravog dečka od 2800. I da, pustila mi je srčeko da ga čujem, prvi put, znači preslatko 😍
I da, težak je 1100 i doktorica kaže da je to u redu, tako da jos jednom, ne brinite nista :)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Kontessa koji bezobrazluk!
Ja osjetim kad me netko krivo pogleda u bolnici, a ne mogu zamisliti kako je kada je netko otvoreno bezobrazan i to u lice, bez ikakvog razloga. Nisi ti došla na pregled da se one istresaju na tebi. To jednostavno ne može i ne smije biti tako. Možda su doktorica i sestre pod stresom, i možda su zauzete, ali ti nemaš ništa sa tim. Duguju ti minimalno prijaznost i ljudskost, ma kakvog raspoloženja one bile.
Važno je da su bebice dobro, a na to negativno iskustvo probaj da ne misliš. 💗🌷
Ee nemoj da se raziđete cim rodite…svakako se vratit s pozitivnim iskustvima ♥️💜💙
Jedva cekam da prva otvori sezonu ..
E curke, koja je razlika izmedju Magnezija 375 i Magnezija 375 direkt?🤔
Ee nemoj da se raziđete cim rodite…svakako se vratit s pozitivnim iskustvima ♥️💜💙Jedva cekam da prva otvori sezonu ..
Ma bez tebe ne mozemo da i hocemo 🤣🤣🤣😘😘😘
Kontessa zgrožena sam komentarom za tajice 🤯 baš joj je gužva i teško kad stigne o takvim stvarima razmišljati, moš mislit 😤
Super da su bebe dobro ☺️
I da, doktorica rekla da je curica.. Ja pala u nesvijest skoro hahahah
Govorim ja, ne ne, mora bit musko, sad zelim da je musko 😂 imam sve plavo doma! Onda smo mu nasli jajca hahah
Umireeeeeeeem 🤣
Kontesa zao mi je sto ti se to dogodilo. Prestrasno mi je da netko moze biti zao. Jao, 2 curice, preslatko! 😍
.
Mom_of_4 e jesi me nasmijala 🤣 znam da je sve to individualno od osobe do osobe i nadam se najboljem, tj slicnom porodu kakav mi je i prvi bio. 😀 ...jos 4 mj... 😎 ..mada imam neki osjecaj da ce nam doci koji tj ranije. 🙈
[/ url
Sortiraj odgovore
Najstariji