Evo mene s pregleda sve u redu i salje me na nifty koji cu radit sljedeći tjedan 😍 .
Beba je 30mm ♥️
Koliko sad kosta taj nifty?
Nemam blage veze . Dao mi je br . Poliklinike Karelovic maloprije zvala al niko se ne javlja. Sutra cu ih opet zvat pajavin vise😘
Moze
Prije 5 godina je bas bio nesto puno, bas me sad zanima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ja volim liste 🤣 pa bi napravila listu proljetnica ❤️ da vas lakse pohvatam i pratim 🤞
Ako ste za!
Pa pls javljate termin poroda, grad /bolnicu u kojoj ce te roditi, spol kad saznate i ime kad ga smislite 🥰
Ja znam.da je nifty oko 4500 -4700
Uh onda nije nista pojeftinio
Ja znam.da je nifty oko 4500 -4700
Uh onda nije nista pojeftinio
Barem je meni tako moja gin rekla...ja se slazem za listu 😁 bilo bi bas lijepo..ja sam mislila isto napraviti ali ne stignem previse sam zaposlena...ja cu se prijavit na listu kad budem dosla sa sljedeceg pregleda.. jer ni ne znam tocan datum poroda 😁 po zm mi je 11.03 a ja trudna sad nekih 9 tj pa nije tocno
Evo zvala dvi poliklinike Karelovic i Cito
Karelovic 4200 i 4600 ili 4800 kn(nisam razumila između te dvi cijene)
Cito 3400, 3700 i 4400 preporula mi je ovaj od 3700 .
Cure ja volim liste 🤣 pa bi napravila listu proljetnica ❤️ da vas lakse pohvatam i pratim 🤞
Ako ste za!
Pa pls javljate termin poroda, grad /bolnicu u kojoj ce te roditi, spol kad saznate i ime kad ga smislite 🥰
Javljam se na listu!! Super ideja😊
Termin 2.3.2021.,grad Zagreb, bolnica Vinogradska, nosim curicu. Ime već otprilike znamo ali pošto još nije određeno skroz nebi ga sad navodila. Budem kad malo odmakne trudnoća i neka nam je svima sa srećom🍀
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
OŽUJAK
Bajo 18. 03. ❤️
TRAVANJ
Sanjarka88 25.04. ❤️
Ne znam odakle ste sve cure, ali ja sam iz Osijeka i najskuplji Nifty je 4400kn...htjela sam vam uplodat sliku s ostalim cijenama i opisom ali mi ne da
Sortiraj odgovore
Najstariji