https://ibb.co/hCkX9Mq
Evo torbe...
.
Unutra imam:
1 pak Chicco uloske
5 kom mrezastih
3 gacice (najlabavije koje imam-da stane ulozak, a da ne stiscu na sav od carskog)
2 role wc papira
2 para carapa
2 spavacice dugi rukav na kopcanje, zbog dojenja
tanki kucni ogrtac
3 rucnika 60x80
Kozmetika:
3 paketica papirnatih maramica
2 paketa vlaznih maramica
Papuce
Cetka za kosu/2 gumice za kosu
Pasta i cetkica za zube
Gel za tusiranje
Krema za lice
Labelo
6 kom Neofen tablete
Dove stick (za pazuhe)
Idealno bi bilo ponijeti i za bebin i za svoj odlazak kuci odjecu/obucu, ali kod nas to ne dozvoljavaju, a i nije mi bas ok da mi to cisto sve bebino bude u torbi, a sestre u zurbi kopaju po torbama kada trebaju uloske/gacice i to mi sve mogu dirsti/ispremetati, jer ja nakon carskog tek 3.dan idem na noge.. tako da cu to posebno muzu spakirati u jednu jos manju torbu- sve sto taj dan kada idemo kuci treba nama donijeti..
Ajme Jagodica bome vas je pokosilo.. Čini se stvarno da su bolnice pravo gnijezdo za virus..
Evo malo razbibrige na koju sam naišla: https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html
Danas nisam ni malo koncentrirana na posao.. ne znam šta da radim više.
Curke, Bubamara objavila online letak za igračke i ostale stvarčiće za bebe i piše da je i božićni popust na odjeću. Pa možda nekom pomogne. 😊
http://online-letak.buba-mara.eu/e-letak-bubamara-bozicna-ponuda-2020/20/
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Joj, hvala na popisu! 😊😊🤗🤗 definitivno ce posluzit 😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jos jedan savjet-ja sve nastojim ponijeti sto mogu ostaviti tj.baciti tamo-tipa slape, gacice i sl. ne pada mi na pamet to tamo prati pa nositi kuci ili nositi kuci prljavo-radije to bacim..pogotovo sada kada nema posjeta i nemam se za koga sredjivati..
Cure sta koristite od kozmetike sad u trudnoci?
Jel koristite bb kremu ili nesto od ruzeva, maskaru kad nekud idete, recimo u soping? Nije ni da se gdje moze ici 😂🤣.
Ja se nisam nasminkala jako jako dugo.
Cure sta koristite od kozmetike sad u trudnoci?
Jel koristite bb kremu ili nesto od ruzeva, maskaru kad nekud idete, recimo u soping? Nije ni da se gdje moze ici 😂🤣.
Ja se nisam nasminkala jako jako dugo.
Apsolutno ništa od make up-a. Koža odmara.
Namažem se cijela ujutro kremom radi hidratacije, kao da preveniram strije ali takitak bi jer mi je preko zime uvijek suha, ostala sam na onoj nivea aloe vera. Nisam još kupila ulja za strije, nikak da odem po to.
Mislim da ću stavit maskaru dok ću ić nosit kolače ljudima za vikend do vrata. Od maske se ionak pola lica ne vidi pa ruž nema smisla.. melem jedino jer su mi suhe usnice.
Ništa za uljepšavanje, samo da se ja osjećam hidrirano
Uljepšavat se planiram iduće ljeto dok se naviknemo na tempo s bebom i dok se korona malo stiša. Ako bud sreće, lakše će se disat u 7.,8.mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji